Ben küçükken 25 bin lira yutmuştum hani eski paralardan büyük böyle.günaydın negom:)
elektronik aletleri seciyorum:)
bugün çamaşır yikamaya baslicam. hava buz gibi
gece de oğlan bisey yuttu. oyuncak parçası mi düğme mi anlamadik. kaka nöbeti tutucam resmeninşallah çıkar
Ben küçükken 25 bin lira yutmuştum hani eski paralardan büyük böyle.Annemde kaka nöbeti tutmuştu çıkınca çubuk kraker alıcam diye tutturmuştum.
Ben artık telefonu sabunlu suyla silmeye başladım senin önerin var mı negom?18 mart ödevi
Buzdolabı temizliği
Eloktronik cihazları temizleme (tv, telefon vs)
malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
@MorVampirella
@chentiq
Aldım tabi ki hiç unutmuyorum o anı.yaaa çok tatlısın musluk
ay çok güldüm yaaldığı peki krakeri
Aldım tabi ki hiç unutmuyorum o anı.Yoğurt kasesinin içine yaptırıyordu. Annem karıştırırdı bende beklerdim harcıcam diye 3 günün sonunda zafer benim oldu. Kadın çöpe atmaya balkona çıkmıştı ben attım kendimi yere çubuk kraker alacammmmm o parayla diye ikna edemediler.
5 ya da 6 yaşındaydım. Ama o anı hiç unutmuyorum. Yutuşumu falan.ay çok güldüm yaaaaa
bizimki de aşağı yukarı o kadar büyüklükte bişey yuttu ama yaşı ufak. üç günde çıktıysa bizde mi uzun süre beklesek acaba
Evden çıkmamakla iyi etmişsiniz canım, bizde pazar günü eşimle yapmıştık alışverişi, herkes evde olunca 1 hafta yetecek alışveriş yaptık ki dışarı çıkmayalım diye..Selam kizlar
Memlekete gitmeyince esimi markete yolladim
Seker
Pirinc
Makarna
Fasulye
Nohut
Tavuk
Meyve
Sebze gibi evin eksiklerini aldirdim. En azindan surekli disari markete cikmak zorunda kalmayiz diye dusunduk.
5 ya da 6 yaşındaydım. Ama o anı hiç unutmuyorum. Yutuşumu falan.
Hala der aznavur gibiydin hiç susmazdın diye. Kızım da aynı benmiş o da hiç susmuyorayy bide annene sormak lazım nasil hatırlıyo o günleri aacaba
İyi yapmışsın canım, bizim de alışveriş zamanı geldi aylık, eşim alır bugün bir şeyler, onun haricinde zaten her gün işe mecbur gidiyor :/Selam kizlar
Memlekete gitmeyince esimi markete yolladim
Seker
Pirinc
Makarna
Fasulye
Nohut
Tavuk
Meyve
Sebze gibi evin eksiklerini aldirdim. En azindan surekli disari markete cikmak zorunda kalmayiz diye dusunduk.
Eline sağlık canımSelamlar
2 mak.çamaşır katladım
Salon mutfak ve Yatakodası ni süpürdüm
Evin her yerini çamaşır suyuyla sildim
Wcyi yîkadım
Büyük balkonu yîkadım
Ebeveyn banyosu nu yîkadım
Bulaşıkları Makinaya koydum
Evi havalandırdım yatakları topladım.
Biraz dinlenip kapı kolları ve prizleri çamaşır suyuyla silecem
Telefon bozulur canım öyle, kolonya sık sil hemen bariBen artık telefonu sabunlu suyla silmeye başladım senin önerin var mı negom?
Ayy ölecemAldım tabi ki hiç unutmuyorum o anı.Yoğurt kasesinin içine yaptırıyordu. Annem karıştırırdı bende beklerdim harcıcam diye 3 günün sonunda zafer benim oldu. Kadın çöpe atmaya balkona çıkmıştı ben attım kendimi yere çubuk kraker alacammmmm o parayla diye ikna edemediler.
Ayyy onun acısı çok fena olurAyak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
Sağol canım, kırık falan olmasın da aşırı ağrı yok şimdilikAyyy onun acısı çok fena olur
Geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur
Telefonuna habire dırt dırt mesaj gelio,izinliyiz kapat işte di miBana da gelsene dilos
Eline sağlık canım maşaallah
Hoş geldin aramıza
Hoş geldin aramıza
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canımepey ilerledi toplama işin
Allah şifa versin canım ya tez vakitte
Eline sağlık canım
Dış tabi ki
Ayy inşaallah çıkar
Günaydın ❤ kocan mı uyandırdı
Günaydın ❤
Kendi spreyiyle siliyorum ben
Kendi spreyiyle canım
Geçmiş olsun , ağrısı zor olurAyak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
MaaşallahSabah iyi bi temizlik yaptım ama
Çamaşırlar içerde nemli serilmişti balkona astım
Evi süpürdüm sildim
Tuvaleti lavaboyu banyoyu cifledim
Banyonun yerini çamaşırsuyuyla süngerle ovdum
Duşakabini fayansları cifle ovdum
Banyodaki çöp kovasını dezenfekte ettim
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Evi topladım
Kapı kollarını elektrik düğmelerini çamaşır suyuyla silicem
Toz alıcam
Başka da bişey yapmicam
Ayy çok geçmiş olsun tatlımAyak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?