Düzenli Evimiz & Hayatımız

Turşuluk malzeme kaldı elimde her sene annemden kv den geliyordu bu sene erken bitti. Püf noktası var mı bu işin

annem bes litrelik bidona bı çay bardağı kaya tuzu bı çay bardağı sirke koydu terlikcim. bide yapınca leğenin içine oturttu tasarsa yerler batmasin diye :)

dibine beş altı tane nohut atmayi da unutma :)

Hoş bulduuukkk

Mutfak toplandı bulaşıklar makineye koyuldu
Yemek yapıldı
Ev süpürüldü
2 makina çamaşır yıkandı asılsı
Wc banyo ve lavabo çamaşır suyuyla yıkandı
Çaydanlık ve düdüklü tencere ciflendi
Markete gidildi alınan şeyler sirkeli suyla yıkandı yerleştirildi
Çiçekler sulandı
Şimdi çay keyfisi

Link falan var mı nasıl bulacam sayfayı banada öyle şeyler lazım yemek bulsam yapacam ama aklıma gelmiyor hiç

M merve_eymen ben nefis yemek tariflerini indirdim. Bos zamanlarimda ordan hosuma giden ve yapabilecegim yemekleri pasta tatlilari kaydediyorum. Oyle olunca ne yemek yapsam derdim azaldi.
Bende bir bebiş var 1,5 aylık olmak üzere hiç oturamıyorum hem ev işi hem yemeği hem oyunu şimdi bir çocuk daha var kocam kendileri ikiye katlandı herşey o yüzden oturup tek tek bakamıyorum

evi topladim supurdum sildim
dis kapiyi camasir suyuna buladim
elektrik ariza vardi 2 kisi gelince evi ayaga kaldirdim degdikleri her yeri temizledim
lahmacun yaptim cocuklara
aynalari sildim
esime de dolabi duzelttirdim bugun senin odevinmis dedim tamam dedi sorgusuz

acaip bir yorgunluk var havadan mi neyse az once cocuklari uyuttum mutfaga gel dicektim cocuklari dogurdum gel demisim

Bende bir bebiş var 1,5 aylık olmak üzere hiç oturamıyorum hem ev işi hem yemeği hem oyunu şimdi bir çocuk daha var kocam kendileri ikiye katlandı herşey o yüzden oturup tek tek bakamıyorum
Gunduzleri benimde vaktim olmuyor. Aksam cocuklar uyuduktan sonra bakiyrm. Yoksa benimde aklima bir sey gelmiyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…