Evet açlıktan bayılmıştı, yemek yemeyi unutmuştuinsan yemeyi unutur mu ya, hafızamı yitirsem unutmam
Anasının evinde daha betermiş. Ben yine biraz adam ettim.Annesunin evinde de mi boyleymis. Yazik yani sanada
Yok yahu bende kendimi dinliyorum ay boğazım acıdı ay eklemlerin mi ağrıyor diye.Çok şiddetli ağrımaya başladı başım, korona mı oldum be ateş de basıyor
Aa çok da zayıf değil mişsin normalmiş ama hep aşırı zayıf sanıyordum seni
Asansördemi ne bayılmıştı bu bizde hep acıdık
Vah vay maşallahNegoo bir temizlik yapmisimm peehhh
kahvaltidan once evi topladim
kahvaltidan sonra mutfagi temizledim dolaptaki parmak izlerini sildim
balkonu yikadim
tum evi supurdum sildim
tozlari aldim
3 posta camasir yikayip astim
kapilari camasir suyuyla sildim
wc temizledim
banyoyu temizledim6
ütü yaptim
duvardaki lekeleri sildim
bu kadar.
terliksuu yu sorma bugun meshur oldu
Dün gece gelmişterliksuu yu sorma bugun meshur oldukac gundur boyle temizlik yapmamistim esim dedi hayirdir biri mi gelicek bende aklima bi an terliksu geldi aklima dedim ki terlik geldi ya onun serefine cevap vermedi dalga geciyorum sandi acidim
uyuyordur heralde. antidepresan aliyormus yaDün gece gelmişterliksuu neden bir şey yazmıyor acaba
kerehat vakti uyumaÇaydanlık parlattım mutfağı ve odayı süpürdüm. Midem bulanmaya başladı uzandım biraz acayip uyku da bastırdı
Bilmiyordum onu o zaman normaluyuyordur heralde. antidepresan aliyormus ya
Evet o yüzden direniyorum inş uyumam.kerehat vakti uyuma
benim cocuklar alarm gibi uyuyum.dusuncesini bile farkediyolar izin vermiyolarBilmiyordum onu o zaman normal
Evet o yüzden direniyorum inş uyumam.
Çizgi filme daldı uzandığımı görmedi görse gelir tepemebenim cocuklar alarm gibi uyuyum.dusuncesini bile farkediyolar izin vermiyolarsen de kizini ayarla
1 e kadar yattım kızlar bana bı çare gün bitmiş uyaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?