- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Allah yardımcımız olsun inşallah herşey zamanla yoluna girecekSizin çokmuş ders saati, bizim iki ders şükür
Allah kolaylık versin
Aynı benim de öyle acayip bunaldım, hayır iş bitse daha sakin olucam, yapıyorum yapıyorum ama sürekli hijyen sağlıycam diye sinir basıyor. Tam işler, çocukların etkinliği vs bitiyor bu sefer eşim geliyor hop onun dezenfektesi
benim eşimde yarın işe gidecekmiş iki gündür evdeydi izin verseler keşke , işi gereği parayla temasta bulunması gerekıyor ne kadar dıkkat etsede Allah korusunAllah yardımcımız olsun inşallah herşey zamanla yoluna girecekacaba eşinin dezenfekte sini nasıl yapıyorsun ben işten geldiğinde ellerini yıkatiyorum kıyafetlerini degistiriyor onları ya yıkatiyorum yada balkona koyuyorum montu falan, kolonya suruyorum eline yüzüne bu kadar yeterlimi daha fazla mı olmalı acaba bana kalsa adamı komple çamaşır suyuna yatırırim da
Allah korusun içim rahat etmiyor ise gidince benimde elimizden bişey gelmiyor rabbim korusun herkezi inşallahbenim eşimde yarın işe gidecekmiş iki gündür evdeydi izin verseler keşke , işi gereği parayla temasta bulunması gerekıyor ne kadar dıkkat etsede Allah korusun
İnşallah canım benimAllah korusun içim rahat etmiyor ise gidince benimde elimizden bişey gelmiyor rabbim korusun herkezi inşallah
Çok hem deS
Senin durum vahim
Sende farkım yokGünaydın.
Güzel şeylere niyet etmişken gergin ve kötü başladım haftaya.
Herşey altüst oldu. Allahım beterinden korusun ülkemizi sevdiklerimizi.
Bu stresli zamanda bide diyet yapıyorum öyle zorlanıyorum ki... diyorum çayımı bisküvimi alıp otursaydım biraz kafam dağılırdı.
Sonra susuyorum işte.
GünaydınGünaydın gençler ve genç kalanlar
Dün çok yorucu geçti bu gün sadece yemek yapabilirim gibi geliyor.
Pazara gidildi (beni götürmediler) sebzeleri yeni buzdolabı poşetlerine koyup öyle dolaba koydum ve pazar poşetlerini attım.
ıspanakları pırasayı, yıkayıp doğrayıp dondurucuya koydum
Pırasanın içine koyulacak kadar havuç da dondurucuya koydum belki birdaha pazara gidilmdz
Eve girince eline kolonya boca ediyorum, kafasına yüzüne üstüne başına fıs fısAllah yardımcımız olsun inşallah herşey zamanla yoluna girecekacaba eşinin dezenfekte sini nasıl yapıyorsun ben işten geldiğinde ellerini yıkatiyorum kıyafetlerini degistiriyor onları ya yıkatiyorum yada balkona koyuyorum montu falan, kolonya suruyorum eline yüzüne bu kadar yeterlimi daha fazla mı olmalı acaba bana kalsa adamı komple çamaşır suyuna yatırırim da
Ben kıyafetleri makinaya atıp yıkıyorum montları hemen balkona atıyorum en az 3 saat havalandırıyom. KikikiÇok hem de
Sende farkım yok
Günaydın ❤
Eve girince eline kolonya boca ediyorum, kafasına yüzüne üstüne başına fıs fıs
Çocuklar yaklaşmıyor o arada, üstünü çıkarıyor, kıyafetlerini balkona koyucam da mğssfe etmiyor abartma diyebende kolonya sıkıyorum işte, sonra eşini yüzünü yıkıyor, tuzlu suyla gargara vs
Seninki de yeterli bence
Ayy allah korusun deme öyle aklına getirme
Eşim evde bu şarkı eşliğinde başlıyorum temizliğe sabah sabah kv aradı bize gelecekmiş ters ters bakınca ben eşim kabul etmedi. Bakalım umarım şarkıdwn doğru mesajı alır. Karantina sonrası boşanmalarda bence patlama olacak ilk biz gideriz gibi bakalım.
Kız daha neler
Eşim evde bu şarkı eşliğinde başlıyorum temizliğe sabah sabah kv aradı bize gelecekmiş ters ters bakınca ben eşim kabul etmedi. Bakalım umarım şarkıdwn doğru mesajı alır. Karantina sonrası boşanmalarda bence patlama olacak ilk biz gideriz gibi bakalım.
Anlamıyorlar ama 3 senelik evliyim kv kp görümce 3 lüsü 3 kere gelmediler eve. Sağlık bakanlığı doktorlar herkes ne zaman evden çıkmayın koronavirüsüne karşı dediler gün aşırı bizdeler. Ayıp ama artık deliriyorum. 10 dk uzağımda ablam var gitmiyorum.Ayy allah korusun deme öyle aklına getirme
Bu arada parça harikaaa süperrr, bu dünya da ölüm var ne seni kor ne beni
Gidişat o yönde valla.Kız daha neler
Evet bu konuda eşin konuşmalı ya da ne bilim kibarca kabul etmiyeceksin, açkk ve net konuşAnlamıyorlar ama 3 senelik evliyim kv kp görümce 3 lüsü 3 kere gelmediler eve. Sağlık bakanlığı doktorlar herkes ne zaman evden çıkmayın koronavirüsüne karşı dediler gün aşırı bizdeler. Ayıp ama artık deliriyorum. 10 dk uzağımda ablam var gitmiyorum.
Her gün yıkayamam çünkü takım elbise giyiyor, ceketi yıkayamam, pantolon her gün yıkanmaz, zor yaniBen kıyafetleri makinaya atıp yıkıyorum montları hemen balkona atıyorum en az 3 saat havalandırıyom. Kikiki
Neler diyorum neler. En son geldiğinde haberlerde balık tutanları gösteriyordu. Deidm ki işte dışarı da geziyorlar bunlar yüzümden ölürsem virüs bulaştırana hakkım helal değil dedim. Dikkat et şikayet etmesinler yaşlılar dışarı çıkmıyor yasak dedim ben 63 yaşındayım dedi.Evet bu konuda eşin konuşmalı ya da ne bilim kibarca kabul etmiyeceksin, açkk ve net konuş
Bende kabul etmiyorum , ağzımı yoklayana bile net" aaa olmaz dışarı sakın çıkmayın, evinize mikrop taşırsın diyorum " hani bize gelmeyin değilde dışarı hiç çıkmayın anlamında
Kimse bu yüzden gelcektik diyemedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?