Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvalti yapildi.
Yataklar toplandi
Bulasiklar yikandi
Oyuncakalr kaldirildi
Mutfak oturma odasi koridor supuruldu
Ocak silindi
Kizi emdirdim uyuttum
Simdi kahve yapip iceriz

tuvalet banyo yikanacak
Tavuk cikardim. Ya firina surerim yada haslayip yanina pilav yaparim. Yemegimde kolay bugun cok isim yok

Selam arkadaşlar.bugun çok kosturmali bir günbenim için.nevresim değiştim ütü yaptım çocuğu yıkadım bulasik ve camasir makinesini bosaltip calistirdim.subede kullanacağim maskelerimi yikiyacagim.oglani yıkadım uyutuyorum bu arada:) yemek yapmam lazım bir kaç günlük.kisisel bakım da yapmam lazım.malum kuaförler kapalı açık olsa da gidilecek zaman değil.kasim gözüm birbirine girdi:) herkese keyifli pazarlar

ben yemek yemekten soğudum kahvaltıdan bile hem de
O nasıl oluyor samdan ya keşke bende soğusam
Önemli de

Aslında yapmam gereken bişey ama gel görki hiç enerjim yok.eşimde evde iş yapma diyip duruyor
Keyfine bak sende bugün boş ver
Kolay gelsin canım
Sildim bitti mutfak masası yerleri sandalyeleri silindi
Eline sağlık canım

Ne işe yarıyor bu erkeklerin çoğu bilmem
Bilemedim canım dene istersen

O nasıl oluyor samdan ya keşke bende soğusam

Keyfine bak sende bugün boş ver

Kolay gelsin canım

Eline sağlık canım

valla nego uzun uzun bakisiyoruz yemekle bi ara hızlı hızlı yiyip kalkiyodum. şimdi cignemeye usenir hale geldim

ben en iyisi bi tartiliyim. anlattiklarimla kilom paralelse inanin bana

Ne işe yarıyor bu erkeklerin çoğu bilmem
Bilemedim canım dene istersen
Hiçbir şeye. Namaz kılayım denicem bakalım. Ödevi yaptım çok fena gaza geldim fırın mikrodalga fıırn dışını sildim baharatlıkları sildim mutfağın yerini sildim şimdi bekliyorum öyle çay demlensin oksijen israfı olan beyime yemeye bit şeyler çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…