Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amazing family sen ne alemdesin? İyisinizdir inşallah
Sağ ol canım şimdilik bir sıkıntı yok bebişle dinlenmeye aldım kendimi ye iç yat modundayım. Buraya fazla takılmıyorum temizlikle ilgili şeyler okuyunca yapasım geliyor :)
Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah

İyiyim ben yuvarlanıp gidiyorum. Daha baya bi müddet yatıştasın sen hiç davranma :)

Iyi gecelr kizlar cocuklari yeni uyutabildi. Pek bir sey yiyip ictikleri yok ama disari cikip yorulmayinca butun enerjilerini uzerimizde harciyorlar.
2 gundur ne film izleyebildim ne kitap okuyabildim. Kole isaura gibi dolaniyorum etrafta
İyi geceler hanımlar bu saatte yatıp, sabah 7 de kalkıyorum kızım sayesinde :)
Allah yardımcımız olsun kızlar
Eline sağlık canım
Günaydın kızlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar

Yaa wc de karınca çıktı yuvası var sanırım napcam ben kızım suyu dokuyor ölüyorlar çok üzülüyorum hergün temizlemem lazım wc yi granül varmış ondan döktük ama hâlâ çıkıyorlar bi çaresi varmı bildiğiniz 4. Katdayım bide buraya nasıl çıktılar anlamadım

Derzlerde, köşelerde bir yerlerde delik vardır mutlaka canım yaa, ben de 3.kattayım bizde de vardı, çocuk odasında gördüm birara, sonra koridorda denk geldim, çocuklar ellerine alıp balkona bırakıyorlardi ☺ koridorda fayansların köşeden delmişler, eşim orayı silikonla kapattı, bir süre sonra yatak odasından çıktılar, bu kez de parkenin altını delmişler, orayı da silikonladık şimdilik yok gelmez inşallah yaa bende üzülüyorum evin içinde ölünce, fark etmeden süpürgeyle de çekiyordum bazen. Yerin altından delip 5.kata bile çıkıyorlar.

Buara herkes evde olunca düzenimiz değişti, kendime vakit ayıramıyorum artık. Bugün bir program yapıp sporuma tekrar dönmem gerek. Yapamadığım zaman huzursuz oluyorum, ama vakitte olmuyor, zaten herkes evde olunca diyetim de bozuldu, hepsini düzene sokmam lazım yaa of tekrar kilo alırım yoksa o kadar emek...
Yeniden diyet yeniden spor...

Bende deniyim silikon sıkmayı keşke başka yerde çıksalar ya yazık bide wc de yiyecek ne bulacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…