Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dunden hamurum vardi sabah yine bazlama yaptim. 1 haftadir markete gidilmiyor. Sut yogurt yag meyve sebze yumurta cocuk bezi islak mendil bitmek uzere bugun esim gider artik.
Mutfaga kalem kagit koydum evin eksiklerini aklima geldikce yaziyorum. En azindan surekli surekli disari cikilmaz.

Boşuna kimse evden çıkmasın demiyorlar. Şimdi onda virus varsa ve apartmanda her hangi bir yere dokunduysa başkalarına da bulaşmıştır.
Bizim millet niye laf anlamıyor.
Canım çok üzüldüm. İnşAllah başkasıyla temas etmemiştirgüzel haberler alırsınız inşAllah
İnş bir şeyi yoktur ya :/

Hiç bilmiyoruz ki bakalım nolcak bide video çekmişler binanın grubuna atmışlar nasıl çıktığını
Şimdi bi dışarı çıkıcam market için.

Zor kalabalık şehir, ben yapamazdım gerçekten, sakinlik seviyorum :/
Herkesin kandili mübarek olsun
Senin de canım
Bende bişeyler yapayım
Kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun kızlar
Amin senin de canım

Günaydın hayırlı kandiller ,tüm dualarımız kabul olur inşallah bu mübarek günde ödevi aldım da ayy ben ne yapsam acaba Dün tüm evi süpürüp sildim karıncalarla savaştım :) beyazları yıkattım mutfak balkonu nun camlarını sildim yıkadım bugünde mutfağın camini sildim perdeleri yıkanıyor kızım ödev yapıyor birazdan eba ya girip test çözeriz oğlanın çorbası yemeği hazır yerse tabi

Zor kalabalık şehir, ben yapamazdım gerçekten, sakinlik seviyorum :/

Senin de canım

Amin senin de canım

ben de diyorum kendime deli mi dürtü ne diye başka sehir tercih etmedin diye cidden sıkıntı büyük şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…