Mikrofonu bi kapatsa bende yanına oturup ardı ardına küfretcem nasıl oluyomuş baksın diye de mikrofon açıkAynısıını da ssen yapsan
Ben yaptım işe yaradı . aynı oynadığıoyundan yükkledim. Sen hangi leveldessin dedim durdum. En son kendisi oyunu sildi
Eline sağlık canımBulaşık makinesini boşalttım
Kuruyan Çamaşırları topladım katladım birazdan yerleştircem
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım yine
Buzdolabını düzenledim baya yer açıldı
Daha iyi işte belki utanır da oynamazMikrofonu bi kapatsa bende yanına oturup ardı ardına küfretcem nasıl oluyomuş baksın diye de mikrofon açık
Valla bi içim rahatladıEline sağlık canımbuzdolabı düzenlenince öyle oluyor, dün de ben düzenledim
Biri robottan geçirip kavanoza koyuyormus üzerine zeytinyağı koyup sakliyormus buzdolabında. Burdan bir arkadaştı geçen yazmistiValla bi içim rahatladıeşim markete gitti de yer açılması lazım. Dönünce de herşeyi sirkeli suyla silicem yine.
Evet hatırladım canım. Ama beyaz soğan. Sulanır mı ki acaba?Biri robottan geçirip kavanoza koyuyormus üzerine zeytinyağı koyup sakliyormus buzdolabında. Burdan bir arkadaştı geçen yazmisti
bak yaaaCok guzel oldu bende ilk kez denedim ama ben yas mayayla yaptim.
sicak sicak olunca birde ustune cikolata surunce nasil guzel yendi
Sogan kolay kolay curumez diye biliyrm. Biz sogani cok severiz. Her hafta 2 kilo civari aliyrz. Sogan salatasi yap gitsin.Evet hatırladım canım. Ama beyaz soğan. Sulanır mı ki acaba?
Allah kolaylık versin, eşim de bugün işteSelam arkadaslar...ben de şubede masami,bilgisayarımı telefonumu,sandalyemin kollarini sildim.durmaksizin dezenfektan ve kolonya ile ellerimi siliyorum
Oyş ağzım sulandıSogan kolay kolay curumez diye biliyrm. Biz sogani cok severiz. Her hafta 2 kilo civari aliyrz. Sogan salatasi yap gitsin.
2 sogan
1 domates
Az maydanoz
eksi tuz yag sumak miss..
Bugun gelgec yaptik ya kizlarin corbasi vardi. Kendimizede cigkofte yaptik yesillikle yedik.Evi süpürdüm, yerleri sildim.
BBulaşık makinesini boşaltayım
Ekmeği fırına atayım. Akşama ne yapıcam ya
Kek var, şimdi bir de çörek mayaladım, ekmek pişsin onu atarım bende fırına artıkBugun gelgec yaptik ya kizlarin corbasi vardi. Kendimizede cigkofte yaptik yesillikle yedik.
Ben geldimm giyisi dolabım düzenlidir pek sık dağılmaz :)6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
D dstn33
@Calciferr
Hoş geldinBen geldimm giyisi dolabım düzenlidir pek sık dağılmaz :)
Cayla tursuyla guzel olurKek var, şimdi bir de çörek mayaladım, ekmek pişsin onu atarım bende fırına artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?