Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın kizlar :)
Nego dolabimda bana hiç yer kalmadi ya herşeyi atasim var o yüzden
herkesin kocası benimki gibi bencil mi ya. dolabina hiç bisey kaldirilmasina izin vermiyo. bombos duruyo onun tarafin evdeki bos olan diğer gardropta da takimlari asılı.
ben benim tarafa hem evdeki bazi esyalari hem çocuğun kisliklari vs koydum sigmiyo kiyafetlerim

Sormam ki ben direkt koyarım

yenı evlendıgımız zaman kıyafetlerımın cok oldugunu gördü , sana yetmıyorsa benım kıyafetlerı arka dolaba koyalım demıstı :)

yenı evlendıgımız zaman kıyafetlerımın cok oldugunu gördü , sana yetmıyorsa benım kıyafetlerı arka dolaba koyalım demıstı :)

ben minimal sayılırım. biseyim varsa ikinciyi almam. ihtiyacım yoksa beğendim diye asla almam:) esim de benim gibi zaten. ama dolabı bos dursa da başka biseyin durmasini istemiyo

ben minimal sayılırım. biseyim varsa ikinciyi almam. ihtiyacım yoksa beğendim diye asla almam:) esim de benim gibi zaten. ama dolabı bos dursa da başka biseyin durmasini istemiyo
bende öyleyım aslında kıyafete cok para harcamam ,
yenı evlı oldugum ıcın ne var neyoksa annem herseyı bnmle beraber postaladıgı ıcın oyle oldu bırde kazak hırka vb cok yer kaplıyor bu yaz bi kıyım yapıcam ,

zayıfladıkdan sonra montlar kıyafetler cok arttı eskıden bu kadar yokdu cunku bulamıyordum

Günaydın canım

Dün aynısını düşündüm, bende spora başlıycam, yoğunluktan kilo almıyorum ama yaza 60 olma hayalimi de gerçekleştiremiyorum
Bende almıyorum şu an, ama böyle giderse alırım, eşime takılıp akşamları yemek sonrası birşeyler yiyorum ve yapıyorum istiyorlar çünkü, 7 den sonra sudan başka birşey yiyip içmiyordum ben yaa
Birlikte başlayalım mı, burdan da paylaşırız motive ederiz birbirimizi ben leslie videolarıma geri dönsem ve koşu bandında yürüsem diye düşünüyorum. Senin yaptığın bir şey var mıydı?
Dünden mercimek çorbası var, yanına fırında tavuklu patates yapıcam inşaallah
benım canım tavuklu patates yemegı cekıyor sulu , ama kocam sevmıyor
Bize gel canım akşama yapıcam beraber yeriz
Leslie mi başlasak
malipina bu konuda uzman. Yardım et bize malii
Ben yapıyordum uzun zamandır ama düzenim bozuldu, çokta faydasını görmüştüm daha önceleri.. ustelik ben yaparken çocuklar da arkamda yapmaya calışıyorlar, hem enerjilerini atıyorlar hemde eğleniyorlar

Yeni düzenlemiştim. Yerine kek çırpıp kahve ile kendime zaman ayırma işi yapayım
Günaydın canım

Dün aynısını düşündüm, bende spora başlıycam, yoğunluktan kilo almıyorum ama yaza 60 olma hayalimi de gerçekleştiremiyorum
Ne spor yapacaksınız peki
Bende çok yemeye başladım
Boğazımı tutmam lazım
Bugünkü keki de yiyim sonra bende başlayayım en iyisi
Bizde lahana sarma ile çorba var. Belki yanına ekmek yaparım yine. Şu an vazgeçtim o zaman herkes tereyağlı ekmek yiyor yemekler kalıyor
Sulu yemek bereketli oluyor.

Nego sahalara döndüm ben aşırı yol yorgunuyum şansıma bugünkü ödevi yapmicam dolabımı gitmeden düzenlemiştim ☺☺
Tamam canım hoş geldin
Günaydın
Bu benim icin en zoru 2 günlük ödev bu bence
Kolay gelsin o zaman
Fesleğenin yemek sayfası var oradan faydalanabilirsin canım. Dün ki menüyü yazayım fikir olsun, bugün karar vermedim daha
Mercimek çorbası, mısır gevrekli fırında tavuk, fırında elma dilim patates, salata
Leslie mi başlasak
malipina bu konuda uzman. Yardım et bize malii
Kız maliye ne hacet sporun alasını yapardım bir zamanlar, malimle beraber hey gidi
Evde eliptik bisikletim var, leslie ve ip atlama yaparım, bölgesel hareketler, pilates de olabilir
Eline sağlık
Bizde tam tersi benim kıyafetler her yerde düzelten benim karışamaz
Ben gecen hafta her ıkı dolabıda duzenlemıstım daha önceden yapamadigim odevleri yapayım
Tamam ayağın mı ağrıyordu, nasıl oldun?
Akşam yemiyorum abur cubur, benim ki gün içinde oluyor ne oluyorsa
Eliptik bisikletim var canım birde kısa ve etkili ip atlama iyi oluyor
Hep beraber yapalım en iyisi spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…