Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar
2 mak.çamaşır katladım
Salon mutfak ve Yatakodası ni süpürdüm
Evin her yerini çamaşır suyuyla sildim
Wcyi yîkadım
Büyük balkonu yîkadım
Ebeveyn banyosu nu yîkadım
Bulaşıkları Makinaya koydum
Evi havalandırdım yatakları topladım.
Biraz dinlenip kapı kolları ve prizleri çamaşır suyuyla silecem

Ben küçükken 25 bin lira yutmuştum hani eski paralardan büyük böyle. Annemde kaka nöbeti tutmuştu çıkınca çubuk kraker alıcam diye tutturmuştum.

Ben küçükken 25 bin lira yutmuştum hani eski paralardan büyük böyle. Annemde kaka nöbeti tutmuştu çıkınca çubuk kraker alıcam diye tutturmuştum.

yaaa çok tatlısın musluk

ay çok güldüm ya aldığı peki krakeri

yaaa çok tatlısın musluk

ay çok güldüm ya aldığı peki krakeri
Aldım tabi ki hiç unutmuyorum o anı. Yoğurt kasesinin içine yaptırıyordu. Annem karıştırırdı bende beklerdim harcıcam diye 3 günün sonunda zafer benim oldu. Kadın çöpe atmaya balkona çıkmıştı ben attım kendimi yere çubuk kraker alacammmmm o parayla diye ikna edemediler.

ay çok güldüm yaaaaa
bizimki de aşağı yukarı o kadar büyüklükte bişey yuttu ama yaşı ufak. üç günde çıktıysa bizde mi uzun süre beklesek acaba

ay çok güldüm yaaaaa
bizimki de aşağı yukarı o kadar büyüklükte bişey yuttu ama yaşı ufak. üç günde çıktıysa bizde mi uzun süre beklesek acaba
5 ya da 6 yaşındaydım. Ama o anı hiç unutmuyorum. Yutuşumu falan.

Selam kizlar
Memlekete gitmeyince esimi markete yolladim
Seker
Pirinc
Makarna
Fasulye
Nohut
Tavuk
Meyve
Sebze gibi evin eksiklerini aldirdim. En azindan surekli disari markete cikmak zorunda kalmayiz diye dusunduk.
Evden çıkmamakla iyi etmişsiniz canım, bizde pazar günü eşimle yapmıştık alışverişi, herkes evde olunca 1 hafta yetecek alışveriş yaptık ki dışarı çıkmayalım diye..

Ben buara yaptıklarımı yazmıyorum klasik ev işleri diye, günlük evi süpürüp toz alma, yerleri silme, banyo wc yıkama, yemek ve mutfak işleri dışında pek bi ekstra yaptığım birşey de yok zaten. Tablet, leptop, telefonları temizledim, buzdolabını da yeni silip yerleştirmiştim zaten..

ayy bide annene sormak lazım nasil hatırlıyo o günleri aacaba
Hala der aznavur gibiydin hiç susmazdın diye. Kızım da aynı benmiş o da hiç susmuyor
Korkma ama nefes borusuna takılmamış sonuçta bekleyin biraz gidersiniz doktora bence 3 gün bekle.

Selam kizlar
Memlekete gitmeyince esimi markete yolladim
Seker
Pirinc
Makarna
Fasulye
Nohut
Tavuk
Meyve
Sebze gibi evin eksiklerini aldirdim. En azindan surekli disari markete cikmak zorunda kalmayiz diye dusunduk.
İyi yapmışsın canım, bizim de alışveriş zamanı geldi aylık, eşim alır bugün bir şeyler, onun haricinde zaten her gün işe mecbur gidiyor :/
Eline sağlık canım
Ben artık telefonu sabunlu suyla silmeye başladım senin önerin var mı negom?
Telefon bozulur canım öyle, kolonya sık sil hemen bari
Ayy ölecem

Telefonuna habire dırt dırt mesaj gelio,izinliyiz kapat işte di mi
Neyse öğlen uykusuyla açığı kapattım

Sabah iyi bi temizlik yaptım ama
Çamaşırlar içerde nemli serilmişti balkona astım
Evi süpürdüm sildim
Tuvaleti lavaboyu banyoyu cifledim
Banyonun yerini çamaşırsuyuyla süngerle ovdum
Duşakabini fayansları cifle ovdum
Banyodaki çöp kovasını dezenfekte ettim
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Evi topladım
Kapı kollarını elektrik düğmelerini çamaşır suyuyla silicem
Toz alıcam
Başka da bişey yapmicam

Ayak parmağımı çarptırdı çocuklar, inşaallah kırık falan olmaz
Tüketiyorlar beni ya
Geçmiş olsun , ağrısı zor olur
ya ben dün gece bir rüya gördüm ne anlama gelebılecegını de anlayamadım .
kayınvalıdem yatalak sozde benım evımdeymıs artık bız bakıyomusuz ama gordugum eve benım evım degıl baska bır ev, sonra gorumcelerım gelıyor bırının elınde benım tencerelerım ıste onlardaymısda bana getırmısler ama tencereler kapkara olmus yanmıs cok kotu gorunuyorlardı

Maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…