Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık canım

Bazen çok yükleniyorsun kendine balım. Beline yazık

Hosbuldumm , tesekkurler

Eline sağlık canım geçmiş olsun
Evet çok şükür sadece günlükler kaldı gibi ama şimdi de hurç ve koliden geçilmiyo ortalık sinirlerim bozuldu
Olsun sonun da hepsi yerleşecek

Ben kadınlar gününde evin bütün halılarını makinede yıkadım , salon ve yatak odasının camını sıldım
banyo wc süpürme silme toz alma bulaşık makinesi açma boşaltma onları saymıyorum rutin şeyler
geçen hafta sonu kapıları silecektim hava kötüydu rahatsızdım bırazda yapmadım

Gunaydin kizlar bugun evi paklamam lazim. Memlekete gidecegz. Basimiza bir is gelir evi temiz birakmak gerek.
Buzdolabi temizligini seciyorum. Buzdolabini bosaltirim gereksizleri atarim. Gereklileri annemlere gotururm. Simdi genel bir plan yapip 11 gibi baslarim islere.

Kuzum sen bilirsin ama neden evinden çıkıyorsun

Bonus şu zayıflama şeyi var ya orayı takipteyim ama nasıl yaptığınızı anlamadım Bi anlatsana

Önce 40 gün 2 öğün, sonra ramazanda sanırım çok az sahurla oruç, sonra tek öğün, sonra aralıklarla 36 saatlik oruç, daha sonra 3 günlük oruç. Aralarda tuzsuz beslenmeler bağırsak florasını sağlamlaştırıcı besinler ve serbest günler var.

Amaç şifa için yapılan oruçlara vucudu seviye seviye hazırlamak.

buz dolabını temizlemek zor ama düzenleyebilirim zaten sürekli elim orda .
telefonları her gün eve girince siliyorum dezenfekte ediyorum kolonya ile hatta bugün streçleyim chentiq telefonu streçlemekte mantıklı klavye ile onu da yap

Merhaba arkadaşlar, epeydir kk gelmedim, malum sinir sistemim altüst
Depremdi şehitlerimiz derken birde çin virüsü çıktı. Hastalığım sitres sıkıntı kaldırmıyor...
Halimi düşünün offf dün yurt dışı arkadaşımın tanıdığını duydum moraller sıfıra indi
6 aylık hamile ve hastanede yoğun bakıma alınmış, corona virüsünden. Ateşini düşüremiyorlar ve değişik ilaçlar veriyormuş drlar. Allahım ne acı karnında bebeğimi düşünsün, hayatta kalmayımı rabbim şifa versin dünden beri aklımdan çıkmıyor
Umarım ülkece sevdiklerimizi kaybetmeden atlatırız
Lütfen mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın, lütfen kendinizi düşünmüyorsan da karşıda bulaştırabileceğin sevfiklerini düşün

Günaydiiin:)
Bende bugün oglumla erken kalkip dün yarim kalan islerimi biraz hallettim. Sonra hazirlanip doktor randevuma geldim.
Tedbirler ciddi yönde burada:) muayene icin doktor binasina tek tek giriliyor. Disarida beklemek zorundayiz. Sükür hava güzel ki günesleniyorum su an beklerken güzel yönünden bakmak gerek:) Allahim hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin

Eline sağlık
Kolay gelsin canım vazgeçmişsiniz gitmekten, iyi yapmışsınız
Allah şifa versin, ne denir ki, başkalarını düşünmeyen sorumsuzlar yüzünden risk altındayız, çok kızgınım
Çok mı acil bir durumdu canım hastane işi? Keşke gitmeseydin :/

Ayy yapmak istiyorum ama dayanamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…