Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hay Allah razi olsun sayfayi ariyodum sabah
Orayi yeni duzelttim ben
Dün yaptiklarim;
8 saat 18 dk ders calisildi
Ev süpürüldü
Silindi
Tuvalet banyo temizlendi
Şöyle bi toz alindi.
Cöpler degistirildi yikandi
Bu sabah;
Yemekler halledildi
Bugün;
Kapilari artik sileyim bu 3. Günüm erteleyip duruyorum.
Baharatliklarin kapaklari tellencek
En az 8 saat ders calisilcak

Oo maşaallah sabah yemeği halletmişsin

Dün neler yaptım

Bir kaç sefer dağınıklık topladım Dağ gibi ütü yaptım, ütü yaparken yabancı dizimi izledim
Evi süpürdüm
Üç posta çamaşır astım
Wc, klozet, lavabo temizliği
Toz aldım
Çocuklarla ilgilendim
Yemek ve bulaşık faslı
Dışardan gelen meyve vs yıkadım pakladım

Yeter başka hatırlamıyorum

Evet derse zaman kalsin diye zamandan tasarruf etmeye calisiyorum
Bu arada iki gündür buraya yazınca daha bi düzene girdi islerim iyiki acmissin bu sayfayi♥ nerden aklina geldi bravo gercekten
Harika canım disiplinli olman
Düzen sevdiğim için, site de daha önce aktif olduğum sayfa vardı, öyle böyle derken kendim açayım dedim canım

Sabah kalktım hemen makinaya beyazları attım 90 dereceye. Yatakları topladım. Oğlum kalksin kahvaltı hazirlarim. Ama kahvaltıya ne hazırlaSam. Ne yemek yapsam bilmiyorum.bugün insalah sil süpür banyo wc yaparım. Yerler temiz ama mikroplar dolaşıyor gibi hissediyoruz.sanırım hepimiz öyle olduk

Günaydın ❤ nasıl vaktin çok okula ara verildiğinden beri çocuklar dışarı çıkamadığı için hep tepemdeler, ben yetişemiyorum
is bolumu yaptik babalariyla oyun vs onda ders ve yemekler bende
cok bunaldim bunaldik Rabbim ferahlatsin hepimizin icini. burda ambulans dun iki defa bu sabahta 3 defa geldi ayni sokaga markete dahi gidemez olduk. islere vurdum ben de kendimi gece 1 de banyonun duvarlari fircaladim

Eline sağlık canım kesinlikle paranoyak gibi olduk hepimiz
Aa eşin evde senin şanslısın, izin mi aldı?
Benim ki işte, her sabah dua edin diye gidiyor, hastaneden vs evrak geliyor risk altında
6 gibi geliyor ama biz güne 6 da başladığımız için 12 saat uzun geliyor

Son düzenleme:
Hımmmm ben bu ödevden muafım tatlım. Çünkü bütün nevresimleri yastık ve havluları Konmari usulü katlayıp yerleştiriyorum(bazılarını kendi usulüme göre yapıyorum) ama şey diyorum, Battaniyeleri vakumlu hurca koysam da havasını çeksem. Yerden tasarruf için. Olur mu sence?

Benim eşimde çalışıyor negomhatta bi süre eve bile gelemeyebilirmiş. Ailelere bulaşmasın diye böyle yapabilirlermiş

Bu saate kadar neler yaptım

Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım hemen, eşim gitmeden çocuklarla yaptı
Dağınıklığı topladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Çamaşır yerleştirdim

Çay keyfi yapıyorum şimdi

Ev süpürülecek
Yerler silinecek
Kapı kolları vs silinecek
Çöp kovası değişecek
Ütü yapılacak
Çamaşır asılacak
Yemek yapılacak
Çocuklarla etkinlik yapılacak
Wc, banyo dezenfekte edilecek
Kitap okuma saati yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…