Ben de karar kara onu düşünüyorum sıcak su da yok ellerim daha yeni toparlıyodu
Kız daha kahvaltı yapmadım, bebemi uyutuyorumE ne duruyorsun, eline bez alsanaaa bez alsanaaa
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Sil canım şu süreç geçene kadar, o ürünlere kimler dokundu bilmiyoruz sonuçta, malum 14 gün ev kuralına uyan yok
Günaydın ❤
Bende yapmadım, tartılıyım da hazırlıycam, çayı demledim, çocuklar poğaça muz yediler kalkınca, üstüne cila yapacaklarKız daha kahvaltı yapmadım, bebemi uyutuyorum
Çok acıktım yaaa
Günaydın, aminGünaydın herkese ve hayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu hayra ve sağlığa bir an önce kavuştuydunuz bedenen ve ruhen huzur bulduğumuz günler başlasın inşallah
Ben severim evde olmayı, ne güzel işte tadını çıkarEvden çalışıyorum 2. günüm bugün , insan evde olunca hiçbirşey yapası gelmiyor ya
Afiyet şifa olsun kuzulara.Bende yapmadım, tartılıyım da hazırlıycam, çayı demledim, çocuklar poğaça muz yediler kalkınca, üstüne cila yapacaklar
Bende yapmadım, tartılıyım da hazırlıycam, çayı demledim, çocuklar poğaça muz yediler kalkınca, üstüne cila yapacaklar
bende severim ama işe alıştığım için sanırım tuhaf geliyor , dün rahatsızdım bırde hıcbırsey anlamadım nasıl gectıGünaydın, amin ❤
Ben severim evde olmayı, ne güzel işte tadını çıkar
Günaydın, amin ❤
Ben severim evde olmayı, ne güzel işte tadını çıkar
Geçmiş olsun canımbende severim ama işe alıştığım için sanırım tuhaf geliyor , dün rahatsızdım bırde hıcbırsey anlamadım nasıl gectı
A ha ha
Şunu gördün mü sen biz işte :))
Kışları bende aynı durumdayım
Şunu gördün mü sen biz işte :))
GünaydınGünaydın, hayırlı cumalar
Hiç bir fikrim yok açıkcası, hangisi daha iyi olur ama sanki ev almak daha mantıklıKızlar fikirlerinize ihtıyacım var ;
ev almak gıbı dusuncem var ve elımde toplu para bulunuyor suan malum ortalık vırusten dolayı karısık ve ev alma ısı askıda kaldı altın fıyatında düşüş var acaba altın alsam mı dıye dusunuyorum sız olsanız ne yaparsınız
Ev alacagız fakat suan malum vırus olayları gıdıp bakamıyoruz bu bır sure daha uzar gıbı bu arada degerlenmesı acısından altınmı alsam dıye dusundumGünaydın ❤
Hiç bir fikrim yok açıkcası, hangisi daha iyi olur ama sanki ev almak daha mantıklı
O zaman altın mantıklı, altın düştü mü bakmadım hiçEv alacagız fakat suan malum vırus olayları gıdıp bakamıyoruz bu bır sure daha uzar gıbı bu arada degerlenmesı acısından altınmı alsam dıye dusundum
Tasinma isi zor ve stresli bir surecHaftaya cumartesi nasipse taşınıyoruz baya tedirginim o konuda da ama hayırlısı bakalım
Bugün bi dip köşe gireyimde hurçları kolileri yavaştan atayım bi odaya diyorumTasinma isi zor ve stresli bir surec
Bir an evvel tasinirsanda rahatlarsin insallah
Mesafe yakinmis o yonu iyi aslinda kullanmadiginiz hafif ama yer kaplayan malzemeleri simdiden goturebilirsunz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?