Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar kızlar pertim çıktı çok mutsuzum bu ara hayat enerjim tükendi.

mutfağın zaruri olmayan eşyalarını yeni eve götürdüm yerleştirdim
Banyo dolabındaki ihtiyaç dışı olanları götürdüm yerleştirdim
Domates sosları ve menemenlerin olduğu dolabı götürdüm hepsini tekrar yerleştirdim
Salona avize taktık
Bu evde de koliler bi odaya yığdık kalkan eşyaların yerlerini cifledim
Mutfağı dip köşe temizledim
Erzakları koliledim
Tuvalet lavabo cifledim

Günle birlikte bende bittim sabah duş almıştım ama tekrar duş alıp atcam kendimi yatağa

Allah kabul etsin canimmm
Amin canım sağol
Eşimle oturuyoruz şimdi, sohbet kaldı
Allah kolaylık versin canım

Canım bugün planım kaşık la pinpon taşıma olacaktı ama fırsat kalmadı, yarına olur sanırım.
Her gün bir şeyler yapmaya çalışıyorum, yazarım yaptığım şeyleri bundan sonra
ay evet takilmistik bizde oyunlarda. evet hayira taktilar

Canım bugün planım kaşık la pinpon taşıma olacaktı ama fırsat kalmadı, yarına olur sanırım.
Her gün bir şeyler yapmaya çalışıyorum, yazarım yaptığım şeyleri bundan sonra
Bencede yaz .bizede kopya olsun.yalnız bizde söyle bi sorun var .oģlum 11 kızım 5 yaşında.
Yaş farkı fazla olduğu için ortak bi etkinlikte anlasamiyoruz.oğlumun istediği ni kızım beğenmiyor. Kızımın istediğini oğlum. Ben ortada kaldım ne yapcam

Benimkiler de 9 ve 5 yaşında, ikisi de seviyor aynı etkinliği. Senin biri erkek biri kız ondan olabilir canım. Genel de iki kişilik oyunlar yapıyorum ki bana da kolay olsun diye, yoksa bir ona bir diğerine oyun, benim ki de can

Gunaydinn mutlu sabahlar. Dün ödevi yaptım ama yazamadım oğlum çok miz miz iki gündür çok sinirleniyor sanırım disLer den kızımda sürekli telefon istiyorum diye ağlıyor çok sıkıldım diyip duruyor dersleri tv den izliyor makarnadan kolye yaptırdım sürekli dağınıklık topliyor um temizle sil süpür yemek geçiyor zaman :)

Büyük kaça gidiyo? Hepimiz öyleyiz. Bide yapmak istememe krizleri tutuyo benimkinin.

Dün öğretmen gibi oldum başında durdum telden okul zilini çaldım falan. Çantanıda kullanabilirsin dedim. Bugünde öyle yapıcam.

Hah bu iyi oldu cunku dün tembellik yaptim.
Dun yaptıklarım;
Sabah yemek yaptim
Bulasik makinesini hallettim
8 saat ders calistim baskada bisey yapmadim kalan zamanda karpuz gibi oturdum
Karpuz gibi yatmış olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…