Eline sağlık canımDün yaptıklarım ;
Makinayı boşalttım
Bikaç kere mutfağı topladım
Çamaşır yıkadım, astım, toplayıp katladım
Sonra yine çamaşır yıkadım ve astım
Sonra koltuk kırlentlerini (küçük yastık 4 tane) ikişerli olarak yıkadım balkonda kurudular.
Bikaç kere evi ve oyuncakları topladım
Pek kullanmadığım bi çekmece vardı onu boşalttım, sildim
4 poşet ilaç birikmişonları ayıkladım çoğunu attım ve sildiğim dolaba yerleştirdim.
Evet çok şükür sadece günlükler kaldı gibi ama şimdi de hurç ve koliden geçilmiyo ortalık sinirlerim bozulduEline sağlık canımepey ilerledi toplama işin
Bazen çok yükleniyorsun kendine balım. Beline yazıkGece aspiratör temizledim
Lavabonun altındaki dolabı sildim
Büyük yağ vardı onu boşalttım dolap kapaklarının bi kısmını sildim
Erzak dolabını düzelttim büyük bi çekmecem vardı onu düzelttim baharatlar falan iş çıkardım kendime.
Belim ağrıdı yoksa devam ederdim
Aman sıkma canını yaparsın elbet boşver.tesekkur ederim canim. sayfaya bakayim azcik gaza gelim dedim
Hosbuldumm , tesekkurlerBana da gelsene dilos
Eline sağlık canım maşaallah
Hoş geldin aramıza
Hoş geldin aramıza
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canımepey ilerledi toplama işin
Allah şifa versin canım ya tez vakitte
Eline sağlık canım
Dış tabi ki
Ayy inşaallah çıkar
Günaydın ❤ kocan mı uyandırdı
Günaydın ❤
Kendi spreyiyle siliyorum ben
Kendi spreyiyle canım
Eline sağlık canımGece aspiratör temizledim
Lavabonun altındaki dolabı sildim
Büyük yağ vardı onu boşalttım dolap kapaklarının bi kısmını sildim
Erzak dolabını düzelttim büyük bi çekmecem vardı onu düzelttim baharatlar falan iş çıkardım kendime.
Belim ağrıdı yoksa devam ederdim
Olsun sonun da hepsi yerleşecekEvet çok şükür sadece günlükler kaldı gibi ama şimdi de hurç ve koliden geçilmiyo ortalık sinirlerim bozuldu
Kuzum sen bilirsin ama neden evinden çıkıyorsunGunaydin kizlar bugun evi paklamam lazim. Memlekete gidecegz. Basimiza bir is gelir evi temiz birakmak gerek.
Buzdolabi temizligini seciyorum. Buzdolabini bosaltirim gereksizleri atarim. Gereklileri annemlere gotururm. Simdi genel bir plan yapip 11 gibi baslarim islere.
Bonus şu zayıflama şeyi var ya orayı takipteyim ama nasıl yaptığınızı anlamadım Bi anlatsana
buz dolabını temizlemek zor ama düzenleyebilirim zaten sürekli elim orda .18 mart ödevi
Buzdolabı temizliği
Eloktronik cihazları temizleme (tv, telefon vs)
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@klbk33
SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
@MorVampirella
chentiq
Geri vazgectik canim ben annemlerde duracaktim evden cikmayacaktik ama yinede riske atmayalim dedik. Evdeyiz karar degsitirdik.Kuzum sen bilirsin ama neden evinden çıkıyorsun
Eline sağlıkBen kadınlar gününde evin bütün halılarını makinede yıkadım , salon ve yatak odasının camını sıldım
banyo wc süpürme silme toz alma bulaşık makinesi açma boşaltma onları saymıyorum rutin şeyler
geçen hafta sonu kapıları silecektim hava kötüydu rahatsızdım bırazda yapmadım
Kolay gelsin canımGunaydin kizlar bugun evi paklamam lazim. Memlekete gidecegz. Basimiza bir is gelir evi temiz birakmak gerek.
Buzdolabi temizligini seciyorum. Buzdolabini bosaltirim gereksizleri atarim. Gereklileri annemlere gotururm. Simdi genel bir plan yapip 11 gibi baslarim islere.
Allah şifa versin, ne denir ki, başkalarını düşünmeyen sorumsuzlar yüzünden risk altındayız, çok kızgınımMerhaba arkadaşlar, epeydir kk gelmedim, malum sinir sistemim altüst
Depremdi şehitlerimiz derken birde çin virüsü çıktı. Hastalığım sitres sıkıntı kaldırmıyor...
Halimi düşünün offf dün yurt dışı arkadaşımın tanıdığını duydum moraller sıfıra indi
6 aylık hamile ve hastanede yoğun bakıma alınmış, corona virüsünden. Ateşini düşüremiyorlar ve değişik ilaçlar veriyormuş drlar. Allahım ne acı karnında bebeğimi düşünsün, hayatta kalmayımı rabbim şifa versin dünden beri aklımdan çıkmıyor
Umarım ülkece sevdiklerimizi kaybetmeden atlatırız
Lütfen mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın, lütfen kendinizi düşünmüyorsan da karşıda bulaştırabileceğin sevfiklerini düşün
Çok mı acil bir durumdu canım hastane işi? Keşke gitmeseydin :/Günaydiiin:)
Bende bugün oglumla erken kalkip dün yarim kalan islerimi biraz hallettim. Sonra hazirlanip doktor randevuma geldim.
Tedbirler ciddi yönde burada:) muayene icin doktor binasina tek tek giriliyor. Disarida beklemek zorundayiz. Sükür hava güzel ki günesleniyorum su an beklerkengüzel yönünden bakmak gerek:) Allahim hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin❤
Ayy yapmak istiyorum ama dayanamam benÖnce 40 gün 2 öğün, sonra ramazanda sanırım çok az sahurla oruç, sonra tek öğün, sonra aralıklarla 36 saatlik oruç, daha sonra 3 günlük oruç. Aralarda tuzsuz beslenmeler bağırsak florasını sağlamlaştırıcı besinler ve serbest günler var.
Amaç şifa için yapılan oruçlara vucudu seviye seviye hazırlamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?