- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Virüs olayından onceikeadan baharatlık almıştım dün yıkadım bugün tahtaları vernikleyip yerlestirecektim tam benim planına uygun olmuş sağ ol negocugummmmmmm25 mart ödevi
Baharatlıkları temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
Aynen canım. Benimkiler oyunlarda hiç anlasamaz. Normalde de anlasamaz.tamamen zitlar.kız her oyunda mizıkçılık yapar.öf her iş anneye kalıyor yine.Benimkiler de 9 ve 5 yaşında, ikisi de seviyor aynı etkinliği. Senin biri erkek biri kız ondan olabilir canım. Genel de iki kişilik oyunlar yapıyorum ki bana da kolay olsun diye, yoksa bir ona bir diğerine oyun, benim ki de can
Oda super fikirmiş bende yapıyım ne yapacağımızida şaşırdık artık 3.sınıfa gidiyor aynı bizimkide istemiyor bazen yapmak, pskolojisi falan da bozuldu olaylardan nasıl düzelticez hiç bilmiyorum rabbim herkezin yardımcısı olsunBüyük kaça gidiyo? Hepimiz öyleyiz. Bide yapmak istememe krizleri tutuyo benimkinin.
Dün öğretmen gibi oldum başında durdum telden okul zilini çaldım falan. Çantanıda kullanabilirsin dedim. Bugünde öyle yapıcam.
Arada yaş farkı olunca biraz daha zorlaşıyor işler, benimkiler ikiz kızımla da 1 yaş var aralarında, 3 kişiler ama onlar bile bize sariyor bazen :))Oda super fikirmiş bende yapıyım ne yapacağımızida şaşırdık artık 3.sınıfa gidiyor aynı bizimkide istemiyor bazen yapmak, pskolojisi falan da bozuldu olaylardan nasıl düzelticez hiç bilmiyorum rabbim herkezin yardımcısı olsun
Süper oyunlar bende hepsini not ediyim kızım sıkıldım dedikçe oynasın:) küçük 16 aylik benim o da ayrı telden takılıyor dolap, cekmece dökme ce oynuyor , ama sürekli miz miz ikisi birden çok bunaltıyor bazenArada yaş farkı olunca biraz daha zorlaşıyor işler, benimkiler ikiz kızımla da 1 yaş var aralarında, 3 kişiler ama onlar bile bize sariyor bazen :))
Bazen isim-şehir oynuyoruz, bazen beş taş, sos, sözcük türetmece, pazara gittim, akılda tutma, tombala, satranç, kizma birader, mangala, mikado...
Odalarında kaç sepet dolap oyuncak dolu, ama bu tarz oyunları seviyorlar, hep birlikte oynuyoruz artık ☺
Bugün yüzlerini boyamam gerekli mesela, dünden söz verdim, yüz boyama kalemlerimi bulursam halledecem birazdan
Tamam canım ☺25 mart ödevi
Baharatlıkları temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
Canım poşetle cifleyince benim çaydanlık baya geçmişti dene istersenKızlar sabah çaydanlık yaktım :/ Tezgahın üzerine koyunca o da yandı. Cifledşm ikisini ama düzelmiyor. Tezgah kahvrengiydi böyle oldu onda işe yaradı. Çaydanlığı nasıl kurtarırız bilen var mı?
Cifi bitirdim az önceCanım poşetle cifleyince benim çaydanlık baya geçmişti dene istersen
Canım yanınca çok zor eski halini almasıKızlar sabah çaydanlık yaktım :/ Tezgahın üzerine koyunca o da yandı. Cifledşm ikisini ama düzelmiyor. Tezgah kahvrengiydi böyle oldu onda işe yaradı. Çaydanlığı nasıl kurtarırız bilen var mı?
Nego ilk önce çok az cifim kalmıştı onla cifledim çıkmadı sonra beyaz sabunla denedim hafif aydınlandı sonra bunu 3 sene önce rossman dan almıştımCanım yanınca çok zor eski halini alması
Ya süpersinNego ilk önce çok az cifim kalmıştı onla cifledim çıkmadı sonra beyaz sabunla denedim hafif aydınlandı sonra bunu 3 sene önce rossman dan almıştımo geldi aklıma 3 4 sefer telledim poşetledim yıkadım tam 45 dk harcadım ama sonuç. Şu günler bittikten sonra gidip alıcam Siz de alın.
Eline sağlık canımÖdev tamamdır siz olmasanız hiç bir şey yapamam
İnternetten şipariş ver.Ya süpersinannem çok yaktı da öyle, eşim de çok unutur o yüzden gitmiyordu. Belki gerçek çelik düzeliyordur.
Rosman yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?