- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bekliyorum canımNiye yeri olmasın canım sor tabi. Çok üzüldüm çok zor o ya benim çocuklar olurdu hep alerjik ciltleri var o yüzden sık sık yaşarlardıoy gözümün önüne geldi o kanayan hali.
Bir karışım yaptırmıştım ben Doktor Hadi Tuğcu var onun tavsiyesi, bulayım da yazayım sana
Bura da aynı canım para cezası var hala aynı çoğu insan. Gıcık oluyorum sorumsuz insanlara
Eline sağlık canım
Pişik kremi olarak oksitin pomat kullanacaksın M Musluk SuyuM Musluk Suyu canım bak ben bunları kullandım doktorun tavsiye ettiği şekil de.
Bu dönem de asitli yiyecek de verme, portakal domates vs gibi
Eczanede %3 lük "Borik Asit" solusyonu 300ml. hazırlatın, bununla her kremden önce kızarık yerleri nemlendirin, eski kreminize devam edin, yanlız günde 2 defa Ultralan pomat , normal pişik kreminin yerine kullanının.
1- Sabunlu sıcak su ile temizle.
2- %3 Eau boriqu ile nemlendir.
3- Günde 2 defa "Ultralan" pomat, geri kalan larında "Oksitin" pomat sür...
Geçmiş olsunKızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/
M Musluk Suyu canım bak ben bunları kullandım doktorun tavsiye ettiği şekil de.
Bu dönem de asitli yiyecek de verme, portakal domates vs gibi
Eczanede %3 lük "Borik Asit" solusyonu 300ml. hazırlatın, bununla her kremden önce kızarık yerleri nemlendirin, eski kreminize devam edin, yanlız günde 2 defa Ultralan pomat , normal pişik kreminin yerine kullanının.
1- Sabunlu sıcak su ile temizle.
2- %3 Eau boriqu ile nemlendir.
3- Günde 2 defa "Ultralan" pomat, geri kalan larında "Oksitin" pomat sür...
Canım söyledim alacak inş iyi gelir not ettim. Çok teşekkür ederimPişik kremi olarak oksitin pomat kullanacaksın M Musluk Suyu
Saol canımGeçmiş olsun
Pisletir canım mecbur her kat silinecek. Bu yaz apartman da yangın çıktı ilk baş ben sadece kendi katımı sildim duvar merdiven parmaklarını her yeri ama yine de is oluyordu ev.Akıl akıldan üstündür bir de size sorayım kızlar, bina sıfır olduğu için içi çok pis. Daha 3 kişiyiz binada o yüzden temizleyen bi abla da yok henüz. Kabasını aldım ama kapı açılıp kapandıkça illaki toz geliyo. Ben kendi katımdan bi kat aşağıya kadar temizlesem üst kattan inenler yine pisletir mi?
Tüm bina dolmadı diye ve coronadan kimse yanaşmaz tüm binayı temizletmeye şuan ben iki hafta olmadan rahatsız oldum üst katım 6 aydır oturuyo nasıl baş ediyo anlamadımCanım söyledim alacak inş iyi gelir not ettim. Çok teşekkür ederim
Saol canım
Pisletir canım mecbur her kat silinecek. Bu yaz apartman da yangın çıktı ilk baş ben sadece kendi katımı sildim duvar merdiven parmaklarını her yeri ama yine de is oluyordu ev.
Konuşsan belki birlikte yaparsınızTüm bina dolmadı diye ve coronadan kimse yanaşmaz tüm binayı temizletmeye şuan ben iki hafta olmadan rahatsız oldum üst katım 6 aydır oturuyo nasıl baş ediyo anlamadım
Bi deniyim şansımı bakim baya pis atim foto durKonuşsan belki birlikte yaparsınız
Yapıldı say8 nisan ödevi
Çamaşır makinesini silelim, deterjan bölümünü temizleyelim, isteyen boş da çalıştırabili
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
kendine Çok yüklenme.Var mı ramazan temizliğine şimdiden niyet eden? Yapalım birlikte inşallah
Niyet ettim işlerimi vakitlice yapmaya allahım güç kuvvet ver yapayım inşallah.
Hepsini bugün olmasada parça parça inş yapayım. Yaptığımı yazayım. Günlük iş haftalık iş karışık yazdım
1 hafta artık ne kadar olursa olsun ramazan temizliği olur.
Eşimde evde makineyle çeker inş.
