- 12 Haziran 2019
- 19.680
- 121.263
- 598
- 37
Ben az kullanılan baharatlıklarımı bi şeffaf plastik kutuya koydum. Her daim temiz kalıyor. Çok kullandıklarım 3 tane tuz karabiber pulbiber onları temizledim.25 mart ödevi
Baharatlıkları temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
Sizin ev zaten temiz. Niye bu kadar uğraşıyorsunödev neydi vallahi unuttum
Yapılan işler
Evler havalandırildi yataklar toplandı
kahvaltı yapıldı bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
evimi süpürdum
çiçeklerim bakımı yaptım toprak değişikliği
Camlarimin önlerini sildim
yerleri sildim
toz aldım
wc ler mükemmel şekilde temizlendi
banyo duvarları silindi
havlular değiştiririldi
ev alışverişine çıkıldı mecburiyetten
agzima maskemi ellerime eldivemizi taktik
Allahtan kimseye bişey sectirmiyorlar görevliler ellerinde maske ile herşeyi veriyor
Eve gelindi eller yıkandı
tüm malzemeleri yıkadım
paketli gıdalar kavonozlara koyuldu
silinen buzdolabı içine yerleştirildi
tum biten baharatlıklar yıkandı
yenileri kondu
aksam yemeği yapıldı
sebzeler sirkeli sularda bekletildi
salata yapıldı
cikan dehşet bulaşık imha edildi
porselen caydanliklar yıkandı
Veeeee daha bir çok iş yapıldı hala yapılmaya devam
hala mutfaktayim
ellerim saat 3 den beri kaynar soğuk ılık olmak üzere sularda
Ellerim kaşınmaya başladı
çok yoruldum işler bitsin yemek yensin
koseme çekilcem
bu kadannnnn
Kalaycıya vermek lazım. Onlar eski haline getiriyor.Kızlar sabah çaydanlık yaktım :/ Tezgahın üzerine koyunca o da yandı. Cifledşm ikisini ama düzelmiyor. Tezgah kahvrengiydi böyle oldu onda işe yaradı. Çaydanlığı nasıl kurtarırız bilen var mı?
Rossman ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum bende, işine yaradığına sevindim çok güzel olmuş çaydanlık ışıl ışılNego ilk önce çok az cifim kalmıştı onla cifledim çıkmadı sonra beyaz sabunla denedim hafif aydınlandı sonra bunu 3 sene önce rossman dan almıştımo geldi aklıma 3 4 sefer telledim poşetledim yıkadım tam 45 dk harcadım ama sonuç. Şu günler bittikten sonra gidip alıcam Siz de alın.
Yok kız geldi eski halineKalaycıya vermek lazım. Onlar eski haline getiriyor.
Aynen biraz uğraştırdı ama değdi. :)Rossman ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum bende, işine yaradığına sevindim çok güzel olmuş çaydanlık ışıl ışıl
Hangi ürünüydü acabası o ? Ne işe yarıyoYok kız geldi eski haline
Ürün bu kabı değişmiştir belki alalı 3 sene oldu. Ben gri ocak için almıştım su lekesi kalıyor diye. Orda da çok işe yarıyor. Az az kullandığım için epey idare etti yada ben cimri yim bilmiyorum.Hangi ürünüydü acabası o ? Ne işe yarıyo
Teşekkür ederimmÜrün bu kabı değişmiştir belki alalı 3 sene oldu. Ben gri ocak için almıştım su lekesi kalıyor diye. Orda da çok işe yarıyor. Az az kullandığım için epey idare etti yada ben cimri yim bilmiyorum.
Bugün çaydanlığı yaktım boşken altını açtımbu hale geldi sonra telledim cifledim beyaz sabun falan derken bu geldi aklıma yeni gibi yaptı. Atıyorum fotolarını
Ürünün kabı hala aynı canım,Ürün bu kabı değişmiştir belki alalı 3 sene oldu. Ben gri ocak için almıştım su lekesi kalıyor diye. Orda da çok işe yarıyor. Az az kullandığım için epey idare etti yada ben cimri yim bilmiyorum.
Bugün çaydanlığı yaktım boşken altını açtımbu hale geldi sonra telledim cifledim beyaz sabun falan derken bu geldi aklıma yeni gibi yaptı. Atıyorum fotolarını
Teşekkür ederimmÜrünün kabı hala aynı canım,
pawlover ürün "çelik ve krom eviye temizleyicisi" diye geçiyor canım, almak istersen
Eveet aynından bende de var, limonlu, miss gibi kokuyorTeşekkür ederimmavmlere çıkabildiğimiz vakit bi bakayım. Bu markanın tuvalet için şu ıslak mendilini kullanıyodum bende bi ara o da çok güzeldi
Önce bi evime yerleşeyim şu sinir harbim yokolsun da inşallahEveet aynından bende de var, limonlu, miss gibi kokuyorelmalısı da çok güzel..
