Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kavanoz mamayi nasil yapiyrsun
Bnm kizin hic istahi yok bir tek hazir meyve puresini severek yiyor. Onuda saglikli degil diye cok vermek istemiyrm. Kavanoz mama yazinca dikkatimi cekti tarifi paylasir misin
İrmik kaynatıyoruz cezvede ,içine 1 muz, 1 elma rendeleyip 2 tur onlarla çeviriyorum sonra kavonozun kapagini kapatıp ters çeviriyoruz,bende 1 yaşına kadar hazır kavonoz mama vermemeye çalıştım ama bu aralar sevdiği için verioyordum,bu tarifin elmayı armutu haşlayarak olan tarifide var ama öylede meyvelerin vitamini gidebilir,geçen öyle yaptım yedi, bu sefer bunu denicem,bu arada nette bunla ilgili çok tarif bulabilirsin.

Kaç yaşında oglun

Banyo dolabım yok ama yerini halletmem lazım.
Avizem yok,
Kitaplarım kolide
Kirik dökük eşyaya gelirsek bütün evi atmam lazım
Ben tasınırken attım çoguseyi. Gerçekten ortada gezen hiç bişe kalmadı.banyoyu yapmam lazim ama hiç enerjim yok ama mecbur.kızın odasının camını silmeyi çok istiyorum.resmen aseriyorum.temizliği boşver çocuklarla ilgilen diyo bi tarafım. Oda hep kavga ediyor lar bişe yapasım gelmiyo.öf sıkıldım bu aralar

Bnde hazir vermek istemiyordum ama istahsiz olunca yesinde ne yerse yesin moduna gectim malesef.
Tarifini mutlaka deneyecegm tesekkur ettim

Benim kızların bu sabahki 2.kavgaları toka yüzünden.

Küçük kaleminin başına minik bi toka takmış büyükte gördü iki tane taktı.
Bu sefer küçük hırsla kalktı ben dört tane takarım o zaman diye.
Büyük tekrar kalktı abartılı bi toka taktı kaleme o tokada tek kalmış küçük başladı vay anam o benimdi bilmem ne ağlama zırlama öfff benide bağırtıyolar susmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…