Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eşim ise gidecekti biliyordum ama gitmedi yarın gidecek.
Evi süpürdüm sildim
Wc yıkadım lavoboyu nu yîkadım
Banyoyu sildim
Çamaşır astım
2mak.çamaşır katladım. Portakalli kek patates cips ve kaşarlı milföy börek yaptım pişiyor lar.
Bul mak.boşalttım .ay yemeği yemeden bayılacamheralde şuraya

Oturma odası ve mutfak supurdum
3 paket çamaşır katladim 2 paket serdim
Seccadelernn kalanlarini attım şimdi
WC banyo temizledim
Balkon sildim
Mutfak alt dolaplarını yüzden sildim mutfağım yine leş gibi olmuş bir buçuk ay oldu heralde şikeli dolapları belkide iki ay. Mutfağa girmem lazım. Ramazan'a kadar kalan yapacak işler yapılan işler
Oturma odası camı koltukları ünite iç dış silindi
Oturma odası kapısı
Çocuk odası komple
Salon koltuk sandalye silindi kapı cam ve vitrin kaldı
Koridor bitti
Yatak oda dolapların içi kapı cam
Mutfak komple
Anam ne çok işim var yine ya yapiyom yapiyom hiç bitmiyor ya bu işler

olmaz farkli bölüm oluyor
İki saat sarma sardım boru mu
Oh afiyet olsun, bende sarma sardım iki bölüm dark eşliğinde kurabiye yoğurdum, çocuklarla şekil vericez birazdan
Ay düzeltiyim derken mesajı bozdum of
Okudum ben olsun eline sağlık canım
Eline sağlık canım iş bitmiyor hiç
Eline sağlık canım
Hatta şimdi mi kalkıp yapsam hiç de canım istemiyor. Pilav yapcam yemek var. Pilavı koysam bir de arkadaş bulsam yaparım sanki. İki kapı silsem kar kardır
Kendim kendime gaza getirip temizliğe gidiyom a kızlar kimse yok burda sati
İyidir gaz namaz kılıp kurabiye yapıcaz çocuklarla sonra evi süpürürüm bende

Ödevi yaptım saat bire kadar kahvaltı bulaşık makinası iki makina çamaşır yıkadım astim wc çamaşır suyuyla yıkadım oğlanı uyuttum saat birde eba ya girdik 5 e kadar test konu anlatımı oyun ders çalıştık beynim patladı benim çocuğu düşünemiyorum sonra yemek yaptim pişiyorlar oğlanın kustugu halıyı tekrar sildim bugün az iş yapmışım

Buzdolabını pakladım bugün
Onu yarın verecektim, hadi yine iyisin
Eline sağlık canım

Mutfağa girdim kocamda evdeyken dolap içlerine kadar temizledim birtek fırınlı ocak ve cam kaldı o da yavruna ve bende buzdolabını temizledim çamaşır ve bulaşık makinesini temizledim.
Wc tertemiz
Evi supurdum
Ekmek yaptım
Iki çeşit yemek yaptım. Taze fasulye ve fırında tavuk
Akşam bebeğim uyusun sarma saracam insallah

bayaaa olmustur o simdi Afiyet bal sifa olsun

bugun herkes sarma mi sariyor. bir degil iki degil tam uc kez okudum beni fistekliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…