- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Adımı unuturum yemek yemeyi unutmam kız.kiz yemek yemek unutulur mi hicihmal etme yemeyi aman ha bak bana
Yok yok anladım. Diyorsun ya işte yapıyorum beğenmiyorum baştan yapasım geliyor diye onu diyorum baştan yapma takıntı kalıyor sonrayanlis anladin ev temiz durmuyor ki zaten. ama yarin yapmicam.
nasil azaldi seninki. bu ne zamandir var ama yapmiyorum ondan icim rahat degil diyodum ama yapinca da hoslanmiyorum o tarafa bakmak bile istemiyorumAdımı unuturum yemek yemeyi unutmam kız.
Yok yok anladım. Diyorsun ya işte yapıyorum beğenmiyorum baştan yapasım geliyor diye onu diyorum baştan yapma takıntı kalıyor sonra
fabrika ayarimi bulabilirsemBu ara herkesin duzeni yasantisi sasti kizlar. Ondanda oluyor. su ortam bir normale donsun hepimiz fabrika ayarlarimiza doneriz insallah
2 sene ilaç tedavisi gördüm sonra baktım olacak değil. Kendimi film izleme el işi müzik dinlemeye verdim. Tbaş o zaman çocuk yok bekardım rahat rahat yaptım. Kızım ilk doğduğunda da Bi yokladı hemen yün aldım bir şeyler yapmaya başladım. Böyle böyle azaldı.nasil azaldi seninki. bu ne zamandir var ama yapmiyorum ondan icim rahat degil diyodum ama yapinca da hoslanmiyorum o tarafa bakmak bile istemiyorum
yoktur insallah birsey. ama yine de hemen.beddua etmeAyyy kızlar bugün kp kv ve kocama epey beddua ettim özellikle eşime. Görümcem yazmış kp nin ateşi varmış falan filan. Eşimde geldi başım ağrıyor dedi yattı. Beddualarım mı tuttu acaba vicdan azabı çekiyorum sanırım. Öfff bana neler ettiler şimdi bir de bir şey olrsa vicdan azabı çekerim. :/ korona falan değillerdir inş.
İnş yaa dayanamadım yaptıkları bir bir gözümün önüne geldi. Huyumuda biliyorum bir şey olursa vicsan yaparım ama dayanamadım. :/yoktur insallah birsey. ama yine de hemen.beddua etme
aklina getirmemeye calis. kp le anlasamam fazla uzun zamandir konusmuyordum kandilini kutlayana kadar butun kaslarim kasilmis. kendimize ediyoruz onlarin cok kafaya taktiklarini dusunmuyorumİnş yaa dayanamadım yaptıkları bir bir gözümün önüne geldi. Huyumuda biliyorum bir şey olursa vicsan yaparım ama dayanamadım. :/
Aynen öyle. Umurlarında değil dünya. Neyse ya iyiymiş zaten eşim konuşmuş.aklina getirmemeye calis. kp le anlasamam fazla uzun zamandir konusmuyordum kandilini kutlayana kadar butun kaslarim kasilmis. kendimize ediyoruz onlarin cok kafaya taktiklarini dusunmuyorum
iyi bari. benim de kizin atesi cikti aksam tovbeler olsun insanin aklina hemen o geliyorAynen öyle. Umurlarında değil dünya. Neyse ya iyiymiş zaten eşim konuşmuş.
Bu çocukların da en olmaz zamanda hastalanması insanın ömründen 10 yıl götürüyor yahuiyi bari. benim de kizin atesi cikti aksam tovbeler olsun insanin aklina hemen o geliyor
sormaa. atesi var biraz uzerini incelttim de bakalim sabaha belli olur. dun yikamistim ben giydirdikten sonra uzerini cikarmis insallah ondan olmusturBu çocukların da en olmaz zamanda hastalanması insanın ömründen 10 yıl götürüyor yahuiyi mi şimdi
Çok geçmiş olsun canımsormaa. atesi var biraz uzerini incelttim de bakalim sabaha belli olur. dun yikamistim ben giydirdikten sonra uzerini cikarmis insallah ondan olmustur
sagol zeynepcim.uyuduktan sonra cikti uyandirip versem hayatta iciremem. insallah gecerÇok geçmiş olsun canımağrı kesici versen geceyi belki rahat geçirir inşallah sabaha biseyi kalmaz.
Takıntı kötü de canım evleri çok güzel oluyor ya heryan tertemizben de birde sey basladi. anlatilmiyorda
yaptigimi.begenmiyorum ev supursem.icim.rahat olmuyor bulasik yikasam dolaplar silinmedikten sonra neye yarar diye hic icim rahatlamiyor.ama yapsam olmadi guzel diyorum
Geçmiş olsun canım banyodan sonra çok usutuyolar benimkilerde sinüzite dönüyor belki öyle biseydir. Kötü getirme aklına. İyi mi şimdi birazsagol zeynepcim.uyuduktan sonra cikti uyandirip versem hayatta iciremem. insallah gecer
Yaz gelince güneş çıkınca heryerdeki lekeler gün yüzüne çıkıyor a Ayşem ondan öyle oluyor bana da oluyor. Bahar aylarında sıkıntılı. sonra saliyom. Kışın tertemizim.yanlis anladin ev temiz durmuyor ki zaten. ama yarin yapmicam.
Buzdolabı temizlendi ev silinip süpürüldü
Çamaşır makinem temizdi boş çalıştırdım sirke ve limon tuzuyla
Koltuk ve halı örtülerini silkeleyip tekrar serdim
Köpecik toprak dökmüştü tm salonu süpürdüm
Mutfak temizlendi
Tuvalet lavabo ciflendi
bugünlük bu kadaar
Ellerinize sağlıkYaptım canım kalkmışken ocağı lavaboyu ve koridoru ve salon kapısının tozlarını da sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?