Düzenli Evimiz & Hayatımız

ödev neydi vallahi unuttum
Yapılan işler
Evler havalandırildi yataklar toplandı
kahvaltı yapıldı bulaşıklar yıkandı kaldırıldı

evimi süpürdum
çiçeklerim bakımı yaptım toprak değişikliği
Camlarimin önlerini sildim
yerleri sildim
toz aldım
wc ler mükemmel şekilde temizlendi
banyo duvarları silindi
havlular değiştiririldi

ev alışverişine çıkıldı mecburiyetten

agzima maskemi ellerime eldivemizi taktik

Allahtan kimseye bişey sectirmiyorlar görevliler ellerinde maske ile herşeyi veriyor

Eve gelindi eller yıkandı

tüm malzemeleri yıkadım
paketli gıdalar kavonozlara koyuldu

silinen buzdolabı içine yerleştirildi

tum biten baharatlıklar yıkandı

yenileri kondu

aksam yemeği yapıldı

sebzeler sirkeli sularda bekletildi
salata yapıldı

cikan dehşet bulaşık imha edildi

porselen caydanliklar yıkandı

Veeeee daha bir çok iş yapıldı hala yapılmaya devam

hala mutfaktayim

ellerim saat 3 den beri kaynar soğuk ılık olmak üzere sularda
Ellerim kaşınmaya başladı

çok yoruldum işler bitsin yemek yensin
koseme çekilcem

bu kadannnnn

Sizin ev zaten temiz. Niye bu kadar uğraşıyorsun

Kalaycıya vermek lazım. Onlar eski haline getiriyor.

Rossman ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum bende, işine yaradığına sevindim çok güzel olmuş çaydanlık ışıl ışıl

Hangi ürünüydü acabası o ? Ne işe yarıyo
Ürün bu kabı değişmiştir belki alalı 3 sene oldu. Ben gri ocak için almıştım su lekesi kalıyor diye. Orda da çok işe yarıyor. Az az kullandığım için epey idare etti yada ben cimri yim bilmiyorum.
Bugün çaydanlığı yaktım boşken altını açtım bu hale geldi sonra telledim cifledim beyaz sabun falan derken bu geldi aklıma yeni gibi yaptı. Atıyorum fotolarını

Eklentiler

• IMG_20200325_164522.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20200325_164532.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200325_134917.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 24
Teşekkür ederimm

Ürünün kabı hala aynı canım,
pawlover ürün "çelik ve krom eviye temizleyicisi" diye geçiyor canım, almak istersen

Ürünün kabı hala aynı canım,
pawlover ürün "çelik ve krom eviye temizleyicisi" diye geçiyor canım, almak istersen
Teşekkür ederimm avmlere çıkabildiğimiz vakit bi bakayım. Bu markanın tuvalet için şu ıslak mendilini kullanıyodum bende bi ara o da çok güzeldi

Eklentiler

• 892D420E-65CD-4D76-A694-E9D722DEA5BD.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 24
Teşekkür ederimm avmlere çıkabildiğimiz vakit bi bakayım. Bu markanın tuvalet için şu ıslak mendilini kullanıyodum bende bi ara o da çok güzeldi
Eveet aynından bende de var, limonlu, miss gibi kokuyor elmalısı da çok güzel..
Rossman kapalı buaralar, açılınca al ama mtlaka netten almıştım bende

Eveet aynından bende de var, limonlu, miss gibi kokuyor elmalısı da çok güzel..
Rossman kapalı buaralar, açılınca al ama mtlaka netten almıştım bende
Önce bi evime yerleşeyim şu sinir harbim yokolsun da inşallah yakında huni takıp gezcem

Önce bi evime yerleşeyim şu sinir harbim yokolsun da inşallah yakında huni takıp gezcem
Sakin sakin hallolur inşaallah, biraz uğraştırır ama evin içine tamamen eşyaları koyduktan sonra da yavaş yavaş yerleştirirsin.
Bende 4 yıl önce taşındım, avantajım kendi evimden sonraki aldığımız eve taşınmamızdı, ayrıca 2 ev arası yürüyerek 5 dakikaydı. İlk oturduğum evde sıfırdı, hergün 1 odayı temizleyip toplayıp üstünü yazdım. Baza içi, kanepe altı, gardrop içi gibi...kırılacak eşyaları da eşimle önceden arabayla götürüp mutfağa yerlestirdik. Nakliye sabah 8 buçukta geldi, 12 de tüm evi yerleştirmiştik sadece çocukların ve bizim kıyafetlerimiz kalmıştı, onu da ertesi gün hallettik.
Hangi gün taşınacaksın?

Aslında bizimde yürüyerek 10 dakika ama ben çok daraldım Ben de dün mutfağın 3 kolisini götürdüm yerleştirdim, sos menemen kavanozları vardı onları ve onu koyduğum dolabı götürdüm yerleştirdim cuma günü de çiçeklerimi ve bikaç koli götürcem yine. Güneşlikleri yeni diktirdiğim için onları astım. Cuma günü de tülleri ve fonları asacağım. Cumartesi 9da da nakliye gelecek. Bizim de hızlıca yerleşir inşallah yoksa kendimi atıvercem bi yerlere

Eline sağlık canım
Eline sağlık canım az kaldı sabır
İnternetten şipariş ver. bende bu arw çok dalgınım sabahta kocayla kavga edince boş çaydanlığın altını yakmışım.
Yok virüs bitmeden netten sipariş vermem
Eline sağlık canım
Ödev baharatlıklardı onu da yapmışsın zaten
Baharatliklarim temiz Nego ..
İki gündür nevrim döndü. Tezgahın üstünü bile toplayamadım. Neyse bugün temizledim her yeri.
Bu arada tatil 30 nisana uzatılmış. Allah yardımcımız olsun.
Bugün bende yavaş yavaş yaptım iş, genel de yiyecek türü yaptım.
Okulların bu dönem açılmamasına hazırladım ben kendimi :/
Bonus bu kova ve bez tanıştırayım
Çok kolay yerleşir canım hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…