- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Annesunin evinde de mi boyleymis. Yazik yani sanadaYok o yüzsüzdür utanmaz
İyi yapmışsın eline sağlık canımHiçbir şeye. Namaz kılayım denicem bakalım. Ödevi yaptım çok fena gaza geldim fırın mikrodalga fıırn dışını sildim baharatlıkları sildim mutfağın yerini sildim şimdi bekliyorum öyle çay demlensin oksijen israfı olan beyime yemeye bit şeyler çıkarıcam
Bende aynen canım koşturuyoruz ondan sanırımBnde cok yemeye basladim ama kilo almamisim cok sasirdim cunku hep kosturuyorum. Durmuyorum cocuklar dokuyor ben topluyorum. Gece 1 de yatip sabah 6 da kalkiyorum. Uyku duzenim hic kalmadi
Yok artıkÇok şiddetli ağrımaya başladı başım, korona mı oldum be ateş de basıyor
Al benden de o kadarMutfak masa ve sandelye temizliğ tamam ❤❤canım birde şu erkekler şu virüs bitsede bi gitseler. Ayy sinirlerim patlamak üzere varya
Eline sağlık ve hoş geldin aramızaMutfak masa ve sandelye temizliğ tamam ❤❤canım birde şu erkekler şu virüs bitsede bi gitseler. Ayy sinirlerim patlamak üzere varya
Ben diyet yapmıyorum çünküNiye ben yemiyorumda sen yiyosun
kk birinci noteri
Aklıma gelenleri yazdım
Kahvaltılıklar
Patatesli yumurta
Patates kızartması
Patates tava (patatesi çiğ rendeliyorum, içine yumurta, un, belki kaşar peyniri ve baharat atıp tava da kapağı kapalı olarak kısık ateşte arkalı önlü pişiriyorum)
Haşlanmış patates kavurma (patatesi ezip, tava da önce soğan kavuruyorum terayağında, sonra patatesi atıyorum birazda öyle kavuruyorum)
Haşlanmış yumurta salatası
Tereyağında, çırpılmış yumurta
Kıymalı yumurta
Biberli yumurta (omlet yani)
Sucuklu yumurta
Sade sucuk
Menemen
Soğan yahnisi (soğanı küp küp doğrayıp iyice pişene kadar kavuruyorum, sonra içine ya domates ya az salça koyup pişirmeye devam ediyorum, sıra biraz su katıp içine yumurta kırıyorum)
Pankek
Krep
Tost
Acuka yapıyorum ama bu zeytin peynir gibi, ana yemek değil
Ekmek dilimlerinin üstüne karışım yapıp fırına sürüyorum (kaşar, yumurta, biber, domates, sucuk ne varsa artık, ister sade peynir ister karışık)
Ben diyet yapmıyorum çünkü
kk birinci noteri
Aklıma gelenleri yazdım
Kahvaltılıklar
Patatesli yumurta
Patates kızartması
Patates tava (patatesi çiğ rendeliyorum, içine yumurta, un, belki kaşar peyniri ve baharat atıp tava da kapağı kapalı olarak kısık ateşte arkalı önlü pişiriyorum)
Haşlanmış patates kavurma (patatesi ezip, tava da önce soğan kavuruyorum terayağında, sonra patatesi atıyorum birazda öyle kavuruyorum)
Haşlanmış yumurta salatası
Tereyağında, çırpılmış yumurta
Kıymalı yumurta
Biberli yumurta (omlet yani)
Sucuklu yumurta
Sade sucuk
Menemen
Soğan yahnisi (soğanı küp küp doğrayıp iyice pişene kadar kavuruyorum, sonra içine ya domates ya az salça koyup pişirmeye devam ediyorum, sıra biraz su katıp içine yumurta kırıyorum)
Pankek
Krep
Tost
Acuka yapıyorum ama bu zeytin peynir gibi, ana yemek değil
Ekmek dilimlerinin üstüne karışım yapıp fırına sürüyorum (kaşar, yumurta, biber, domates, sucuk ne varsa artık, ister sade peynir ister karışık)
Saol canım hoşbuldumEline sağlık ve hoş geldin aramıza
Ben memnunum ya normal de istemem evde ama şimdi çocuklar açısından yükümü çok alıyor sağolsun
Çok şiddetli ağrımaya başladı başım, korona mı oldum be ateş de basıyor
Samdan kahvaltılık sordu da ondan yazdımAğzımı silerken sorayım ne için verdin bu bilgileriaynı şeyleri yapıyoruz biz
Çünkü kilonu göstermiyosun utanmadan
Ay nerene verdin zaten uçacaksınhepsini not alıyorumellerine sağlık ne kadar çok çeşit yazmışsın usenmeden
negom iki kilo vermişim bu arada :)
Aa yok benim ki karışmaz işime karışırsa bende istemem haklısınSaol canım hoşbuldumteşekkür ederim inan sardı bana herşeyime karışıyo o öyle olurmu bu böyle yapılırmı bugün çıldırttı beni odadan eteğimi aldım attım üzerine bından sonra kadın sensin dedim inan sinirlerim bozuldu
Bilmiyorum ya parol içtim bir tane demin. Aç da olabilirim şimdi yemek yiyorumHasbinallahdarlandın sinirlendin mi ondan oldu belki en büyük baş ağrısı sebebi stres.
Senin hacamatta kaldı dahada olmaz zaten
Samdan kahvaltılık sordu da ondan yazdım
Ay nerene verdin zaten uçacaksıniştah açıcı lazım sana
Aa yok benim ki karışmaz işime karışırsa bende istemem haklısın
Bilmiyorum ya parol içtim bir tane demin. Aç da olabilirim şimdi yemek yiyorum
Aa çok da zayıf değil mişsin normalmiş ama hep aşırı zayıf sanıyordum senisen beni uçacak san nego 60 kiloydum en son 13 martta58 kiloyum su an. ama 52 53 gibi duruyomusum. ondan anlasilmiyo bingil bingil yağlarım
Aa çok da zayıf değil mişsin normalmiş ama hep aşırı zayıf sanıyordum seni
Evet açlıktan bayılmıştı, yemek yemeyi unutmuştuAsansördemi ne bayılmıştı bu bizde hep acıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?