17 mart ödevi
Lavabo altı dolabı düzenlemek @Bonus dan
İlaçları düzenlemek @Limonsuzzcay dan
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
Amazing family
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
Melegimm_2
@Ber ra
Çoğu kişi memleketine gidiyor napicaz bilmem bu illet bian önce def olup gitse ülkemizdenHer yerim agriyor. Yeni oturabildim. Kizlar hala uyumadi etrafta geziniyorlar. Uyumayan cocuk yapmisim resmen. Uykuyla hic aralari yok.
Normalde hic disari cikmayi dusunmuyorduk ama yarin memlekete gitmeye karar verdik.
yeni toparlandim ben Negoo ya kucukler hala atesli esimde kac gundur hastanede yatti dusmuyor ates perisan oldumayseMsb nasıl oldunuz?
Allah yardımcın olsun canım.yeni toparlandim ben Negoo ya kucukler hala atesli esimde kac gundur hastanede yatti dusmuyor ates perisan oldum
Sonra gitmek daha skinti olacak gibi. Annem babam evdeler zaten orda dururum diye dusundum. Kayinvalidegilede mecbur kalmadikca gitmeyi dusunmuyorumÇoğu kişi memleketine gidiyor napicaz bilmem bu illet bian önce def olup gitse ülkemizden
Rabbim şifa versin canımyeni toparlandim ben Negoo ya kucukler hala atesli esimde kac gundur hastanede yatti dusmuyor ates perisan oldum
Allah şifa versin inşallah Ayşemyeni toparlandim ben Negoo ya kucukler hala atesli esimde kac gundur hastanede yatti dusmuyor ates perisan oldum
cok tesekkur ederim canim Allah razi olsunayseMsb geçmiş olsun canım, Rabbim şifalar versin, inşaallah bir an evvel atlatırsınız..
sagol terlikim. sen nasil oldun gecti mi gribinizAllah şifa versin inşallah Ayşem
zeynepcim Allah razi olsun.Rabbim şifa versin canımçok geçmis olsun
yök unv.leri 7 hafta yapti.meb aciklamadi heralde ama olsun da tatilOkullarda bu donem acilmaz diye dusunuyorum.
Yök'un öyle bir açıklaması yok ayşem, ortada bi bilgi kirliliği var, netten mi okudun bilmiyorum ama, herkes kaynak araştırmadan haber yazabiliyor bu sıralar..yök unv.leri 7 hafta yapti.meb aciklamadi heralde ama olsun da tatil
bir haber sitesinden okudum kendim duymadim. ay kimseye inanmamak en iyisiYök'un öyle bir açıklaması yok ayşem, ortada bi bilgi kirliliği var, netten mi okudun bilmiyorum ama, herkes kaynak araştırmadan haber yazabiliyor bu sıralar..
Tatilin sonlarına doğru uzatılıp uzatılmayacağı açıklanır büyük ihtimalle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?