- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Ahahahahah milli temizlik malzememizOnu biliyorum. Alkolle de temizleyin diyorlar.
Aman boşver en mantıklısı arap sabunu
Çok dikkat edin canım allah esirgesin.çok sorumsuzmuş sizin marketAaa benim eşimde markette çalışıyor ve izin almak için çok uğraştık bizlerin canı yok yemin ederim ordumuz patlıyor bizlere bir şey olacak diye ne maske ne eldiven dağıtmıyorlar bir de elimizdeki maskelerde bitti bulamıyoruz çok puanıyız gercekten
Migrosta çalışıyor üstelikÇok dikkat edin canım allah esirgesin.çok sorumsuzmuş sizin market
Ellerine sağlık canım ne çok iş yapmışsınSelam kizlar su an belimi hissetmiyorum. Yeni oturabildim.
Yaptilarim
Sabah kalktik kahvalti yaptik
Caydanligin demligini doktum hali batti onu camasir suyuyla iyice sildim
Kizlara zorla yemek yedirme fasli(her ogunumuz bir iskence ikiside istahsiz)
Bulasik yikandi
Tezgahin ustu duzenlendu
Sofralari cirpip mutfak havlulariyla beraber makinaya attim
Dunki 2 makina camasiri toplayip durdum kaldirdim
Butun odalari spurdumu dun silmistum bugun silmedum
Makinadaki camasirlari camasirliga serdim
Tavuk corbasiyla pilav yaptim
Onu yedik kaldirdim
Bulasigi yikadim
Bulasik makinasini calistirdim
Yeni uzandim
Ödev yok bugün canım
Herkes bir gün temizlik neferi olacakNego artik herkes Domestos sever herkes kolonya sever ve herkes evine sil şupur yapan oldu
Bir virüs düzenli evimiz ve hayatımıza çevirdi olayı
Çok şükür, sıkılıyoruz ama güvendeyiz en azından diye teselli buluyorumHayirli aksamlar kızlar napiyorsuniz nasılsınız evde hayat nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim, hepimizin yardımcısı olsunNegooNego masallah topigin cok canlı hala . Yazmak istedim bende hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Malûm durumlar cok can sıkıcı oldu çünkü
Allah yardımcımız olsun
Temizliğe devam kizlar
Deprem olmuş örtmenim çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesinTatil kuşattı beni, çok aktif olamıyorum ama aklım da burda kalıyor. Sonumuz iyi olsunda ne yapalım
Tasinacaktin sanirim ne zaman tasinacaksin?İyi akşamlaar
halıları topladım bugün yarın yıkamaya göndercem
Evi süpürdüm sildim komple
Toz aldım
Tuvalet lavabo yıkadım
Mutfak tezgahını yine dip köşe cifledim
Çamaşır yıkadım astım ve bittii
Haftaya cumartesi nasipse taşınıyoruz baya tedirginim o konuda da ama hayırlısı bakalımTasinacaktin sanirim ne zaman tasinacaksin?
Eline sağlık canımİyi akşamlaar
halıları topladım bugün yarın yıkamaya göndercem
Evi süpürdüm sildim komple
Toz aldım
Tuvalet lavabo yıkadım
Mutfak tezgahını yine dip köşe cifledim
Çamaşır yıkadım astım ve bittii
Sağol canım aminDeprem olmuş örtmenim çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin
HoşgeldinnBen geldimm :)
Banliydim bugünün ödevini kaçırdım@Negoo
Yaa neden pekiiiHoşgeldinn
Bugün ödev yoktu canım
Serbest takıldık hepimiz
Bir elimizde toz bezi bir elimizde sirkeli su bütün gün evi temizleyip durunca yapacak iş kalmadıYaa neden pekiii
Eşim gelince ceketini de elimdeki sirkeli sulu bezle sildimBir elimizde toz bezi bir elimizde sirkeli su bütün gün evi temizleyip durunca yapacak iş kalmadıarada çocuklarında şööyle bi tozunu alasım geliyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?