Rossman kapalı buaralar, açılınca al ama mtlakanetten almıştım bende
Sakin sakin hallolur inşaallah, biraz uğraştırır ama evin içine tamamen eşyaları koyduktan sonra da yavaş yavaş yerleştirirsin.Önce bi evime yerleşeyim şu sinir harbim yokolsun da inşallahyakında huni takıp gezcem
Aslında bizimde yürüyerek 10 dakika ama ben çok daraldımSakin sakin hallolur inşaallah, biraz uğraştırır ama evin içine tamamen eşyaları koyduktan sonra da yavaş yavaş yerleştirirsin.
Bende 4 yıl önce taşındım, avantajım kendi evimden sonraki aldığımız eve taşınmamızdı, ayrıca 2 ev arası yürüyerek 5 dakikaydı. İlk oturduğum evde sıfırdı, hergün 1 odayı temizleyip toplayıp üstünü yazdım. Baza içi, kanepe altı, gardrop içi gibi...kırılacak eşyaları da eşimle önceden arabayla götürüp mutfağa yerlestirdik. Nakliye sabah 8 buçukta geldi, 12 de tüm evi yerleştirmiştiksadece çocukların ve bizim kıyafetlerimiz kalmıştı, onu da ertesi gün hallettik.
Hangi gün taşınacaksın?
Eline sağlık canımKızlar kahvaltıdan sonra
Bul.mak.boşalttım
Nevresimleri çıkardım makınayan attım
2 mak.çamaşır serdim
1 mak.katladım
Yatakları topladım
Mutfağı salonu antreyi süpürdüm
Duş aldım
Yemek yaptım
BOlbol bulaşık attimm mak
Eline sağlık canımsinir harbimin zirvesinden merhabalaar
Boşaltılan mutfak dolaplarını çektim altlarını sildim
Fırının temizledim kaldırdım
Erzakları koliledim
Kıyafetlerin bi kısmını daha bavulladım
Boş kavanozlar vardı onları da koliledim
Mutfak ve yatak odası halılarını yıkadım kaldırdım
Tüm evin tüllerini yıkamadan kesmedikleri için yıkadımyarın kestirmeye götürcem sonra bida yıkarım
bugünlük bu kadar
Yok virüs bitmeden netten sipariş vermemİnternetten şipariş ver.bende bu arw çok dalgınım sabahta kocayla kavga edince boş çaydanlığın altını yakmışım.
Eline sağlık canımBulaşık makinesini boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Süpürge yaptım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum ocağı cifledim
Çamaşırları astım kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Onun dışında pek bişey yapmamışım
Ödev baharatlıklardı onu da yapmışsın zatenödev neydi vallahi unuttum
Yapılan işler
Evler havalandırildi yataklar toplandı
kahvaltı yapıldı bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
evimi süpürdum
çiçeklerim bakımı yaptım toprak değişikliği
Camlarimin önlerini sildim
yerleri sildim
toz aldım
wc ler mükemmel şekilde temizlendi
banyo duvarları silindi
havlular değiştiririldi
ev alışverişine çıkıldı mecburiyetten
agzima maskemi ellerime eldivemizi taktik
Allahtan kimseye bişey sectirmiyorlar görevliler ellerinde maske ile herşeyi veriyor
Eve gelindi eller yıkandı
tüm malzemeleri yıkadım
paketli gıdalar kavonozlara koyuldu
silinen buzdolabı içine yerleştirildi
tum biten baharatlıklar yıkandı
yenileri kondu
aksam yemeği yapıldı
sebzeler sirkeli sularda bekletildi
salata yapıldı
cikan dehşet bulaşık imha edildi
porselen caydanliklar yıkandı
Veeeee daha bir çok iş yapıldı hala yapılmaya devam
hala mutfaktayim
ellerim saat 3 den beri kaynar soğuk ılık olmak üzere sularda
Ellerim kaşınmaya başladı
çok yoruldum işler bitsin yemek yensin
koseme çekilcem
bu kadannnnn
Bugün bende yavaş yavaş yaptım iş, genel de yiyecek türü yaptım.Baharatliklarim temizNego ..
İki gündür nevrim döndü. Tezgahın üstünü bile toplayamadım. Neyse bugün temizledim her yeri.
Bu arada tatil 30 nisana uzatılmış. Allah yardımcımız olsun.
Bonus bu kova ve bezMutfağı topladım tam çıkıcam bi süpürim dedim masasının altına bşiey dökülmüş bulaşmış ulan dedim silsem ya
Sanırsın yer silmeyi keşfetmiş. Şu an kovada su bez elimde siliyorum.
Liften kayıtlara geçsin gece yer sildi diye.
Çok kolay yerleşir canım hiç merak etmeAslında bizimde yürüyerek 10 dakika ama ben çok daraldımBen de dün mutfağın 3 kolisini götürdüm yerleştirdim, sos menemen kavanozları vardı onları ve onu koyduğum dolabı götürdüm yerleştirdim cuma günü de çiçeklerimi ve bikaç koli götürcem yine. Güneşlikleri yeni diktirdiğim için onları astım. Cuma günü de tülleri ve fonları asacağım. Cumartesi 9da da nakliye gelecek. Bizim de hızlıca yerleşir inşallah yoksa kendimi atıvercem bi yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?