Duvar telleyecen yakında bu ilaçlar sana yaramadı. İçimizde tek hevessiz ben kaldım.Üçte birini sildim daha bugün yoruldum yarına kalsin. Kalabalık yeri bitti. Evi toparliyam. Sade
Eline sağlık hamarat çekirgeÜçte birini sildim daha bugün yoruldum yarına kalsin. Kalabalık yeri bitti. Evi toparliyam. Sade
Eline sağlık canımÖdevi yaptımNego çamaşır makinasının deterjan bölümünü sildim.
Eline sağlık canımMutfağa girdim kocamda evdeyken dolap içlerine kadar temizledim birtek fırınlı ocak ve cam kaldı o da yavruna ve bende buzdolabını temizledim çamaşır ve bulaşık makinesini temizledim.
Wc tertemiz
Evi supurdum
Ekmek yaptım
Iki çeşit yemek yaptım. Taze fasulye ve fırında tavuk
Akşam bebeğim uyusun sarma saracam insallah
Hadi canım boşlamak yokfazla sesimin çıkmamasından anlaşılacağı üzere yine işleri boşladım negom. ama şimdi kalkıp ödevimi yapıyorum inşallah.....
Yesinler iki günbayaaa olmustur o simdiAfiyet bal sifa olsun
Ay ver ver silinmeye ihtiyacı var bugünden beri gözüme çarpıyor açma kapama yerindeki izlerOnu yarın verecektim, hadi yine iyisin
Eline sağlık canım
İçimi mi okudun gi yarın bı ara mutfak duvarlarını telliyem diyodum. Mahvetti beni bu ilaçlar. Her yerleri çifim çifim cifleyesim var. Zor tutuyom kendimi. Gece oldu terlik yarın yaparsın diyom. Patlamaya hazır bomba gibiyimDuvar telleyecen yakında bu ilaçlar sana yaramadı. İçimizde tek hevessiz ben kaldım.
aha takintililardan olcan sendeİçimi mi okudun gi yarın bı ara mutfak duvarlarını telliyem diyodum. Mahvetti beni bu ilaçlar. Her yerleri çifim çifim cifleyesim var. Zor tutuyom kendimi. Gece oldu terlik yarın yaparsın diyom. Patlamaya hazır bomba gibiyim
Yaptım canım kalkmışken ocağı lavaboyu ve koridoru ve salon kapısının tozlarını da sildimEline sağlık hamarat çekirge
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Hadi canım boşlamak yok
Yesinler iki gün
ben de birde sey basladi. anlatilmiyordaaha takintililardan olcan sende
devam edim dedim kendi kendime konusuyormus gibi oldumben de birde sey basladi. anlatilmiyorda
yaptigimi.begenmiyorum ev supursem.icim.rahat olmuyor bulasik yikasam dolaplar silinmedikten sonra neye yarar diye hic icim rahatlamiyor.ama yapsam olmadi guzel diyorum
Bende tam tersiyim biliyor musunben de birde sey basladi. anlatilmiyorda
yaptigimi.begenmiyorum ev supursem.icim.rahat olmuyor bulasik yikasam dolaplar silinmedikten sonra neye yarar diye hic icim rahatlamiyor.ama yapsam olmadi guzel diyorum
Obsesif kompilisif başlangıcı ben diyim sana sal biraz kendini. Bende böyle başladı 21 yaşında şimdi yeni hafifledi.ben de birde sey basladi. anlatilmiyorda
ben de oyleydimBende tam tersiyim biliyor musunisi yapiyorum mesela baska bir is gozume carpiyor. Bu kadar yaptim ya o da eksik kalsin diyip kendi kendimi teselli ediyorum
demeeeeObsesif kompilisif başlangıcı ben diyim sana sal biraz kendini. Bende böyle başladı 21 yaşında şimdi yeni hafifledi.
Sal biraz yapma pis kalsındemeeee
kiz yemek yemek unutulur mi hicKızlar bugün ruhum o kadar daraldı ki öyle moralim bozuktu ki her işi elimin ucuyla yaptım :/ sonra akşama yemek napsam diye düşünürken fırında makarna yaptım 1 dilim yedim kendime geldim meğer yemek yemem lazımmış.
yanlis anladin ev temiz durmuyor ki zaten. ama yarin yapmicam.Sal biraz yapma pis kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?