Düzenli Evimiz & Hayatımız

Iplerle ne örüyorsun geçen hafta bende döktüm ipleri kadifeli ipim varmis unutmusum ayıcık ördüm

Iplerle ne örüyorsun geçen hafta bende döktüm ipleri kadifeli ipim varmis unutmusum ayıcık ördüm
Ben de dün balina başladım kafama ne eserse örüyorum bazen köpeğime kıyafet bazen oyuncak bazen yeğenlere yelek şapka filan kadifeyle tatlış olmuştur baya var mı fotosuu

Ben de dün balina başladım kafama ne eserse örüyorum bazen köpeğime kıyafet bazen oyuncak bazen yeğenlere yelek şapka filan kadifeyle tatlış olmuştur baya var mı fotosuu
Aticam ama gülmek yok daha ağzını burnunu yapmadım öylesine ördüm içini doldurup diktimo kadar koca gobekl8 oldu

Aticam ama gülmek yok daha ağzını burnunu yapmadım öylesine ördüm içini doldurup diktimo kadar koca gobekl8 oldu
Emeğin her türlüsü güzel gülünür mü hiiiç ben de sana ilk ördüğüm canavarımsı şeyi bulup atayım

Sorma ya ben güya balkonu temizleticektim,ekmek almayi çöpü atmayı bile unuttu işe giderken simdi

Şuana kadar
Kızıma kavonoz maması yaptım
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim
Beyazları yıkayıp astım
Zoom programıyla uğraştım
Mutfak bezlerini çamaşır suyuyla yıkadım
Kızıma yemek yedirdim
Kızımı uyuttum
Kızımla oynadım
Şimdi kızı kucağıma alıp banyo lavabosunu ovucam

Eklentiler

• 5B35E118-DCED-4598-8368-7E013FD70753.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 22
ya işte o an kendımı oyalamak ıcın aldım sısle ordum vakıt gectı , hatta evde dıkecek ıgne bıle yokdu tıgladım etrafını :)
normalde cok kullanmadıgım ıcın gerek yok ya sıparıse
Çok yapmıyosan boşver o zaman ben aşığım el işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…