Yapılması gerekenler
️Odalar toplanıcak
️Ev süpürülcek
️Halılar fırçalanıcak
️Çiçekler ilaçlanıcak
️Mutfak camı, balkonu ve camı silincek
️Mutfak halısına dün akşam yumurta düştü sildim ama bugün makineyle yıkanıp balkona atılıcak
️Bazı perdeler yıkanıcak
️Mutfak sandalyeleride yıkanıcak
️Camlar silincek
️Salon koltuğu ve halısı yıkanıcak
Yolluk yıkanıcak
️Tozlar alınıcak
️Ayakkabılık temizlenicek + dış kapı silincek
️Banyo tuvalet temizlenicek
Yemek olarak
Mercimek çorbası
Kara lahana sarması
Cire aseptine teneke kutulu yağlı krem varya çiçek özlü krem ben onu sürüp üstüne pudra döküyordum. 2 güne geçiyordu. El kremi ama işe yarıyor.Kızlar biliyorum yeri değil ama sormak zorundayım ya. Kızım çok fena pişik 3 haftadır geçmiyor. Prima sleepy falan kullandık olmadı hametan, travazol kullanıyoruz bir işe yaramıyor. İmpetex diye krem vardı onu sürdüm o hafifletiyor ama geçmiyor 5 günden fazla da kullanma demişti doktor. Evdeki tüm kremler bitti :/ bir tavsiye verecek olan var mı? Kanıyor çocuğun popişi :/
Bunu da not ettim bakalım aldıklarım işe yaramazsa bunu aldırırım. Saol canımCire aseptine teneke kutulu yağlı krem varya çiçek özlü krem ben onu sürüp üstüne pudra döküyordum. 2 güne geçiyordu. El kremi ama işe yarıyor.
Maalesef pislenir canım, bence konuş üstte ki senin kata kadar silsin, sen aşağıya kadar, diğeri de sonrasını. Bölüşün, umarım uyumlulardırAkıl akıldan üstündür bir de size sorayım kızlar, bina sıfır olduğu için içi çok pis. Daha 3 kişiyiz binada o yüzden temizleyen bi abla da yok henüz. Kabasını aldım ama kapı açılıp kapandıkça illaki toz geliyo. Ben kendi katımdan bi kat aşağıya kadar temizlesem üst kattan inenler yine pisletir mi?
Şifa olur inşallah canımCanım söyledim alacak inş iyi gelir not ettim. Çok teşekkür ederim
Saol canım
Pisletir canım mecbur her kat silinecek. Bu yaz apartman da yangın çıktı ilk baş ben sadece kendi katımı sildim duvar merdiven parmaklarını her yeri ama yine de is oluyordu ev.
Eline sağlıkYapıldı say
Makinelerin yaptığı ödevleri seviyorum
Sarma sarıcam şimdi olur mu14.30 da maratona cikiyorum gelen var miii
olmaz farkli bölüm oluyorMaalesef pislenir canım, bence konuş üstte ki senin kata kadar silsin, sen aşağıya kadar, diğeri de sonrasını. Bölüşün, umarım uyumlulardır
Şifa olur inşallah canım
Eline sağlık
Sarma sarıcam şimdi olur mu
8 nisan ödevi
Çamaşır makinesini silelim, deterjan bölümünü temizleyelim, isteyen boş da çalıştırabili
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
Mutfakta dünden kalma temiz bulaşıklar vardı onları yerleştirdim
Kahvaltı bulaşıklarını makineye koydum
Evin tüm balkon, hol, banyo ve odalarını süpürdüm.
Paspasları silkeledim
Çiçekleri suladım
2 makine çamaşır katladım yerleştiremedim ama tansiyonum çıktı
Ha bi de çamaşır makinesi içi dışı silindi. Detarjan gözüm temiz
En güzelini putin dedi.ya evde kalırsınız ya da 5 yıl hapse atarız.toplantı bitmiştir dediNiye yeri olmasın canım sor tabi. Çok üzüldüm çok zor o ya benim çocuklar olurdu hep alerjik ciltleri var o yüzden sık sık yaşarlardıoy gözümün önüne geldi o kanayan hali.
Bir karışım yaptırmıştım ben Doktor Kadir Tuğcu var onun tavsiyesi, bulayım da yazayım sana
Bura da aynı canım para cezası var hala aynı çoğu insan. Gıcık oluyorum sorumsuz insanlara
Eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?