Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam bende yemiyordum ne güzel, herşey virüs yüzünden dün akşam saat 9 buçukta kendimi ocağın başında lokma tatlısı yaparken buldum o zaman fark ettim durumun vehametini silkelenmem lazım galiba
Tamam o zaman sen bisiklete, ben banda
İp atlayamıyorum çok istiyorum ama dizlerim ağrıyor, onun yerine trambolinde yavaş yavaş zıpliyorum leslie de ekledik mi tamamdır

Suan daha ıyı canım bı kac gun dinlendirince ıyı oldu 2 gundur spora da basladim evde

ben iki en fazla üç ayda bir giymediklerimi çıkarırım dolaptan.
zayıfladıkça giymeye heves ettiğin şeyleri mi aldin:)
cok kılo verdım 95 den 50 ye dustum hıcbırsey olmayınca yenıden herseyı almak zorunda kaldım ,
ıkı tane kuzenım var bırı 10 yas bırı 12 yas kucuk benden onlarla aynı bedene dustum :) onlarda bıseyden ıkı uc tane alırlar her sene dogru duzgun gıymeden seneye tekrar alırlar sıkıldıkları seylerde bana gelır hep , yepyenı seyler oyle oyle doldu ıste dolap montlarla

Valla fazlalik ne varsa esimden tarafa depiyorum
Benim abiyelerim falan cok yer kapliyor diye ondan tarafa astim. Benm taraf bos ferah ferah kullaniyorum

Bugunde balon bazlama tarifi vardi onu yaptim. Fosur fosur kabardi cok guzel oldu. Icimde ne cevherler varmis
o tarife ben de denk geldim hemen kactim sonra okusam yapicam cunku dun feslegen aklima soktu kiymali pizza onu es gecemicem

maşallah yari yariya inmissin nerdeyse

Valla fazlalik ne varsa esimden tarafa depiyorum
Benim abiyelerim falan cok yer kapliyor diye ondan tarafa astim. Benm taraf bos ferah ferah kullaniyorum

benimki uyuz ondan ellemedim. ama yakındır bi çıkarma harekatı düzenlemem

bu sabah yaptıgım ıslerı yazayım :)
salon ortulerı sırkelendı serıldı , salon sılındı
bulasık makınesı yerlestırıldı ,
cöp kovasını cıfledım , banyoyu ve lavaboyu sıldım ,
balkonu yıkadım
esım daha kalkmadı ses cıkarmamak ıcın makıneyı acmadım butun evı supurup carsafları degıstırecegım
sımdıde kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım acıktım

Þ
bnm mıdem kucuk oldugu ıcın yapsam ıkı uc gun yemek zorunda kalırım , en ıyısı yapmamak :)
Ben tavuk yemek istemediğim zamanlarda tavuk patates koyduğum fırın tepsisinin kenarına 4 köfte koyarım biraz patatesle (tavukla aram pek yok, nadiren yerim) Mesela çocuklar musakka yemez, büyük bir tepsiye eşimle yiyeceğimiz kadar musakka, çocuklara göre de kıymalı patates yaparım. Karnıyarıkta öyle, çocuklara köfteli karnıyarık yapıyorum, esim kıymalı seviyor mecbur kalınca tek tepside 2 çeşit yemek tekniğini buldum
Sende bu şekilde az az kendine yapabilirsin..

evet mantıklı :) deneyecegım mutlaka bızde cok az yemek pısıyor esım cok yıyen bırısı degıl benımde mıdem kucuk

Günaydın canımcım , hayırdır ınsallah kotu bırsey yok degılmı
Eşimin aptal oyunu var bütün gün evde bağrış çağrış küfür bana değil oyuna ama evde sürekli gergin bi adam olunca ve tek uğraşı da oyun olunca sinir harbi yaşatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…