Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şuan süre veremicem bilmiyorum

Bende cihazları seçiyorum negom. Bu özel spreyler oluyor ya onunla mı sileyim. Ay çok geçmiş olsun canım ya. Ne yapılır bilemedim. Uykum var aklım çalışmaya başlamadı

Bende cihazları seçiyorum negom. Bu özel spreyler oluyor ya onunla mı sileyim.
Ay çok geçmiş olsun canım ya. Ne yapılır bilemedim. Uykum var aklım çalışmaya başlamadı
Çok güzel soru oldu aslında. Neyle temizlemek daha iyi olur acaba? Bugunlerde aklimda hep ayni soru

Dün yaptıklarım ;
Makinayı boşalttım
Bikaç kere mutfağı topladım
Çamaşır yıkadım, astım, toplayıp katladım
Sonra yine çamaşır yıkadım ve astım
Sonra koltuk kırlentlerini (küçük yastık 4 tane) ikişerli olarak yıkadım balkonda kurudular.
Bikaç kere evi ve oyuncakları topladım
Pek kullanmadığım bi çekmece vardı onu boşalttım, sildim
4 poşet ilaç birikmiş onları ayıkladım çoğunu attım ve sildiğim dolaba yerleştirdim.

Bana da gelsene dilos
Eline sağlık canım maşaallah
selam hanımlar , bende varım .. calısıyorum ama sıze uymaya calısırım fıkırler verırız bırbırımıze
Hoş geldin aramıza
Merhabalar ben de çalışıyorum ama elimden geldiğince size katışmaya çalışacağım herkese musmutlu temiz ve düzenli günler
Hoş geldin aramıza
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım epey ilerledi toplama işin
yeni toparlandim ben Negoo ya kucukler hala atesli esimde kac gundur hastanede yatti dusmuyor ates perisan oldum
Allah şifa versin canım ya tez vakitte
Eline sağlık canım
buzdolabım temiz, her market öncesi temizliyorum. elektronikleri temizlemek derken içten mi dıştan mı canım... 10yüzbinmilyon kadar foto var da
Dış tabi ki
Ayy inşaallah çıkar
Günaydın
Bir izin günümde gene erken uyandırıldım
Günaydın kocan mı uyandırdı
Buzdolabimi temizlemistim elektronik temizligini aldım
Günaydın hayırlı sabahlar herkese❤
Günaydın
Ay çok geçmiş olsun canım ya. Ne yapılır bilemedim. Uykum var aklım çalışmaya başlamadı
Kendi spreyiyle siliyorum ben
Çok güzel soru oldu aslında. Neyle temizlemek daha iyi olur acaba? Bugunlerde aklimda hep ayni soru
Kendi spreyiyle canım

sağol canım benim
valla yapacak bişey yok inşallah kakasindan cikacak kadardir boyutu diye dua ediyorum bugün beklicez tetikte. iki gün fakan bekleyip olmazsa hastaneye gideriz diye konuştuk eşimle

inşallah negom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…