Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üçte birini sildim daha bugün yoruldum yarına kalsin. Kalabalık yeri bitti. Evi toparliyam. Sade
Eline sağlık hamarat çekirge
Ödevi yaptım Nego çamaşır makinasının deterjan bölümünü sildim.
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
fazla sesimin çıkmamasından anlaşılacağı üzere yine işleri boşladım negom. ama şimdi kalkıp ödevimi yapıyorum inşallah.....
Hadi canım boşlamak yok
bayaaa olmustur o simdi Afiyet bal sifa olsun
Yesinler iki gün

Duvar telleyecen yakında bu ilaçlar sana yaramadı. İçimizde tek hevessiz ben kaldım.
İçimi mi okudun gi yarın bı ara mutfak duvarlarını telliyem diyodum. Mahvetti beni bu ilaçlar. Her yerleri çifim çifim cifleyesim var. Zor tutuyom kendimi. Gece oldu terlik yarın yaparsın diyom. Patlamaya hazır bomba gibiyim

aha takintililardan olcan sende

aha takintililardan olcan sende
ben de birde sey basladi. anlatilmiyorda
yaptigimi.begenmiyorum ev supursem.icim.rahat olmuyor bulasik yikasam dolaplar silinmedikten sonra neye yarar diye hic icim rahatlamiyor.ama yapsam olmadi guzel diyorum

yaptigimi.begenmiyorum ev supursem.icim.rahat olmuyor bulasik yikasam dolaplar silinmedikten sonra neye yarar diye hic icim rahatlamiyor.ama yapsam olmadi guzel diyorum
devam edim dedim kendi kendime konusuyormus gibi oldum

Bende tam tersiyim biliyor musun isi yapiyorum mesela baska bir is gozume carpiyor. Bu kadar yaptim ya o da eksik kalsin diyip kendi kendimi teselli ediyorum

Obsesif kompilisif başlangıcı ben diyim sana sal biraz kendini. Bende böyle başladı 21 yaşında şimdi yeni hafifledi.

Bende tam tersiyim biliyor musun isi yapiyorum mesela baska bir is gozume carpiyor. Bu kadar yaptim ya o da eksik kalsin diyip kendi kendimi teselli ediyorum
ben de oyleydim noldu bilmiyorum ne yapsam hic olmadi diyorum.

kiz yemek yemek unutulur mi hic ihmal etme yemeyi aman ha bak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…