Evet canım. Önce soğanı kavurdum. Sonra kıymayı ekleyip kavurdum. Damak tadına göre baharatını ayarlarsın.Feslegen Kokulu Nane hani senin mantı vardı ya onu kıymalımı yapmıştın?
Dün eşime dedim baban 65 olsaydı arayıp ihbar edecektim, oturmuyor evde sizde susuyursunuz dedim. GülüyorNeler diyorum neler. En son geldiğinde haberlerde balık tutanları gösteriyordu. Deidm ki işte dışarı da geziyorlar bunlar yüzümden ölürsem virüs bulaştırana hakkım helal değil dedim. Dikkat et şikayet etmesinler yaşlılar dışarı çıkmıyor yasak dedim ben 63 yaşındayım dedi.
Tabi ki ormandan hallice olmuş kaşlar bıyıklar girmez miKaş -bıyık işlemi kişisel bakıma giriyorsa ödev tamamdır
Eline sağlık canımSelam kizlar bugün çocuklarla balkonda güneslendik.çok fazla gezmeyi sevmeyen ben bile dışarıyı nasıl ozledimböyle çimlerde falan yuvarlanmak istiyorum ama tabiki asla dışarıya çıkmıyor uz.çöp atmaya bile inmiyorum. Eşim işleri hallediyor alışveriş falan.neyse bugün oğlum büyük balkonu yıkadı.
Ben de küçük balkonu yîkadım
Çamaşır astım
Yatakları toplayıp evi havalandirdım
Bulaşık mak.doldurup boşalttım
Kızımı yıkadım.ev temizdi süpürmedim
Yemek olarak annem içli köfte döküp vermişti Sağol sun .yanına mercimek çorbası yapacam
Hımm kavrulmuş çiğden değil tamm. Milföyüm var bi denim diyorum.Evet canım. Önce soğanı kavurdum. Sonra kıymayı ekleyip kavurdum. Damak tadına göre baharatını ayarlarsın.
Afiyet olsun
Cok lezzetli oluyor canım. Tavsiye ederimHımm kavrulmuş çiğden değil tamm. Milföyüm var bi denim diyorum.
Canım ben yeni yeni elimi eşyalara değdirirsem herkese mikrop bulaştırırım fikrini atmaya çalışıyorum kafamdan23 mart ödevi
Kişisel bakım yapalım bugün (ben çok dağıldım da )
İsteyen ütü yapabilir iş olarak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
_Sitare_
@Nurnur71
@-Aykiz-
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
Negom dün ütü yaptım o yuzden yapmayacağım23 mart ödevi
Kişisel bakım yapalım bugün (ben çok dağıldım da )
İsteyen ütü yapabilir iş olarak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@furusan
tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@Melegimm_2
@Ber ra
_Sitare_
@Nurnur71
@-Aykiz-
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
Acıkçası bende takım elbise olayı yok. İzmir adliyesi baya bi kolaylık sağladı oğlum işe gitmiyor evde spor kıyafetler takılıyo, onunda bakımı kolay. Takım tabii yıkanmaz bolca havalandır en az 3 saat balkondaHer gün yıkayamam çünkü takım elbise giyiyor, ceketi yıkayamam, pantolon her gün yıkanmaz, zor yani
Ay baya vurdum duymazlar işin çok zor, kolay gelsinNeler diyorum neler. En son geldiğinde haberlerde balık tutanları gösteriyordu. Deidm ki işte dışarı da geziyorlar bunlar yüzümden ölürsem virüs bulaştırana hakkım helal değil dedim. Dikkat et şikayet etmesinler yaşlılar dışarı çıkmıyor yasak dedim ben 63 yaşındayım dedi.
Cok lezzetli oluyor canım. Tavsiye ederim
Ay merak ettim milföyle nasıl mantı ?
Olsun canım yemek zaten başlı başına işBugün tembel oldumyemek bulaşık dışında sadece çamaşır katladım yerleştirdim ha bide bakım ödevimi yaptım
Canım elini yıkadıktan sonra hiç bir şey olmaz, sakin ol lütfen artıkCanım ben yeni yeni elimi eşyalara değdirirsem herkese mikrop bulaştırırım fikrini atmaya çalışıyorum kafamdan
Sabah mutfağı toparlayıp gittim akşam da ocağı ve tezgahı sildim bulaşıkları makineye yerleştirdim, makineyi çalıştırdım. Bu gidişe korona yüzünden ev çöp ev olacaktı, koronadan değil ama pislikten hasta olacaktık
Bakanın açıklamalarını ilk kez dinledim bu akşam sağlıkçılara 3 ay tavandan döner sermaye verilecekmiş. Eşin de dahil di mi Negom?
ŞanslısınNegom dün ütü yaptım o yuzden yapmayacağım
Acıkçası bende takım elbise olayı yok. İzmir adliyesi baya bi kolaylık sağladı oğlum işe gitmiyor evde spor kıyafetler takılıyo, onunda bakımı kolay. Takım tabii yıkanmaz bolca havalandır en az 3 saat balkonda
Ay baya vurdum duymazlar işin çok zor, kolay gelsin
Aynen hep aynıyız canım ya.inşallah bu günler biterde acısını çikarırızEline sağlık canım
Eşim iki gün bahçeye indirdi, aile binası bizim ki, 10 dakika durdular, onda da ben camdan hadi çıkın diye rahat vermedim çocuklara
Oyyyy canım çekti. Evde ne milföy ne kıyma ne labne var. Virüs olmasa gidip alırdım.Tarifi burdaPınar Labne ile ... - Boşnak Mantısı
Selamunaleyküm hanımlar. Çok kolay ve nefis bir tarifle karşınızdayım 💃💃💃💃 Pınar Labneli Boşnak Böbreği 🤩🤩 MALZEMELER 400 gr Pınar labne 1 paket milfoy 250 gr kıyma Bir adet küçük soğan Tuz Pul biber YAPILIŞI Önce soğan, ince ince doğranıp yağda kavrulur Soğanlar hafif kavrulduktan...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık canımİyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Geçmişi okudum geldim..
Malum evdeyiz, çıkmıyoruz öyle olunca işler bitmiyor, tel.i az önce aldım elime.
Şükür ki aileler anlayışlı bizde, 2 haftadır ailemle ve kayınvalidelerle sadece tel.den görüşüyoruz.
Bugün de evi temizledim, çocuklar evde olunca ekstra iş çıkıyor. Sabah dersleri takip edip ödev yaptık birlikte, sonra kinetik kum oynadık, dökülüyor illa ki :))
Sonra da klasik ev işleri;
Odaları süpürdüm
Yerleri sildim
Toz aldım
Banyoları ve wc'leri temizledim
Eşim alışverişe gitmişti, malzemeleri silip dolaba yerleştirdim
Ütü yaptım
Yemek yaptım
2 kere bulaşık makinesi boşaltıp yerleştirdim
2 kere de çamaşır yıkayıp serdim
Bugünlük yeter yoruldum, yarın sil baştan artık..
GünaydınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?