- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Sormam ki ben direkt koyarımgünaydın kizlar :)
Nego dolabimda bana hiç yer kalmadi ya herşeyi atasim var o yüzden
herkesin kocası benimki gibi bencil mi ya. dolabina hiç bisey kaldirilmasina izin vermiyo. bombos duruyo onun tarafin evdeki bos olan diğer gardropta da takimlari asılı.
ben benim tarafa hem evdeki bazi esyalari hem çocuğun kisliklari vs koydum sigmiyo kiyafetlerim
nıke 'ın programı var dun kuzenım soyledı vıdeo seklınde hareketlerı gosterıyorlarLesliciler
olanlardan bırsey yapın bence , dısarı cıkmaya korkuyorum benAyy tavuk yok ama çok iyi fikir liste yapacam
yenı evlendıgımız zaman kıyafetlerımın cok oldugunu gördü , sana yetmıyorsa benım kıyafetlerı arka dolaba koyalım demıstı :)günaydın kizlar :)
herkesin kocası benimki gibi bencil mi ya. dolabina hiç bisey kaldirilmasina izin vermiyo. bombos duruyo onun tarafin evdeki bos olan diğer gardropta da takimlari asılı.
ben benim tarafa hem evdeki bazi esyalari hem çocuğun kisliklari vs koydum sigmiyo kiyafetlerim
Sormam ki ben direkt koyarım
yenı evlendıgımız zaman kıyafetlerımın cok oldugunu gördü , sana yetmıyorsa benım kıyafetlerı arka dolaba koyalım demıstı :)
Buna çok ihtiyacım vardı6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
bende öyleyım aslında kıyafete cok para harcamam ,ben minimal sayılırım. biseyim varsa ikinciyi almam. ihtiyacım yoksa beğendim diye asla almam:) esim de benim gibi zaten. ama dolabı bos dursa da başka biseyin durmasini istemiyo
zayıfladıkdan sonra montlar kıyafetler cok arttı eskıden bu kadar yokdu cunku bulamıyordumben minimal sayılırım. biseyim varsa ikinciyi almam. ihtiyacım yoksa beğendim diye asla almam:) esim de benim gibi zaten. ama dolabı bos dursa da başka biseyin durmasini istemiyo
zayıfladıkdan sonra montlar kıyafetler cok arttı eskıden bu kadar yokdu cunku bulamıyordum
Ben gecen hafta her ıkı dolabıda duzenlemıstım daha önceden yapamadigim odevleri yapayım6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
Onlar biliyor işiniBende deniyim silikon sıkmayı keşke başka yerde çıksalar ya yazık bide wc de yiyecek ne bulacaklar
Bende almıyorum şu an, ama böyle giderse alırım, eşime takılıp akşamları yemek sonrası birşeyler yiyorum ve yapıyorum istiyorlar çünkü, 7 den sonra sudan başka birşey yiyip içmiyordum ben yaaGünaydın canım
Dün aynısını düşündüm, bende spora başlıycam, yoğunluktan kilo almıyorum ama yaza 60 olma hayalimi de gerçekleştiremiyorum
Dünden mercimek çorbası var, yanına fırında tavuklu patates yapıcam inşaallahKızlar bugün ne yemek yapacaksınız vallahi yemek ne yapacam diye düşünmekten çıldırıcam. Mutfaktan çıkamıyorum bir el atın siz nasıl yapıyorsunuz..bugün iki çeşit yemek yapayım yarını boşalayım dedim ama başka ne yaparım bilmiyorum
Bize gel canımbenım canım tavuklu patates yemegı cekıyor sulu , ama kocam sevmıyor
Ben yapıyordum uzun zamandır ama düzenim bozuldu, çokta faydasını görmüştüm daha önceleri.. ustelik ben yaparken çocuklar da arkamda yapmaya calışıyorlar, hem enerjilerini atıyorlar hemde eğleniyorlar
Yeni düzenlemiştim. Yerine kek çırpıp kahve ile kendime zaman ayırma işi yapayım6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
Ne spor yapacaksınız pekiGünaydın canım
Dün aynısını düşündüm, bende spora başlıycam, yoğunluktan kilo almıyorum ama yaza 60 olma hayalimi de gerçekleştiremiyorum
Bizde lahana sarma ile çorba var. Belki yanına ekmek yaparım yine. Şu an vazgeçtim o zaman herkes tereyağlı ekmek yiyor yemekler kalıyorKızlar bugün ne yemek yapacaksınız vallahi yemek ne yapacam diye düşünmekten çıldırıcam. Mutfaktan çıkamıyorum bir el atın siz nasıl yapıyorsunuz..bugün iki çeşit yemek yapayım yarını boşalayım dedim ama başka ne yaparım bilmiyorum
Kendine yap bence canın çektiysebenım canım tavuklu patates yemegı cekıyor sulu , ama kocam sevmıyor
Tamam canım hoş geldinNego sahalara döndüm ben aşırı yol yorgunuyum şansıma bugünkü ödevi yapmicam dolabımı gitmeden düzenlemiştim ☺☺
GünaydınGünaydın❤
Kolay gelsin o zamanBu benim icin en zoru 2 günlük ödev bu bence
Fesleğenin yemek sayfası var oradan faydalanabilirsin canım. Dün ki menüyü yazayım fikir olsun, bugün karar vermedim dahaKızlar bugün ne yemek yapacaksınız vallahi yemek ne yapacam diye düşünmekten çıldırıcam. Mutfaktan çıkamıyorum bir el atın siz nasıl yapıyorsunuz..bugün iki çeşit yemek yapayım yarını boşalayım dedim ama başka ne yaparım bilmiyorum
Eline sağlıkyaptım
Bizde tam tersi benim kıyafetler her yerdegünaydın kizlar :)
TamamBen gecen hafta her ıkı dolabıda duzenlemıstım daha önceden yapamadigim odevleri yapayım
Akşam yemiyorum abur cubur, benim ki gün içinde oluyor ne oluyorsaBende almıyorum şu an, ama böyle giderse alırım, eşime takılıp akşamları yemek sonrası birşeyler yiyorum ve yapıyorum istiyorlar çünkü, 7 den sonra sudan başka birşey yiyip içmiyordum ben yaa
Birlikte başlayalım mı, burdan da paylaşırız motive ederiz birbirimiziben leslie videolarıma geri dönsem ve koşu bandında yürüsem diye düşünüyorum. Senin yaptığın bir şey var mıydı?
Dünden mercimek çorbası var, yanına fırında tavuklu patates yapıcam inşaallah
Bize gel canımakşama yapıcam beraber yeriz
Ben yapıyordum uzun zamandır ama düzenim bozuldu, çokta faydasını görmüştüm daha önceleri.. ustelik ben yaparken çocuklar da arkamda yapmaya calışıyorlar, hem enerjilerini atıyorlar hemde eğleniyorlar
Hep beraber yapalım en iyisi sporYeni düzenlemiştim. Yerine kek çırpıp kahve ile kendime zaman ayırma işi yapayım
Ne spor yapacaksınız peki
Bende çok yemeye başladım
Boğazımı tutmam lazım
Bugünkü keki de yiyim sonra bende başlayayım en iyisi
Bizde lahana sarma ile çorba var. Belki yanına ekmek yaparım yine. Şu an vazgeçtim o zaman herkes tereyağlı ekmek yiyor yemekler kalıyor
Sulu yemek bereketli oluyor.
Benimde planımda zumbaya başlamak var ,az lesli azcık mezdeke idare eder herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?