İyiyim uyku gıcıksonunda geldin be terlik
ilaçlar iyi geldi mi peki. bilemedim ben antidepresan kullanan yok cevremde
İyiyim uyku gıcık
Bende herkese gıcık oluyom tek benim sanıyordum gi. Neyse tek değilimcorona da hepimiz bi acayip olduk zaten terlik yaben de herşeye gıcık oluyorum bu aralar
Kız bende öyleyim öfke patlaması yaşıyorum. Oksijen israfı kocam şimdilik anlayışlı bakalım.corona da hepimiz bi acayip olduk zaten terlik yaben de herşeye gıcık oluyorum bu aralar
Prensesler çok sabırsız oluyor. Ben de usteliyom bazen adam patlıyor sonunda kuyrugumu kısmak zorunda kalıyom. Dik kuyruk daha iyiKız bende öyleyim öfke patlaması yaşıyorum. Oksijen israfı kocam şimdilik anlayışlı bakalım.
Bneşm ki artık prenses değil oksijen israfıPrensesler çok sabırsız oluyor. Ben de usteliyom bazen adam patlıyor sonunda kuyrugumu kısmak zorunda kalıyom. Dik kuyruk daha iyi
Kız sen nereye kayboldunPrensesler çok sabırsız oluyor. Ben de usteliyom bazen adam patlıyor sonunda kuyrugumu kısmak zorunda kalıyom. Dik kuyruk daha iyi
Sorma feslegenim bu ilaçlar beni uyuşturuyor ya. Donup kaliyomKız sen nereye kayboldun
Aşırı kızgınım ben de eşime.artik yorgunluktan çemkiriyorum ama böyle olmak istemiyorumHiçbir şeye. Namaz kılayım denicem bakalım. Ödevi yaptım çok fena gaza geldim fırın mikrodalga fıırn dışını sildim baharatlıkları sildim mutfağın yerini sildim şimdi bekliyorum öyle çay demlensin oksijen israfı olan beyime yemeye bit şeyler çıkarıcam
Senin yine kaçabileceğin Bi yer varmış. Biz 1,5 metrelik köşe koltukta dip dibeyiz boğasım geliyor.Aşırı kızgınım ben de eşime.artik yorgunluktan çemkiriyorum ama böyle olmak istemiyorumoysa aşırı sakin...iyi ki yarın işe gidecem bir bardak çay getirenim olur
Benim mutfak masam yok ama onun yerine salonda kullandığımız yemek masasını sandalyeleri ve konsolu sildim temizledim5 nisan ödevi
Mutfak masa ve sandalyesi silmek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
D dstn33
@Calciferr
Kendime hayrım olursa neden olmasınYarın bana bi el at olar mı? Hiç bişey yapmadım bu hafta. Dip köşe yapayım.
Vay be bir terlik olamadımterliksuu yu sorma bugun meshur oldukac gundur boyle temizlik yapmamistim esim dedi hayirdir biri mi gelicek bende aklima bi an terliksu geldi aklima dedim ki terlik geldi ya onun serefine cevap vermedi dalga geciyorum sandi acidim
Eline sağlık canımNego ödev kısmen yapıldı mutfak dip köşe silindi sandalyeler de silindi masayı yemek bitince silicem
Eline sağlık canımBenim mutfak masam yok ama onun yerine salonda kullandığımız yemek masasını sandalyeleri ve konsolu sildim temizledim
üzdünKendime hayrım olursa neden olmasın
Vay be bir terlik olamadım
Eline sağlık canım
Benim hoşuma gitti vallahi yalan diyemiycem
gider tabiiiBenim hoşuma gitti vallahi yalan diyemiycem
Ne demiş Zerrin abla : Sevmek günahsa eğer günahın benim olsunAğzımı silerken sorayım ne için verdin bu bilgileriaynı şeyleri yapıyoruz biz
Çünkü kilonu göstermiyosun utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?