- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Teşekkür ederim canım.Bak canım örnek videoları oluyor.
Morpa kampüs ve okulistik
Okulistik benim öğrenciliğimde okullarda deneme yapıyodu hala var mı ya? Ay yaşlanıyorum ben deBak canım örnek videoları oluyor.
Morpa kampüs ve okulistik
Okulistik benim öğrenciliğimde okullarda deneme yapıyodu hala var mı ya? Ay yaşlanıyorum ben de
Meyveleride yıkayıpmı kaldırayım? Yıkanınca çabuk çürür diye kullandığımı yıkardım.
Damlatayım mı biraz çamaşır suyu kolonya falan?
94dur vurma tamam
Ablamla yaşıtsın gerçekten
Ya ahahah çok güldümBen çocukken bebek olan veletler bi gün karşıma çıkacaktı biliyodum
Evet hala yapıyorOkulistik benim öğrenciliğimde okullarda deneme yapıyodu hala var mı ya? Ay yaşlanıyorum ben de
Evet artık yıkayıp kaldırıyorum bize zaten iki gün dayanmıyor meyveMeyveleride yıkayıpmı kaldırayım? Yıkanınca çabuk çürür diye kullandığımı yıkardım.
Damlatayım mı biraz çamaşır suyu kolonya falan?
Sen doğduğunda ben sokaklar da oynuyordum hey gidi hey94dur vurma tamam
Ebaya girmek büyük başarı zatenÖdevi sabah aldım yaptım öğretmenim :) bu aralar bende buralara gelemiyorum eba okulistik bide watsaptan ödev yağmuru geliyor öğretmen eba ya girin diye çağırıyor site çökmüş girilmiyor delirmek üzereyimonun dışında günlük süpür sil çamaşır yıkama lavabo banyo temizliği tam sürat devam ediyor :))
Eline sağlık canımYemeğimi yaptım ve yedik ( yahni, ısırgan çorbası, fırında kıymalı beşamelli karnıbahar) Örgümü aldım oturuyorum artık yeter.
Teşekkür ederim canım. Ay unutmuşum 2 tane de güneşlik ütüledimEline sağlık canımörgülerin şahane
Cumaya Koridoru sildim çamaşırları yerleştirdim negom. Eşin için de çok sevindim1 Nisan ödevi
Nevresim değiştirmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
1 yaşında oldu bizim ,ama o ovülasyon testlerini hiç unutmam çift çizgi olduğu günlerbhamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zamanlar :))ahh ahh nereden nereyeBebek kaç yaşında
Şuan ücretsiz oldu diye biliyorumAnladım canım. Araştırayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?