Geçer bu da inşallahOnu allah ala
Geçer bu da inşallah
Varmış tekrar edebiliyomuş yani bi kere geçirdim bi daha geçirmem diye bişey yokmuş
Bence bagisiklik kazaniliyordur hastalığı geçiren grip gibi benceİnş odur diycemde acaba tekrar yakalanma durumu var mı dünyada?
Evden işe işten eve.evde zumba yapıyom ama bikaç gündür onu da yapamıyorumYürüyüş falanda yapamıyosundur
Yenilesen daha iyi olur canım.Sirkeli suyu ertesi gün de silmek için kullanabilir miyim acaba
Sizi tatil etmediler mi canım?Evden işe işten eve.evde zumba yapıyom ama bikaç gündür onu da yapamıyorum
Bonus ben geçen silerken ikisini karıştırdım beni fena yaptı. Boğazlarım hep yandı ev değişik koktu. Belki sende yapmaz ama söyleyeyim dedim.Bişey sorucam evi dip köşe silmeyi düşünüyorum bugün.
Kapı kolları vs. Silme suyuna çamaşır suyu ve sirke katsam ikisi birbirinin etkisini bozar mı?
inşallah öyledirBence bagisiklik kazaniliyordur hastalığı geçiren grip gibi bence
yok kuzum marketlere tatil yok.dün marketler birliğinden açıklama geldi marketler akşam 6da kapatılacak diye.onun resmileşmesini bekliyoruz.6 saate düşecek çalışma saatimiz.bize bu kadar kıyak geçiyorlar sadeceSizi tatil etmediler mi canım?
Aaa benim eşimde markette çalışıyor ve izin almak için çok uğraştık bizlerin canı yok yemin ederim ordumuz patlıyor bizlere bir şey olacak diye ne maske ne eldiven dağıtmıyorlar bir de elimizdeki maskelerde bitti bulamıyoruz çok puanıyız gercekteninşallah öyledir
yok kuzum marketlere tatil yok.dün marketler birliğinden açıklama geldi marketler akşam 6da kapatılacak diye.onun resmileşmesini bekliyoruz.6 saate düşecek çalışma saatimiz.bize bu kadar kıyak geçiyorlar sadece
Markette çalıştığını bilmiyordum.inşallah öyledir
yok kuzum marketlere tatil yok.dün marketler birliğinden açıklama geldi marketler akşam 6da kapatılacak diye.onun resmileşmesini bekliyoruz.6 saate düşecek çalışma saatimiz.bize bu kadar kıyak geçiyorlar sadece
Bez batırdığımdı canımGünaydın ❤ sayılırmısın ki
Günaydın ❤ ispirto ilk kez duydum
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Şişe de hazırladığın su mu yoksa içine bez batırıp kullandığın mı
Canım belki de yerde yiyecek bişey bulup yemiştir. Kraker falan gibigünaydın canım
biraz önce yaptı yine yoktu:)
eşim de ağzının içini görmediğimiz için belki de bisey yoktu diyo
Reflü gibi belirtilerin, yoğurt yesene canım zehirlendiğini düşünüyorsanKızlar aranız da reflü olan var mı? Belirtilerind3 boğaz yanması falan oluyor mu?Yoksa ben çamaşır suyundan zehirlendim mi? Yoksa hasta mı oluyorum ama midem de sabahtan beri çok fena yanıyor böyle değişik.
Yok öyle kullanılmaz canımBez batırdığımdı canımama şimdi spreyli şişeye doldurdum☺
Dökmeye kıyamamıştımYok öyle kullanılmaz canım
Hayir çamaşır suyunda klor varmis. Camasir suyuyla temizleyin diyorlarAlkolde klor yok ki. Ne diyeceklerini şaşırdılar
Onu biliyorum. Alkolle de temizleyin diyorlar.Hayir çamaşır suyunda klor varmis. Camasir suyuyla temizleyin diyorlar
Nasıl sildin? Sadece camasir suyuyla silseydinBişey sorucam evi dip köşe silmeyi düşünüyorum bugün.
Kapı kolları vs. Silme suyuna çamaşır suyu ve sirke katsam ikisi birbirinin etkisini bozar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?