Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhabalar
Amma çok yazıyorsunuz maşallah. Son sayfaya zor geldim. Zor zamanlardan geçiyoruz. Allah feraha çıkmayı nasip etsin. Bende gün aşırı işe gidiyorum. 3kişilik iş yapınca pertim çıkıyor. Sürekli haber dinliyorum. Ellerim yıkamaktan kurudu. Evi çamaşır suyu ile siliyorum sürekli. Stresten hasta olmasak bari. Çocuklar bende telefon görünce bize ver diye başımın etini yiyor. O yüzden telefonu fazla elime alamıyorum. Başka ülkelerde sokağa çıkma yasağı olduğunı okudum. Bize de gelecek mi meraktayım. Milletimizden bazıları duyarsız. Dışarıda rahat rahat gezmeyi çok özledim. İnşallah o güzel günlere geri döneriz.
Ödevleri yapıp alıntılamıştım ama alıntılarım silinmiş. Fırsat buldukça okuyorum. Nihayetinde her şey Allahtan. Buda bi sınav. Önlemimizi alıp sabredeceğiz.

1.ciyi yaptım
benimkiler her zaman düzenlidir.çünkü benden başka elleyen yok.

Müge de yine tuhaf aile var fırsat bulursan bak.
Bende bu ara çok bunaldım hep evdeydim ama bu kadar bunalmamıştım. Yatak odası takımı mı yapsam diyorum. Şöyle bir şey. Örnek güzel ama ben tek renk yapmak istiyorum kolay bitsin diye bilemedim.

Eklentiler

• Screenshot_20200324_175101_com.pinterest.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 22
Allah kolaylık versin sana da çalışan herkese de canım
ödevleri yaptim negoo. haricinde elyaf yorgan yastik battaniye ne varsa yikadim aksam da nevresimleri utuleyim. koltuklarin ayaklarini sildim peki isim bitti mi hayir
Maşaallah
Ya çok güzel bu
Eline sağlık canım
Ev sil supur
yemek aş boll boll bulasık boğaldimmmmmm
amannnnnnn zırttttttt
Yazmaz oldun

Canım ne etkinliği yapacaksın? Bana uygunsa yarın yaparız.
Canım bugün planım kaşık la pinpon taşıma olacaktı ama fırsat kalmadı, yarına olur sanırım.
Her gün bir şeyler yapmaya çalışıyorum, yazarım yaptığım şeyleri bundan sonra

Canım bugün planım kaşık la pinpon taşıma olacaktı ama fırsat kalmadı, yarına olur sanırım.
Her gün bir şeyler yapmaya çalışıyorum, yazarım yaptığım şeyleri bundan sonra
Mesela iki sandalyeye ip bağladım pazar günü, voleybol filesi olarak düşünün bunu. Balonla voleybol oynadılar.
Ne güzel fikirler bunlar

Kullanılmış kağıtları top yaptık, çamaşır selesinin içine basket attık.

Odanın ortasına yastıkları koyduk dağınık olarak, yastıklar ada, halı deniz oldu. Denize düşmeden karaya ulaşma yaptılar yastıklara basıp

Bir oyuncak sakladım oda da, onları çağırdım sıcak soğuk diye oyuncağı arayıp buldular

Mutlaka değerlendiricem canım sağol ☺ geçen gün bizde yastıklarla gemi yaptık. Kızım kaptan oğlum da yardımcısı (yani miço)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…