Düzenli Evimiz & Hayatımız

sağol negom beni havasızlık böyle yapıyo:) alerjim var maalesef

Hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller

günaydın hayırlı kandiller

Bugün pek erkencisin nego hayırlı kandiller ❣❣
Hep erkenciyim de canım girip yazamıyorum çoğu zaman
Hepimizin kandili mübarek olsun
Amin canım
Hayırlı kandiller tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Amin canım inşallah
Hayırlı kandiller herkese♥
Hayırlı kandiller canım
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Nego kandilde ne yapabiliriz ki?
Kandil simidi yap canım kızınla etkinlik olur hem de
Hayirli kandiller
Kizim tum vestiyerin altini ustune getirmisti. Ayakkabilarin hepsini karistirmisti. Iceri terliklerini dagitmisti. Hep erteliyordum. Bugun sizin sayenizde yapayim
Hayırlı kandiller kolay gelsin canım
Günayydınn ❤
Hayırlı kandiller ❤
Hayırlı kandiller
Kız kandil simidi çok kolay bendeki tarifte sirke vardı kıyır kıyır oluyo mahlepte var yapayım inşallah
Evet tarif var bir sürü, çocuklarla yapmayı düşünüyorum bende
sağol negom beni havasızlık böyle yapıyo:) alerjim var maalesef

günaydın hayırlı kandiller

Geçmiş olsun canım, hapşırık öksürük de oluyor mu bu mevsim de, ben öyle oluyorum.
Balkonun yok mu çıksan sık sık
herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar

ben de inşallah kandil simidi yapayım bugün
Hayırlı kandiller, kolay gelsin canım
Aldım gorevı hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller

Son düzenleme:
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Nego kandilde ne yapabiliriz ki?
Canım illa kandil de yapılan bir şey olmasına gerek yok, ben mesela yaş pasta bile yaparım, o gün güzel yemekler yaparım bayram gibi, çocuklara da bugün kandil özel bir gün diye söylerim. Hafızaların da öyle kalsın
Bir tanıdığımın eşi de sadece kandiller de aldığı bir çikolata varmış mutlaka ondan alırmış eve, güzel hatıralar bunlar

Bizim binamızdan birini götürmüşler sonucu nedir bilmiyoruz tabi.
Boşuna kimse evden çıkmasın demiyorlar. Şimdi onda virus varsa ve apartmanda her hangi bir yere dokunduysa başkalarına da bulaşmıştır.
Bizim millet niye laf anlamıyor.

balkon var da cocuk durmuyo negom:) hava baya soğuk bugünlerde.
geniz damak kaşıntısı burun akıntısı göz sulanmasi öksürük haprusuk hepsi var valla;D
ben de önceden yoktu. İstanbul'a geldikten sonra böyle oldum. inan pencereyi açıyoruz ev havalansin diye ama yetmiyo. aşırı kalabalık yeşilden yoksun bi yer oksijen daha da azaldi sanki son bi senedir

Bide laf dinlemeyip kabul etmeyince küsen ler de var
Küserlerse küssünler. Bana veya çocuğuma bir sey bulastirsalar hastanede ben sürüneceğim ben çekeceğim.
Cumartesi günü arkadaşımın kaynanası kaybı eltisi falan gelip yemek yemiş cay içmiş gitmişler. Çok mu lazım yani? Oturun oturduğunuz yerde?
Radyocunun biri 15 dakikalık markete cıkmış, adam orda virüs kapmış. Hastanede yatıyor.
Kimse olayın ciddiyetinin farkında değil.

Haklısın canım. Dün eşim markete gitti mecburiyetten onda bile içim sıkıldı. Milletin kendi sağlığıyla ne zoru var? Bide ya başkasının ölümüne neden olurum diye hiç mi düşünmüyorlar. Bu büyük vebal bence ya

Boşuna kimse evden çıkmasın demiyorlar. Şimdi onda virus varsa ve apartmanda her hangi bir yere dokunduysa başkalarına da bulaşmıştır.
Bizim millet niye laf anlamıyor.
Maalesef çıkmak çalışmak zorunda olanlarda var bari komple yasak et onlarda gitmesin

Maalesef çıkmak çalışmak zorunda olanlarda var bari komple yasak et onlarda gitmesin
Markete gitmek zorunda kalabiliriz, yasak gelse de çalışmak zorunda olan çalışacak. Bari işi gücü olmayanlar çıkmasın
Benim de eşim çalışıyor. Ama hijyen kurallarına çok dikkat ediyor.
Milletteki bu öz güven nereden geliyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…