- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bende çok yoruluyorum artık yaşlandım
Geçmiş olsun canım, camları bende açıyorum aynen senin gibi oldum bir kaç gün, çarpıyor bu hava
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Tamam sorun değil
Eline sağlık canım
Hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
7 nisan ödevi
Pormanta, ayakkabılık silmek
Kandil için bir yiyecek yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Aldım gorevı hayırlı kandiller7 nisan ödevi
Pormanta, ayakkabılık silmek
Kandil için bir yiyecek yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Hep erkenciyim de canım girip yazamıyorum çoğu zamanBugün pek erkencisin negohayırlı kandiller ❣❣
Amin canımHepimizin kandili mübarek olsun
Amin canım inşallahHayırlı kandiller tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller herkese♥
Kandil simidi yap canım kızınla etkinlik olur hem de
Hayırlı kandillerHayirli kandiller
Kizim tum vestiyerin altini ustune getirmisti. Ayakkabilarin hepsini karistirmisti. Iceri terliklerini dagitmisti. Hep erteliyordum. Bugun sizin sayenizde yapayim
Hayırlı kandillerGünayydınn ❤
Hayırlı kandiller ❤
Evet tarif var bir sürü, çocuklarla yapmayı düşünüyorum bendeKız kandil simidi çok kolay bendeki tarifte sirke vardı kıyır kıyır oluyomahlepte var yapayım inşallah
Geçmiş olsun canım, hapşırık öksürük de oluyor mu bu mevsim de, ben öyle oluyorum.sağol negombeni havasızlık böyle yapıyo:) alerjim var maalesef
günaydın hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller, kolay gelsin canımherkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
ben de inşallah kandil simidi yapayım bugün
Hayırlı kandillerAldım gorevı hayırlı kandiller
Canım illa kandil de yapılan bir şey olmasına gerek yok, ben mesela yaş pasta bile yaparım, o gün güzel yemekler yaparım bayram gibi, çocuklara da bugün kandil özel bir gün diye söylerim. Hafızaların da öyle kalsın
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
Günaydın canım, hayırlı kandiller eline sağlıkDün marketten gelenleri sirkeli suyla sildim
Buzdolabının sebzeliğini yıkadım
Alınanları yerleştırdim
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Çay içip yattım
Boşuna kimse evden çıkmasın demiyorlar. Şimdi onda virus varsa ve apartmanda her hangi bir yere dokunduysa başkalarına da bulaşmıştır.Bizim binamızdan birini götürmüşler sonucu nedir bilmiyoruz tabi.
Mahlep yok ben de. Mahlepsiz olur muKız kandil simidi çok kolay bendeki tarifte sirke vardı kıyır kıyır oluyomahlepte var yapayım inşallah
Hep erkenciyim de canım girip yazamıyorum çoğu zaman
Amin canım
Amin canım inşallah
Hayırlı kandiller canım
Kandil simidi yap canım kızınla etkinlik olur hem de
Hayırlı kandillerkolay gelsin canım
Hayırlı kandiller
Evet tarif var bir sürü, çocuklarla yapmayı düşünüyorum bende
Geçmiş olsun canım, hapşırık öksürük de oluyor mu bu mevsim de, ben öyle oluyorum.
Balkonun yok mu çıksan sık sık
Hayırlı kandiller, kolay gelsin canım
Hayırlı kandiller
Bide laf dinlemeyip kabul etmeyince küsen ler de varBoşuna kimse evden çıkmasın demiyorlar. Şimdi onda virus varsa ve apartmanda her hangi bir yere dokunduysa başkalarına da bulaşmıştır.
Bizim millet niye laf anlamıyor.
Küserlerse küssünler. Bana veya çocuğuma bir sey bulastirsalar hastanede ben sürüneceğim ben çekeceğim.Bide laf dinlemeyip kabul etmeyince küsen ler de var
Değildir inşaallahBizim binamızdan birini götürmüşler sonucu nedir bilmiyoruz tabi.
Haklısın canım. Dün eşim markete gitti mecburiyetten onda bile içim sıkıldı. Milletin kendi sağlığıyla ne zoru var? Bide ya başkasının ölümüne neden olurum diye hiç mi düşünmüyorlar. Bu büyük vebal bence yaKüserlerse küssünler. Bana veya çocuğuma bir sey bulastirsalar hastanede ben sürüneceğim ben çekeceğim.
Cumartesi günü arkadaşımın kaynanası kaybı eltisi falan gelip yemek yemiş cay içmiş gitmişler. Çok mu lazım yani? Oturun oturduğunuz yerde?
Radyocunun biri 15 dakikalık markete cıkmış, adam orda virüs kapmış. Hastanede yatıyor.
Kimse olayın ciddiyetinin farkında değil.
Canım çok üzüldüm. İnşAllah başkasıyla temas etmemiştirBizim binamızdan birini götürmüşler sonucu nedir bilmiyoruz tabi.
Maalesef çıkmak çalışmak zorunda olanlarda var bari komple yasak et onlarda gitmesinBoşuna kimse evden çıkmasın demiyorlar. Şimdi onda virus varsa ve apartmanda her hangi bir yere dokunduysa başkalarına da bulaşmıştır.
Bizim millet niye laf anlamıyor.
İnş bir şeyi yoktur ya :/Bizim binamızdan birini götürmüşler sonucu nedir bilmiyoruz tabi.
Markete gitmek zorunda kalabiliriz, yasak gelse de çalışmak zorunda olan çalışacak. Bari işi gücü olmayanlar çıkmasınMaalesef çıkmak çalışmak zorunda olanlarda var bari komple yasak et onlarda gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?