- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Boşuna kimse evden çıkmasın demiyorlar. Şimdi onda virus varsa ve apartmanda her hangi bir yere dokunduysa başkalarına da bulaşmıştır.
Bizim millet niye laf anlamıyor.
Canım çok üzüldüm. İnşAllah başkasıyla temas etmemiştirgüzel haberler alırsınız inşAllah
İnş bir şeyi yoktur ya :/
mahlep olmadan olmaz mi birde tarifi yazar misinKız kandil simidi çok kolay bendeki tarifte sirke vardı kıyır kıyır oluyomahlepte var yapayım inşallah
mahlep olmadan olmaz mi birde tarifi yazar misin
Zor kalabalık şehir, ben yapamazdım gerçekten, sakinlik seviyorum :/balkon var da cocuk durmuyo negom:) hava baya soğuk bugünlerde.
geniz damak kaşıntısı burun akıntısı göz sulanmasi öksürük haprusuk hepsi var valla;D
ben de önceden yoktu. İstanbul'a geldikten sonra böyle oldum. inan pencereyi açıyoruz ev havalansin diye ama yetmiyo. aşırı kalabalık yeşilden yoksun bi yer oksijen daha da azaldi sanki son bi senedir
Senin de canımHerkesin kandili mübarek olsun
Amin senin de canımBende bişeyler yapayım
Kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun kızlar
Valla bebeğinin 1,5 ay sonra aşısı var onu bile ebeye soracam gelmesem olur mu diye o kadar korkuyorumben yarın saglık ocagına gıdıcem galıba gozumu kararttım
Bir çocuk uyuyor diğeri benle yani kocam bırakmıyor ki hiçGunduzleri benimde vaktim olmuyor. Aksam cocuklar uyuduktan sonra bakiyrm. Yoksa benimde aklima bir sey gelmiyr
Eskiye göre çok şükür ama hala pesimden ayrılmıyor o yüzden işler zor oluyorAhhh canım ilk zamanlari çok zor geçirmiştim bebisle aklıma geldi şuan ama biraz büyüyünce bu tık rahat ediyo insan
Hayırlı kandiller ödev alındı önceden olsa kandillerde bir şeyler yapar apartmana dağıtırdım su günler gecsede yine aynısı olsa7 nisan ödevi
Pormanta, ayakkabılık silmek
Kandil için bir yiyecek yapmak
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
ben aradim hemsireyi kizimin son asisi vardi gelme dedi ileri tarihe alirim ben gununu dediValla bebeğinin 1,5 ay sonra aşısı var onu bile ebeye soracam gelmesem olur mu diye o kadar korkuyorum
Zor kalabalık şehir, ben yapamazdım gerçekten, sakinlik seviyorum :/
Senin de canım
Amin senin de canım
15 dakika bekleyin gelen olursa olmazsa kendimle yarisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?