Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah yardımcımız olsun inşallah herşey zamanla yoluna girecek acaba eşinin dezenfekte sini nasıl yapıyorsun ben işten geldiğinde ellerini yıkatiyorum kıyafetlerini degistiriyor onları ya yıkatiyorum yada balkona koyuyorum montu falan, kolonya suruyorum eline yüzüne bu kadar yeterlimi daha fazla mı olmalı acaba bana kalsa adamı komple çamaşır suyuna yatırırim da

benim eşimde yarın işe gidecekmiş iki gündür evdeydi izin verseler keşke , işi gereği parayla temasta bulunması gerekıyor ne kadar dıkkat etsede Allah korusun

benim eşimde yarın işe gidecekmiş iki gündür evdeydi izin verseler keşke , işi gereği parayla temasta bulunması gerekıyor ne kadar dıkkat etsede Allah korusun
Allah korusun içim rahat etmiyor ise gidince benimde elimizden bişey gelmiyor rabbim korusun herkezi inşallah

S

Senin durum vahim
Çok hem de
Sende farkım yok
Günaydın
Eve girince eline kolonya boca ediyorum, kafasına yüzüne üstüne başına fıs fıs
Çocuklar yaklaşmıyor o arada, üstünü çıkarıyor, kıyafetlerini balkona koyucam da mğssfe etmiyor abartma diye bende kolonya sıkıyorum işte, sonra eşini yüzünü yıkıyor, tuzlu suyla gargara vs
Seninki de yeterli bence

Ben kıyafetleri makinaya atıp yıkıyorum montları hemen balkona atıyorum en az 3 saat havalandırıyom. Kikiki

Eşim evde bu şarkı eşliğinde başlıyorum temizliğe sabah sabah kv aradı bize gelecekmiş ters ters bakınca ben eşim kabul etmedi. Bakalım umarım şarkıdwn doğru mesajı alır. Karantina sonrası boşanmalarda bence patlama olacak ilk biz gideriz gibi bakalım.

Ayy allah korusun deme öyle aklına getirme
Bu arada parça harikaaa süperrr, bu dünya da ölüm var ne seni kor ne beni

Kız daha neler

Ayy allah korusun deme öyle aklına getirme
Bu arada parça harikaaa süperrr, bu dünya da ölüm var ne seni kor ne beni
Anlamıyorlar ama 3 senelik evliyim kv kp görümce 3 lüsü 3 kere gelmediler eve. Sağlık bakanlığı doktorlar herkes ne zaman evden çıkmayın koronavirüsüne karşı dediler gün aşırı bizdeler. Ayıp ama artık deliriyorum. 10 dk uzağımda ablam var gitmiyorum.

Evet bu konuda eşin konuşmalı ya da ne bilim kibarca kabul etmiyeceksin, açkk ve net konuş
Bende kabul etmiyorum , ağzımı yoklayana bile net" aaa olmaz dışarı sakın çıkmayın, evinize mikrop taşırsın diyorum " hani bize gelmeyin değilde dışarı hiç çıkmayın anlamında
Kimse bu yüzden gelcektik diyemedii

Ben kıyafetleri makinaya atıp yıkıyorum montları hemen balkona atıyorum en az 3 saat havalandırıyom. Kikiki
Her gün yıkayamam çünkü takım elbise giyiyor, ceketi yıkayamam, pantolon her gün yıkanmaz, zor yani

Neler diyorum neler. En son geldiğinde haberlerde balık tutanları gösteriyordu. Deidm ki işte dışarı da geziyorlar bunlar yüzümden ölürsem virüs bulaştırana hakkım helal değil dedim. Dikkat et şikayet etmesinler yaşlılar dışarı çıkmıyor yasak dedim ben 63 yaşındayım dedi.

Selam kizlar bugün çocuklarla balkonda güneslendik.çok fazla gezmeyi sevmeyen ben bile dışarıyı nasıl ozledimböyle çimlerde falan yuvarlanmak istiyorumama tabiki asla dışarıya çıkmıyor uz.çöp atmaya bile inmiyorum. Eşim işleri hallediyor alışveriş falan.neyse bugün oğlum büyük balkonu yıkadı.
Ben de küçük balkonu yîkadım
Çamaşır astım
Yatakları toplayıp evi havalandirdım
Bulaşık mak.doldurup boşalttım
Kızımı yıkadım.ev temizdi süpürmedim
Yemek olarak annem içli köfte döküp vermişti Sağol sun .yanına mercimek çorbası yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…