- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Akşam bende yemiyordum ne güzel, herşey virüs yüzündenTamam canım hoş geldin
Günaydın
Kolay gelsin o zaman
Fesleğenin yemek sayfası var oradan faydalanabilirsin canım. Dün ki menüyü yazayım fikir olsun, bugün karar vermedim daha
Mercimek çorbası, mısır gevrekli fırında tavuk, fırında elma dilim patates, salata
Kız maliye ne hacet sporun alasını yapardım bir zamanlar, malimle beraber hey gidi
Evde eliptik bisikletim var, leslie ve ip atlama yaparım, bölgesel hareketler, pilates de olabilir
Eline sağlık
Bizde tam tersi benim kıyafetler her yerdedüzelten benim karışamaz
Tamamayağın mı ağrıyordu, nasıl oldun?
Akşam yemiyorum abur cubur, benim ki gün içinde oluyor ne oluyorsa
Eliptik bisikletim var canım birde kısa ve etkili ip atlama iyi oluyor
Hep beraber yapalım en iyisi spor
Suan daha ıyı canım bı kac gun dinlendirince ıyı oldu 2 gundur spora da basladim evdeTamam canım hoş geldin
Günaydın
Kolay gelsin o zaman
Fesleğenin yemek sayfası var oradan faydalanabilirsin canım. Dün ki menüyü yazayım fikir olsun, bugün karar vermedim daha
Mercimek çorbası, mısır gevrekli fırında tavuk, fırında elma dilim patates, salata
Kız maliye ne hacet sporun alasını yapardım bir zamanlar, malimle beraber hey gidi
Evde eliptik bisikletim var, leslie ve ip atlama yaparım, bölgesel hareketler, pilates de olabilir
Eline sağlık
Bizde tam tersi benim kıyafetler her yerdedüzelten benim karışamaz
Tamamayağın mı ağrıyordu, nasıl oldun?
Akşam yemiyorum abur cubur, benim ki gün içinde oluyor ne oluyorsa
Eliptik bisikletim var canım birde kısa ve etkili ip atlama iyi oluyor
Hep beraber yapalım en iyisi spor
cok kılo verdım 95 den 50 ye dustum hıcbırsey olmayınca yenıden herseyı almak zorunda kaldım ,ben iki en fazla üç ayda bir giymediklerimi çıkarırım dolaptan.
zayıfladıkça giymeye heves ettiğin şeyleri mi aldin:)
corona var corona , yoksa seve seve :)Bize gel canımakşama yapıcam beraber yeriz
bnm mıdem kucuk oldugu ıcın yapsam ıkı uc gun yemek zorunda kalırım , en ıyısı yapmamak :)Kendine yap bence canın çektiyse
Valla fazlalik ne varsa esimden tarafa depiyorumgünaydın kizlar :)
Nego dolabimda bana hiç yer kalmadi ya herşeyi atasim var o yüzden
herkesin kocası benimki gibi bencil mi ya. dolabina hiç bisey kaldirilmasina izin vermiyo. bombos duruyo onun tarafin evdeki bos olan diğer gardropta da takimlari asılı.
ben benim tarafa hem evdeki bazi esyalari hem çocuğun kisliklari vs koydum sigmiyo kiyafetlerim
Allah kolaylık versin.Benimde planımda zumbaya başlamak var ,az lesli azcık mezdeke idare eder herhal
o tarife ben de denk geldim hemen kactim sonra okusam yapicam cunkuBugunde balon bazlama tarifi vardi onu yaptim. Fosur fosur kabardi cok guzel oldu. Icimde ne cevherler varmis
cok kılo verdım 95 den 50 ye dustum hıcbırsey olmayınca yenıden herseyı almak zorunda kaldım ,
ıkı tane kuzenım var bırı 10 yas bırı 12 yas kucuk benden onlarla aynı bedene dustum :) onlarda bıseyden ıkı uc tane alırlar her sene dogru duzgun gıymeden seneye tekrar alırlar sıkıldıkları seylerde bana gelır hep , yepyenı seyler oyle oyle doldu ıste dolap montlarla
Valla fazlalik ne varsa esimden tarafa depiyorum
Benim abiyelerim falan cok yer kapliyor diye ondan tarafa astim. Benm taraf bos ferah ferah kullaniyorum
evet amelıyat oldum ben , mıdemı kucultturdummaşallah yari yariya inmissin nerdeyse
Ben tavuk yemek istemediğim zamanlarda tavuk patates koyduğum fırın tepsisinin kenarına 4 köfte koyarım biraz patatesle (tavukla aram pek yok, nadiren yerim) Mesela çocuklar musakka yemez, büyük bir tepsiye eşimle yiyeceğimiz kadar musakka, çocuklara göre de kıymalı patates yaparım. Karnıyarıkta öyle, çocuklara köfteli karnıyarık yapıyorum, esim kıymalı seviyorbnm mıdem kucuk oldugu ıcın yapsam ıkı uc gun yemek zorunda kalırım , en ıyısı yapmamak :)
evet mantıklı :) deneyecegım mutlaka bızde cok az yemek pısıyor esım cok yıyen bırısı degıl benımde mıdem kucukÞ
Ben tavuk yemek istemediğim zamanlarda tavuk patates koyduğum fırın tepsisinin kenarına 4 köfte koyarım biraz patatesle (tavukla aram pek yok, nadiren yerim) Mesela çocuklar musakka yemez, büyük bir tepsiye eşimle yiyeceğimiz kadar musakka, çocuklara göre de kıymalı patates yaparım. Karnıyarıkta öyle, çocuklara köfteli karnıyarık yapıyorum, esim kıymalı seviyormecbur kalınca tek tepside 2 çeşit yemek tekniğini buldum
Sende bu şekilde az az kendine yapabilirsin..
Günaydın canımcım , hayırdır ınsallah kotu bırsey yok degılmıSelamlaarbu ara evde soğuk rüzgarlar estiğinden detaylı temizliğe giremiyorum günlük rutinlere kaldım
Eşimin aptal oyunu var bütün gün evde bağrış çağrış küfür bana değil oyuna ama evde sürekli gergin bi adam olunca ve tek uğraşı da oyun olunca sinir harbi yaşatıyoGünaydın canımcım , hayırdır ınsallah kotu bırsey yok degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?