Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen canım. Benimkiler oyunlarda hiç anlasamaz. Normalde de anlasamaz.tamamen zitlar.kız her oyunda mizıkçılık yapar.öf her iş anneye kalıyor yine.

Oda super fikirmiş bende yapıyım ne yapacağımızida şaşırdık artık 3.sınıfa gidiyor aynı bizimkide istemiyor bazen yapmak, pskolojisi falan da bozuldu olaylardan nasıl düzelticez hiç bilmiyorum rabbim herkezin yardımcısı olsun

Arada yaş farkı olunca biraz daha zorlaşıyor işler, benimkiler ikiz kızımla da 1 yaş var aralarında, 3 kişiler ama onlar bile bize sariyor bazen :))
Bazen isim-şehir oynuyoruz, bazen beş taş, sos, sözcük türetmece, pazara gittim, akılda tutma, tombala, satranç, kizma birader, mangala, mikado...
Odalarında kaç sepet dolap oyuncak dolu, ama bu tarz oyunları seviyorlar, hep birlikte oynuyoruz artık ☺
Bugün yüzlerini boyamam gerekli mesela, dünden söz verdim, yüz boyama kalemlerimi bulursam halledecem birazdan

Süper oyunlar bende hepsini not ediyim kızım sıkıldım dedikçe oynasın:) küçük 16 aylik benim o da ayrı telden takılıyor dolap, cekmece dökme ce oynuyor , ama sürekli miz miz ikisi birden çok bunaltıyor bazen bide triplere girdim aha boğazım ağrıdı aha öksürdum mü diyip duruyorum Allah yardımcın olsun canım sende bide 3 tane.

Kızlar sabah çaydanlık yaktım :/ Tezgahın üzerine koyunca o da yandı. Cifledşm ikisini ama düzelmiyor. Tezgah kahvrengiydi böyle oldu onda işe yaradı. Çaydanlığı nasıl kurtarırız bilen var mı?

Eklentiler

• IMG_20200325_134930.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200325_134923.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200325_134917.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200325_134913.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200325_103846.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 31
Canım poşetle cifleyince benim çaydanlık baya geçmişti dene istersen

Canım yanınca çok zor eski halini alması

Canım yanınca çok zor eski halini alması
Nego ilk önce çok az cifim kalmıştı onla cifledim çıkmadı sonra beyaz sabunla denedim hafif aydınlandı sonra bunu 3 sene önce rossman dan almıştım o geldi aklıma 3 4 sefer telledim poşetledim yıkadım tam 45 dk harcadım ama sonuç. Şu günler bittikten sonra gidip alıcam Siz de alın.

Eklentiler

• IMG_20200325_164522.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20200325_164532.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20200325_164534.webp
    21 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20200325_164538.webp
    43 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200325_164543.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 36
Ya süpersin annem çok yaktı da öyle, eşim de çok unutur o yüzden gitmiyordu. Belki gerçek çelik düzeliyordur.
Rosman yok burda

Kızlar kahvaltıdan sonra
Bul.mak.boşalttım
Nevresimleri çıkardım makınayan attım
2 mak.çamaşır serdim
1 mak.katladım
Yatakları topladım
Mutfağı salonu antreyi süpürdüm
Duş aldım
Yemek yaptım
BOlbol bulaşık attimm mak

sinir harbimin zirvesinden merhabalaar
Boşaltılan mutfak dolaplarını çektim altlarını sildim
Fırının temizledim kaldırdım
Erzakları koliledim
Kıyafetlerin bi kısmını daha bavulladım
Boş kavanozlar vardı onları da koliledim
Mutfak ve yatak odası halılarını yıkadım kaldırdım
Tüm evin tüllerini yıkamadan kesmedikleri için yıkadım yarın kestirmeye götürcem sonra bida yıkarım

bugünlük bu kadar

Ya süpersin annem çok yaktı da öyle, eşim de çok unutur o yüzden gitmiyordu. Belki gerçek çelik düzeliyordur.
Rosman yok burda
İnternetten şipariş ver. bende bu arw çok dalgınım sabahta kocayla kavga edince boş çaydanlığın altını yakmışım.

Bulaşık makinesini boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Süpürge yaptım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum ocağı cifledim
Çamaşırları astım kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Onun dışında pek bişey yapmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…