Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim yeğenler böyle bişey üzerinde anlaşamayıp kavga ederseler komple kaldırıyorum. Artık bişey için kavga etmeye niyetlendiklerinde beni görünce şş teyzem geliyo kaldırır bak biraz sen oyna sonra ben alırım diyolar

Eline sağlık canım
kirik dokuk esyaya koca da dahil mi
Kocayı tamir etmeye bak lazım olur
Benim evde 3 banyo var ya
Birini yap canım
banyoyu yıkamam lazım ama işten eve gelince hiçbir şey yapasım gelmiyor ancak yemek banyo yap çamaşır katla vs. ona bile yetişmiyorum.
Allah kolaylık versin canım
Eyvallah nego dün yetiştiremedim bugün yapim diyodum 1 banyo 1 de tuvalet var bende dolapta var
Kolay gelsin canım
Benimkileri anlattın tek fark sorun toka olmuyor çünkü kız değiller
Onu hep yapıyorum ben

etkili bi yöntem

Herhangi bir ürün olur hiç sorun değil onun boyası benim boyam ablamın atleti pembe bardak benimdi babamın yanına ben oturucaktım tuvalete önce ben girdim o bana vurdu beni itti uzaaaar gider

Burada ben olmadığım için serbest takılayım. Kitaplık temizlenecek. Cam silinecek yerler silinecek ütü yapılacak ✌
Bu arada avizem taşlı onları bulaşık makinasına atıp yıkıyorum parıl parıl parlıyor

Selam arkadaşlar ,
sabah çamaşır yıkayıp astım , bulasık makınesını yerlestırdım kahvaltı hazırlayıp topladım , evı sılıp supurmek ıstıyorum
bu arada beyaz sabunu rendeledım tencerede kaynamıs suyun ıcıne atıp kaynattım sıvı camasırt deterjanı kutusunun ıcıne doldurdum bugun sabah camasır yıkadım makıneye bırazda beyaz sırke ılave ederek camasırlar mıss gıbı oldu

Herhangi bir ürün olur hiç sorun değil onun boyası benim boyam ablamın atleti pembe bardak benimdi babamın yanına ben oturucaktım tuvalete önce ben girdim o bana vurdu beni itti uzaaaar gider
Aynı bizimkiler işte
Kusura bakma canım eklememişim, seni de ekliyorum
Eline sağlık canım
kıtaplıgım var ama kocaman hava soguk dıye gözüm yemiyor arka odaya gıdıp temızlık yapmayı acayıp tembellestım
Kalk hadi kalk insanın eli işledikçe kafası dağılır

Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Evi süpürdüm
Banyoyu temizledim
Kızımın odasının camını sildim
Oğlumun odasının camını sildim
Mutfağı kaç kez topladım
Çamaşırları topladım
Duş aldım namaz kıldım. Kızlar camları deterjan sız duru suyla silin.hiç iz kalmıyor.çok şikayet ciydim. Sağolsun kardeşim abla duru suyla sil dedi.sonuç muhteşem.hamur mayaladım. Pizza yapcam. Bide gelin pastası

Eline sağlık canım ben öyle silerim hep

Of şu karantina çabuk bitse şu corona gitse keşke eşimi odunl dövcem yoksa Ben iş yaparken o oyun oynayınca tüm sinirlerim ayaklanıyo.

mutfağı toparladım çamaşır katladım
Banyoyu sildim cifledim
İplerimi koliden çıkarıp yerleştirdim 3 yıl yetecek ipim varmış
Çiçeklerimi suladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Ve bittii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…