Çayı demledim çocuklar acıktı kurdum sofrayı, eşim aradı şimdi çay yaptın mı sıcak sıcak içeyim diyeCayla tursuyla guzel olur
Eline sağlık canımNegom evi süpüdum sildim toz aldım
WC banyo temizledim
Yoğurt mayaladim
Balkon supurdum sildim
Çamaşır astım iki paket
Yemek yapiyom
Bı de markete gittim paketleri yıkadım
Turşuluk malzeme kaldı elimde her sene annemden kv den geliyordu bu sene erken bitti. Püf noktası var mı bu işin
Eline sağlık canımmutfağı temizledim
yemek yaptım
çamaşır yıkadım
evi topladim
eşim süpürdü
bugün baya oturmusum ben
Eline sağlık canım
Bende yeni oturdum tam tersi
Hoş bulduuukkkTamam canım hoş geldin
Günaydın
Kolay gelsin o zaman
Fesleğenin yemek sayfası var oradan faydalanabilirsin canım. Dün ki menüyü yazayım fikir olsun, bugün karar vermedim daha
Mercimek çorbası, mısır gevrekli fırında tavuk, fırında elma dilim patates, salata
Kız maliye ne hacet sporun alasını yapardım bir zamanlar, malimle beraber hey gidi
Evde eliptik bisikletim var, leslie ve ip atlama yaparım, bölgesel hareketler, pilates de olabilir
Eline sağlık
Bizde tam tersi benim kıyafetler her yerdedüzelten benim karışamaz
Tamamayağın mı ağrıyordu, nasıl oldun?
Akşam yemiyorum abur cubur, benim ki gün içinde oluyor ne oluyorsa
Eliptik bisikletim var canım birde kısa ve etkili ip atlama iyi oluyor
Hep beraber yapalım en iyisi spor
Bende korkuyorum hatta genelde sanal market kullanıyorum ama mecbur kalınca 2 defa oldu bunca zaman çıktım dışarı o da nasıl çıktım bir bilsenolanlardan bırsey yapın bence , dısarı cıkmaya korkuyorum ben
Link falan var mı nasıl bulacam sayfayı banada öyle şeyler lazım yemek bulsam yapacam ama aklıma gelmiyor hiçTamam canım hoş geldin
Günaydın
Kolay gelsin o zaman
Fesleğenin yemek sayfası var oradan faydalanabilirsin canım. Dün ki menüyü yazayım fikir olsun, bugün karar vermedim daha
Mercimek çorbası, mısır gevrekli fırında tavuk, fırında elma dilim patates, salata
Kız maliye ne hacet sporun alasını yapardım bir zamanlar, malimle beraber hey gidi
Evde eliptik bisikletim var, leslie ve ip atlama yaparım, bölgesel hareketler, pilates de olabilir
Eline sağlık
Bizde tam tersi benim kıyafetler her yerdedüzelten benim karışamaz
Tamamayağın mı ağrıyordu, nasıl oldun?
Akşam yemiyorum abur cubur, benim ki gün içinde oluyor ne oluyorsa
Eliptik bisikletim var canım birde kısa ve etkili ip atlama iyi oluyor
Hep beraber yapalım en iyisi spor
Bende bir bebiş var 1,5 aylık olmak üzere hiç oturamıyorum hem ev işi hem yemeği hem oyunu şimdi bir çocuk daha var kocam kendileri ikiye katlandı herşey o yüzden oturup tek tek bakamıyorumM merve_eymen ben nefis yemek tariflerini indirdim. Bos zamanlarimda ordan hosuma giden ve yapabilecegim yemekleri pasta tatlilari kaydediyorum. Oyle olunca ne yemek yapsam derdim azaldi.
ben yarın saglık ocagına gıdıcem galıba gozumu kararttımBende korkuyorum hatta genelde sanal market kullanıyorum ama mecbur kalınca 2 defa oldu bunca zaman çıktım dışarı o da nasıl çıktım bir bilsen
haftasonu aynı durumdaydım , bu sabah bırden kalkıp toparladım sımdı daha rahat hıssedıyorum kendımıGiysi dolabım yeni yerleştiği için hiç olmadığı kadar düzenli. Evde de hiç bişi yapmadım depresyondayıım
Birazdan düzenlerim canım6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
2 3 gün ara verdim. Evden çalışmam lazım işler birikti6 Nisan Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
Gunduzleri benimde vaktim olmuyor. Aksam cocuklar uyuduktan sonra bakiyrm. Yoksa benimde aklima bir sey gelmiyrBende bir bebiş var 1,5 aylık olmak üzere hiç oturamıyorum hem ev işi hem yemeği hem oyunu şimdi bir çocuk daha var kocam kendileri ikiye katlandı herşey o yüzden oturup tek tek bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?