Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eşimin aptal oyunu var bütün gün evde bağrış çağrış küfür bana değil oyuna ama evde sürekli gergin bi adam olunca ve tek uğraşı da oyun olunca sinir harbi yaşatıyo
bızımkı de aynı aksama kadar dızı ızlıyor tek kelıme etmez , oyun oynarsa oda bagırıyor kufur etmez ama gerılıyor ve benıde gerıyor halıyle .. bugun uyuyor Allah dan bıraz ıs yapabıldım yoksa hıcbısey yapamıyor ınsan

Ben çekemem bunu böyle bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış. Ne bi sohbet ne bi hal hatır sorma yıprattı valla corona bitince evlilik kalır mı meçhul
Hepimizin ki aynı :))
Hiç sohbet etmiyo musunuz?

Ben çekemem bunu böyle bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış. Ne bi sohbet ne bi hal hatır sorma yıprattı valla corona bitince evlilik kalır mı meçhul

benım kı evlenıp bu eve gırdıgımızden berı boyle ınan kı ,
balayından yenı gelmıstık 3 gun evde konusmadıgımızı bılıyorum ablaları gelınce bı guzel onlarla sohbet edıyordu bana gelınce ne konusalım kı konusuyoruz ya sen cok abartıyorsun vsvs

Bu böyle değildi inada bindirdi 3 gündür. Yine oynuyodu ama şuan sabah 9 gece 1 aralıksız oynuyo

Fazla bir arada olunca yıpratıcı oluyor evet bazen hiç sohbet etmiyoruz genel gündem falan. Sık sık kavga olduğu için bu ara baya uzak duruyorum

Fazla bir arada olunca yıpratıcı oluyor evet bazen hiç sohbet etmiyoruz genel gündem falan. Sık sık kavga olduğu için bu ara baya uzak duruyorum
Ne bu kadınların çektiği. Şeytan çoluk çocuk yok duvarlarla bakışcağına boşa diyo da du bakalım

Bu böyle değildi inada bindirdi 3 gündür. Yine oynuyodu ama şuan sabah 9 gece 1 aralıksız oynuyo
benımkı boyle evlendıkden sonra adam ıcındekı hayvanı ortaya cıkardı boyle degıldın deyınce kopruyu gecene kadardı dedı bıde o zaman farklıydı evlı olunca farklı dedı

Aynısıını da ssen yapsan

Ben yaptım işe yaradı . aynı oynadığıoyundan yükkledim. Sen hangi leveldessin dedim durdum. En son kendisi oyunu sildi

Trambolin ne güzel keşke benim olsa
Suan daha ıyı canım bı kac gun dinlendirince ıyı oldu 2 gundur spora da basladim evde
Sevindim canım dikkat et
Eline sağlık canım
Duzen basligini gorunce bakayim dedim.
Ah duzenli temiz, tertipli evimin halini ozledim vallahi.
2 erkek cocuk, isi eve tasimis bir es ile, evim carsamba pazarina dondu yemin ederim.
Ama sanirim bu durumdan tek muzdarip ben degilim.
Çoğumuzun evi öyle maalesef bu süreçte. Hoş geldin aramıza
Dünkü ödevi yapmıştım yazmayı unttuuum
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…