- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Sağ ol canım şimdilik bir sıkıntı yok bebişle dinlenmeye aldım kendimi ye iç yat modundayım. Buraya fazla takılmıyorum temizlikle ilgili şeyler okuyunca yapasım geliyor :)Amazing family sen ne alemdesin? İyisinizdir inşallah
Sağ ol canım şimdilik bir sıkıntı yok bebişle dinlenmeye aldım kendimi ye iç yat modundayım. Buraya fazla takılmıyorum temizlikle ilgili şeyler okuyunca yapasım geliyor :)
Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah ☘
Haklısın en az 2 ay daha böyle dinlenme modundan çıkmamam lazım :)İyiyim ben yuvarlanıp gidiyorum. Daha baya bi müddet yatıştasın sen hiç davranma :)
Iyi gecelr kizlar cocuklari yeni uyutabildi. Pek bir sey yiyip ictikleri yok ama disari cikip yorulmayinca butun enerjilerini uzerimizde harciyorlar.
2 gundur ne film izleyebildim ne kitap okuyabildim. Kole isaura gibi dolaniyorum etrafta
Allah yardımcımız olsun kızlarİyi geceler hanımlar bu saatte yatıp, sabah 7 de kalkıyorum kızım sayesinde :)
Eline sağlık canımİyi geceler ☺
Bulaşık makinasını boşalttım
Çamaşırları topladım
Makinaya çamaşır attım
Kahvaltıya börek yaptım
Evi süpürdüm
Çamaşırları astım
Kurumuşları katladım yerleştirdim
Mutfagıda topladıgım bulaşık makinesini çalıştırdım
Günaydın kızlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın kızlarGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Canım bilemiyorum ki çaresi ne, kötü olmuş :/Yaa wc de karınca çıktı yuvası var sanırım napcam ben kızım suyu dokuyor ölüyorlarçok üzülüyorum hergün temizlemem lazım wc yi granül varmış ondan döktük ama hâlâ çıkıyorlar bi çaresi varmı bildiğiniz 4. Katdayım bide buraya nasıl çıktılar anlamadım
Bizim dolabı geçen gün düzenlemiştim. Çocukların dolabını elden geçireyim6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
SchonerDuft
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
Derzlerde, köşelerde bir yerlerde delik vardır mutlaka canım yaa, ben de 3.kattayım bizde de vardı, çocuk odasında gördüm birara, sonra koridorda denk geldim, çocuklar ellerine alıp balkona bırakıyorlardi ☺ koridorda fayansların köşeden delmişler, eşim orayı silikonla kapattı, bir süre sonra yatak odasından çıktılar, bu kez de parkenin altını delmişler, orayı da silikonladık şimdilik yok gelmez inşallah yaa bende üzülüyorum evin içinde ölünce, fark etmeden süpürgeyle de çekiyordum bazen. Yerin altından delip 5.kata bile çıkıyorlar.Yaa wc de karınca çıktı yuvası var sanırım napcam ben kızım suyu dokuyor ölüyorlarçok üzülüyorum hergün temizlemem lazım wc yi granül varmış ondan döktük ama hâlâ çıkıyorlar bi çaresi varmı bildiğiniz 4. Katdayım bide buraya nasıl çıktılar anlamadım
Bende deniyim silikon sıkmayı keşke başka yerde çıksalar ya yazık bide wc de yiyecek ne bulacaklarDerzlerde, köşelerde bir yerlerde delik vardır mutlaka canım yaa, ben de 3.kattayım bizde de vardı, çocuk odasında gördüm birara, sonra koridorda denk geldim, çocuklar ellerine alıp balkona bırakıyorlardi ☺ koridorda fayansların köşeden delmişler, eşim orayı silikonla kapattı, bir süre sonra yatak odasından çıktılar, bu kez de parkenin altını delmişler, orayı da silikonladık şimdilik yok gelmez inşallah yaa bende üzülüyorum evin içinde ölünce, fark etmeden süpürgeyle de çekiyordum bazen. Yerin altından delip 5.kata bile çıkıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?