Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaaa nasıl sildin ben silmedim hiç bişeyi

Her akşam iş mi yazıyon sen gözümden kaçmıyo :)

Son alışverişte bende silmiştim hepsini
Hatta su şişeleri ambalajlıydı açtıktan sonra şişeleri bile sildim kendimi nasıl kaybettiysem

Hayırlı geceler kızlar
Sabah bulaşık makinamı boşalttım
Evi süpürdüm, sildim
Büyük banyomu yıkadım
Nevresimler değişti, kirliler yıkandı, asıldı
Yemek yapmadım serbest takıldık Nasıl olduysa bir bulaşık makinası daha doldurdum ona yetişemez yatarım

M Musluk Suyu canım ellerin nasıl oldu? Bugün aklıma geldi bana vazelin çok iyi gelmişti bi dene istersen.
@samdan tatlım oğlun iyi demi çıkardı mı?
Arko kremin zeytinyağlısı vardı ondan sürdüm dün 2 3 kez sirke ve çamaşır suyu da ellemedim toparladı biraz

Ben geldimm :)
Banliydim bugünün ödevini kaçırdım @Negoo
Dün yoktu canım ödev, hoş geldin
Bir elimizde toz bezi bir elimizde sirkeli su bütün gün evi temizleyip durunca yapacak iş kalmadı arada çocuklarında şööyle bi tozunu alasım geliyo artık
Güzel bir ödev fikri
Eline sağlık canım

Dışardan gelen her şeyi siliyorum ben, 4 tane market alış veriş poşetinin içindekileri sildim iki gün önce
Eline sağlık hoş geldin aramıza

Buzdolabına girecekleri zaten hep silerim onları sildim yine. Erzak dolabını silmedim. Bundan sonra daha dikkat ederim onlara da. En azından kullanmadan da sileyim.

Buzdolabı ve çamaşır makinesini silmem lazım.
E ne duruyorsun, eline bez alsanaaa bez alsanaaa
Günaydın hayırlı cumalar ödevin ikisinide yaparım insallahh
Günaydın
Günaydın başkan , mesaj alınmıştır
Günaydın
Buzdolabına girecekleri zaten hep silerim onları sildim yine. Erzak dolabını silmedim. Bundan sonra daha dikkat ederim onlara da. En azından kullanmadan da sileyim.
Sil canım şu süreç geçene kadar, o ürünlere kimler dokundu bilmiyoruz sonuçta, malum 14 gün ev kuralına uyan yok
Günaydın
Hayırlı cumalar
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…