Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de karar kara onu düşünüyorum sıcak su da yok ellerim daha yeni toparlıyodu

Ketıl götür elektrk açıksa yoksa burdan yani ordan termosta kaynar su götür. Suya biraz katıp soğukluğunu kırarsın.

Çamaşır suyuyla değilde piril sirke şampuanla sil ellerine dokunmaz baya farkeder

Kız daha kahvaltı yapmadım, bebemi uyutuyorum
Çok acıktım yaaa

Günaydın herkese ve hayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu hayra ve sağlığa bir an önce kavuştuydunuz bedenen ve ruhen huzur bulduğumuz günler başlasın inşallah
Günaydın, amin
Evden çalışıyorum 2. günüm bugün , insan evde olunca hiçbirşey yapası gelmiyor ya
Ben severim evde olmayı, ne güzel işte tadını çıkar

Günaydın, hayırlı cumalar
Günaydın
Hiç bir fikrim yok açıkcası, hangisi daha iyi olur ama sanki ev almak daha mantıklı

Günaydın ❤

Hiç bir fikrim yok açıkcası, hangisi daha iyi olur ama sanki ev almak daha mantıklı
Ev alacagız fakat suan malum vırus olayları gıdıp bakamıyoruz bu bır sure daha uzar gıbı bu arada degerlenmesı acısından altınmı alsam dıye dusundum

Ev alacagız fakat suan malum vırus olayları gıdıp bakamıyoruz bu bır sure daha uzar gıbı bu arada degerlenmesı acısından altınmı alsam dıye dusundum
O zaman altın mantıklı, altın düştü mü bakmadım hiç

Haftaya cumartesi nasipse taşınıyoruz baya tedirginim o konuda da ama hayırlısı bakalım
Tasinma isi zor ve stresli bir surec
Bir an evvel tasinirsanda rahatlarsin insallah
Mesafe yakinmis o yonu iyi aslinda kullanmadiginiz hafif ama yer kaplayan malzemeleri simdiden goturebilirsunz.

Tasinma isi zor ve stresli bir surec
Bir an evvel tasinirsanda rahatlarsin insallah
Mesafe yakinmis o yonu iyi aslinda kullanmadiginiz hafif ama yer kaplayan malzemeleri simdiden goturebilirsunz.
Bugün bi dip köşe gireyimde hurçları kolileri yavaştan atayım bi odaya diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…