Selamlaarbu ara evde soğuk rüzgarlar estiğinden detaylı temizliğe giremiyorum günlük rutinlere kaldım
Kendimi spora adadım şunun aptal sesini duymayayım diye ama malesef delirtiyo beni. Sabırla izliyorum bakalım sonumuz nolcakYoktun sen iki gündür sanki sıkma canını hiç bişey için
Kendimi spora adadım şunun aptal sesini duymayayım diye ama malesef delirtiyo beni. Sabırla izliyorum bakalım sonumuz nolcak
bızımkı de aynı aksama kadar dızı ızlıyor tek kelıme etmez , oyun oynarsa oda bagırıyor kufur etmez ama gerılıyor ve benıde gerıyor halıyle .. bugun uyuyor Allah dan bıraz ıs yapabıldım yoksa hıcbısey yapamıyor ınsanEşimin aptal oyunu var bütün gün evde bağrış çağrış küfür bana değil oyuna ama evde sürekli gergin bi adam olunca ve tek uğraşı da oyun olunca sinir harbi yaşatıyo
bızımkı de aynı aksama kadar dızı ızlıyor tek kelıme etmez , oyun oynarsa oda bagırıyor kufur etmez ama gerılıyor ve benıde gerıyor halıyle .. bugun uyuyor Allah dan bıraz ıs yapabıldım yoksa hıcbısey yapamıyor ınsan
Ben çekemem bunu böyle bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış. Ne bi sohbet ne bi hal hatır sorma yıprattı valla corona bitince evlilik kalır mı meçhulbızımkı de aynı aksama kadar dızı ızlıyor tek kelıme etmez , oyun oynarsa oda bagırıyor kufur etmez ama gerılıyor ve benıde gerıyor halıyle .. bugun uyuyor Allah dan bıraz ıs yapabıldım yoksa hıcbısey yapamıyor ınsan
Hiç sohbet etmiyo musunuz?Hepimizin ki aynı :))
benım kı evlenıp bu eve gırdıgımızden berı boyle ınan kı ,Ben çekemem bunu böyle bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış. Ne bi sohbet ne bi hal hatır sorma yıprattı valla corona bitince evlilik kalır mı meçhul
Hiç sohbet etmiyo musunuz?
Bu böyle değildi inada bindirdi 3 gündür. Yine oynuyodu ama şuan sabah 9 gece 1 aralıksız oynuyobenım kı evlenıp bu eve gırdıgımızden berı boyle ınan kı ,
balayından yenı gelmıstık 3 gun evde konusmadıgımızı bılıyorum ablaları gelınce bı guzel onlarla sohbet edıyordu bana gelınce ne konusalım kı konusuyoruz ya sen cok abartıyorsun vsvs
Ben çekemem bunu böyle bekar hayatı istiyosa bekar kalsaymış. Ne bi sohbet ne bi hal hatır sorma yıprattı valla corona bitince evlilik kalır mı meçhul
Hiç sohbet etmiyo musunuz?
Ne bu kadınların çektiği. Şeytan çoluk çocuk yok duvarlarla bakışcağına boşa diyo da du bakalımFazla bir arada olunca yıpratıcı oluyor evet bazen hiç sohbet etmiyoruz genel gündem falan. Sık sık kavga olduğu için bu ara baya uzak duruyorum
Ne bu kadınların çektiği. Şeytan çoluk çocuk yok duvarlarla bakışcağına boşa diyo da du bakalım
benımkı boyle evlendıkden sonra adam ıcındekı hayvanı ortaya cıkardı boyle degıldın deyınce kopruyu gecene kadardı dedı bıde o zaman farklıydı evlı olunca farklı dedıBu böyle değildi inada bindirdi 3 gündür. Yine oynuyodu ama şuan sabah 9 gece 1 aralıksız oynuyo
benım bu aralar sınır katsayım cok yuksek o yuzden ellemıyorum ne yaparsa yapsın ,Hepimizin ki aynı :))
Aynısıını da ssen yapsanBu böyle değildi inada bindirdi 3 gündür. Yine oynuyodu ama şuan sabah 9 gece 1 aralıksız oynuyo
Dünkü ödevi yapmıştım yazmayı unttuuum6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
Cok guzel oldu bende ilk kez denedim ama ben yas mayayla yaptim.o tarife ben de denk geldim hemen kactim sonra okusam yapicam cunkudun feslegen aklima soktu kiymali pizza onu es gecemicem
Trambolin ne güzel keşke benim olsaAkşam bende yemiyordum ne güzel, herşey virüs yüzündendün akşam saat 9 buçukta kendimi ocağın başında lokma tatlısı yaparken buldum o zaman fark ettim durumun vehametini silkelenmem lazım galiba
Tamam o zaman sen bisiklete, ben banda
İp atlayamıyorum çok istiyorum ama dizlerim ağrıyor, onun yerine trambolinde yavaş yavaş zıpliyorumleslie de ekledik mi tamamdır
Sevindim canım dikkat etSuan daha ıyı canım bı kac gun dinlendirince ıyı oldu 2 gundur spora da basladim evde
Eline sağlık canımbu sabah yaptıgım ıslerı yazayım :)
salon ortulerı sırkelendı serıldı , salon sılındı
bulasık makınesı yerlestırıldı ,
cöp kovasını cıfledım , banyoyu ve lavaboyu sıldım ,
balkonu yıkadım
esım daha kalkmadı ses cıkarmamak ıcın makıneyı acmadım butun evı supurup carsafları degıstırecegım
sımdıde kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım acıktım
Çoğumuzun evi öyle maalesef bu süreçte. Hoş geldin aramızaDuzen basligini gorunce bakayim dedim.
Ah duzenli temiz, tertipli evimin halini ozledim vallahi.
2 erkek cocuk, isi eve tasimis bir es ile, evim carsamba pazarina dondu yemin ederim.
Ama sanirim bu durumdan tek muzdarip ben degilim.
Eline sağlık canımDünkü ödevi yapmıştım yazmayı unttuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?