Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bekliyorum canım

M Musluk Suyu canım bak ben bunları kullandım doktorun tavsiye ettiği şekil de.
Bu dönem de asitli yiyecek de verme, portakal domates vs gibi

Eczanede %3 lük "Borik Asit" solusyonu 300ml. hazırlatın, bununla her kremden önce kızarık yerleri nemlendirin, eski kreminize devam edin, yanlız günde 2 defa Ultralan pomat , normal pişik kreminin yerine kullanının.
1- Sabunlu sıcak su ile temizle.
2- %3 Eau boriqu ile nemlendir.
3- Günde 2 defa "Ultralan" pomat, geri kalan larında "Oksitin" pomat sür..
.

Pişik kremi olarak oksitin pomat kullanacaksın M Musluk Suyu

Geçmiş olsun

Akıl akıldan üstündür bir de size sorayım kızlar, bina sıfır olduğu için içi çok pis. Daha 3 kişiyiz binada o yüzden temizleyen bi abla da yok henüz. Kabasını aldım ama kapı açılıp kapandıkça illaki toz geliyo. Ben kendi katımdan bi kat aşağıya kadar temizlesem üst kattan inenler yine pisletir mi?

Pişik kremi olarak oksitin pomat kullanacaksın M Musluk Suyu
Canım söyledim alacak inş iyi gelir not ettim. Çok teşekkür ederim
Saol canım
Pisletir canım mecbur her kat silinecek. Bu yaz apartman da yangın çıktı ilk baş ben sadece kendi katımı sildim duvar merdiven parmaklarını her yeri ama yine de is oluyordu ev.

Tüm bina dolmadı diye ve coronadan kimse yanaşmaz tüm binayı temizletmeye şuan ben iki hafta olmadan rahatsız oldum üst katım 6 aydır oturuyo nasıl baş ediyo anlamadım

kendine Çok yüklenme.

Cire aseptine teneke kutulu yağlı krem varya çiçek özlü krem ben onu sürüp üstüne pudra döküyordum. 2 güne geçiyordu. El kremi ama işe yarıyor.

Cire aseptine teneke kutulu yağlı krem varya çiçek özlü krem ben onu sürüp üstüne pudra döküyordum. 2 güne geçiyordu. El kremi ama işe yarıyor.
Bunu da not ettim bakalım aldıklarım işe yaramazsa bunu aldırırım. Saol canım

Maalesef pislenir canım, bence konuş üstte ki senin kata kadar silsin, sen aşağıya kadar, diğeri de sonrasını. Bölüşün, umarım uyumlulardır
Şifa olur inşallah canım
Yapıldı say
Makinelerin yaptığı ödevleri seviyorum
Eline sağlık
14.30 da maratona cikiyorum gelen var miii
Sarma sarıcam şimdi olur mu

olmaz farkli bölüm oluyor

Sabahki canımın darlığıyla kendimi yemeklere verdim.

Makineyi boşaltıp geceden kalanları koydum.
Kahvaltıya patatesli yumurta yaptım onlar yediler.
İç hazırladım.
Bende kahvaltı yaptım.
Kara lahana haşladım sardım
Mercimek çorbası yaptım
1 kayık tabak olucak kadar patates salatası
Zeytinyağlı bakla bana göre

1 kilo undan ekmek hamuru mayaladım
Şimdi kurabiye yapıyorum zencefilli tarçınlı çay içiyorum bi taraftanda.

Puhudan şahsiyeti açtım izliyorum.

Bide kek yapasım var hasbinallah ve niğmel vekil

En güzelini putin dedi.ya evde kalırsınız ya da 5 yıl hapse atarız.toplantı bitmiştir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…