Iplerle ne örüyorsunOf şu karantina çabuk bitse şu corona gitse keşke eşimi odunl dövcem yoksaBen iş yaparken o oyun oynayınca tüm sinirlerim ayaklanıyo.
mutfağı toparladım çamaşır katladım
Banyoyu sildim cifledim
İplerimi koliden çıkarıp yerleştirdim 3 yıl yetecek ipim varmış
Çiçeklerimi suladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Ve bittii
Ben de dün balina başladımIplerle ne örüyorsungeçen hafta bende döktüm ipleri kadifeli ipim varmis unutmusum ayıcık ördüm
Aticam ama gülmek yok daha ağzını burnunu yapmadım öylesine ördüm içini doldurup diktimo kadar koca gobekl8 olduBen de dün balina başladımkafama ne eserse örüyorum bazen köpeğime kıyafet bazen oyuncak bazen yeğenlere yelek şapka filan kadifeyle tatlış olmuştur baya var mı fotosuu
Emeğin her türlüsü güzel gülünür mü hiiiç ben de sana ilk ördüğüm canavarımsı şeyi bulup atayımAticam ama gülmek yok daha ağzını burnunu yapmadım öylesine ördüm içini doldurup diktimo kadar koca gobekl8 oldu
At valla merak ettimEmeğin her türlüsü güzel gülünür mü hiiiç ben de sana ilk ördüğüm canavarımsı şeyi bulup atayım
Sorma ya ben güya balkonu temizleticektim,ekmek almayi çöpü atmayı bile unuttu işe giderken simdiOf şu karantina çabuk bitse şu corona gitse keşke eşimi odunl dövcem yoksaBen iş yaparken o oyun oynayınca tüm sinirlerim ayaklanıyo.
mutfağı toparladım çamaşır katladım
Banyoyu sildim cifledim
İplerimi koliden çıkarıp yerleştirdim 3 yıl yetecek ipim varmış
Çiçeklerimi suladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Ve bittii
Benim ki de annemlere gitti ben gitmedim evde çay içiyorumSorma ya ben güya balkonu temizleticektim,ekmek almayi çöpü atmayı bile unuttu işe giderken simdi
Yaa güzel olmuş bence göz falan yapınca tam otururAslında uygun tığ olsaydı başka şekilde örebilirdim ama dışarı cikmadigim için böyle saçma bir şey oldu
Du arıyorum bulcammAt valla merak ettimben bunun ölçülerini kafama gore ip yetsin diye kafadan attim
Koca göbek olduYaa güzel olmuş bence göz falan yapınca tam oturur
Du arıyorum bulcamm
Toplayıp dövcen bunlarıSorma ya ben güya balkonu temizleticektim,ekmek almayi çöpü atmayı bile unuttu işe giderken simdi
Şişko bi köpeciğe de çevrilebilinirKoca göbek oldukollarını bacaklarni kurdaleyle filan bağlarız olmadi kulaklarda köpek kulağı gibi oldu
güzel olmuş bende kalın tıgım olsaydı bu tarzda örecektım aslında ama dısarı tığ için cıkmak ıstemedımToplayıp dövcen bunları
Şişko bi köpeciğe de çevrilebilinirbu da benim ilk denememdii
Evet şimdilerde çıkılmaz boşver sonra yaparsın denedikçe güzelleşiyogüzel olmuş bende kalın tıgım olsaydı bu tarzda örecektım aslında ama dısarı tığ için cıkmak ıstemedım
Normald3 vaktim yokki yapmak içinEvet şimdilerde çıkılmaz boşver sonra yaparsın denedikçe güzelleşiyo
İnternetten sipariş etsene o zaman tığ filanNormald3 vaktim yokki yapmak için
ya işte o an kendımı oyalamak ıcın aldım sısle ordum vakıt gectı , hatta evde dıkecek ıgne bıle yokdu tıgladım etrafını :)İnternetten sipariş etsene o zaman tığ filan
Çok yapmıyosan boşver o zaman ben aşığım el işineya işte o an kendımı oyalamak ıcın aldım sısle ordum vakıt gectı , hatta evde dıkecek ıgne bıle yokdu tıgladım etrafını :)
normalde cok kullanmadıgım ıcın gerek yok ya sıparıse
Ben eskiden çok yapıyordum geçen kış 2 tane yelek ördüm patik vs yaparım devamlı bu sene çalıştığım için boş zamanlarda anca kitap okuyorumÇok yapmıyosan boşver o zaman ben aşığım el işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?