Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün eşime dedim baban 65 olsaydı arayıp ihbar edecektim, oturmuyor evde sizde susuyursunuz dedim. Gülüyor
Ciddi arardım dışarı çıkıyor diye ah keşke 60 olsaydı yaş sınırı

Eline sağlık canım
Eşim iki gün bahçeye indirdi, aile binası bizim ki, 10 dakika durdular, onda da ben camdan hadi çıkın diye rahat vermedim çocuklara

Canım ben yeni yeni elimi eşyalara değdirirsem herkese mikrop bulaştırırım fikrini atmaya çalışıyorum kafamdan
Sabah mutfağı toparlayıp gittim akşam da ocağı ve tezgahı sildim bulaşıkları makineye yerleştirdim, makineyi çalıştırdım. Bu gidişe korona yüzünden ev çöp ev olacaktı, koronadan değil ama pislikten hasta olacaktık
Bakanın açıklamalarını ilk kez dinledim bu akşam sağlıkçılara 3 ay tavandan döner sermaye verilecekmiş. Eşin de dahil di mi Negom?

Her gün yıkayamam çünkü takım elbise giyiyor, ceketi yıkayamam, pantolon her gün yıkanmaz, zor yani
Acıkçası bende takım elbise olayı yok. İzmir adliyesi baya bi kolaylık sağladı oğlum işe gitmiyor evde spor kıyafetler takılıyo, onunda bakımı kolay. Takım tabii yıkanmaz bolca havalandır en az 3 saat balkonda
Ay baya vurdum duymazlar işin çok zor, kolay gelsin
Cok lezzetli oluyor canım. Tavsiye ederim
Ay merak ettim milföyle nasıl mantı ?

Bugün tembel oldumyemek bulaşık dışında sadece çamaşır katladım yerleştirdim ha bide bakım ödevimi yaptım
Olsun canım yemek zaten başlı başına iş
Canım elini yıkadıktan sonra hiç bir şey olmaz, sakin ol lütfen artık
Sağlık memurlarını kapsıyor mu bilmiyorum canım bakmadım ayrıntısına
Negom dün ütü yaptım o yuzden yapmayacağım
Şanslısın

Tarifi burda

İyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Geçmişi okudum geldim..
Malum evdeyiz, çıkmıyoruz öyle olunca işler bitmiyor, tel.i az önce aldım elime.
Şükür ki aileler anlayışlı bizde, 2 haftadır ailemle ve kayınvalidelerle sadece tel.den görüşüyoruz.
Bugün de evi temizledim, çocuklar evde olunca ekstra iş çıkıyor. Sabah dersleri takip edip ödev yaptık birlikte, sonra kinetik kum oynadık, dökülüyor illa ki :))
Sonra da klasik ev işleri;
Odaları süpürdüm
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyoları ve wc'leri temizledim
Eşim alışverişe gitmişti, malzemeleri silip dolaba yerleştirdim
Ütü yaptım
Yemek yaptım
2 kere bulaşık makinesi boşaltıp yerleştirdim
2 kere de çamaşır yıkayıp serdim
Bugünlük yeter yoruldum, yarın sil baştan artık..

Oyyyy canım çekti. Evde ne milföy ne kıyma ne labne var. Virüs olmasa gidip alırdım.

Eline sağlık canım
Günaydın kızlar
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…