Düzenli Evimiz & Hayatımız

kiz yemek yemek unutulur mi hic ihmal etme yemeyi aman ha bak bana
Adımı unuturum yemek yemeyi unutmam kız.
yanlis anladin ev temiz durmuyor ki zaten. ama yarin yapmicam.
Yok yok anladım. Diyorsun ya işte yapıyorum beğenmiyorum baştan yapasım geliyor diye onu diyorum baştan yapma takıntı kalıyor sonra

Adımı unuturum yemek yemeyi unutmam kız.

Yok yok anladım. Diyorsun ya işte yapıyorum beğenmiyorum baştan yapasım geliyor diye onu diyorum baştan yapma takıntı kalıyor sonra
nasil azaldi seninki. bu ne zamandir var ama yapmiyorum ondan icim rahat degil diyodum ama yapinca da hoslanmiyorum o tarafa bakmak bile istemiyorum

nasil azaldi seninki. bu ne zamandir var ama yapmiyorum ondan icim rahat degil diyodum ama yapinca da hoslanmiyorum o tarafa bakmak bile istemiyorum
2 sene ilaç tedavisi gördüm sonra baktım olacak değil. Kendimi film izleme el işi müzik dinlemeye verdim. Tbaş o zaman çocuk yok bekardım rahat rahat yaptım. Kızım ilk doğduğunda da Bi yokladı hemen yün aldım bir şeyler yapmaya başladım. Böyle böyle azaldı.

Ayyy kızlar bugün kp kv ve kocama epey beddua ettim özellikle eşime. Görümcem yazmış kp nin ateşi varmış falan filan. Eşimde geldi başım ağrıyor dedi yattı. Beddualarım mı tuttu acaba vicdan azabı çekiyorum sanırım. Öfff bana neler ettiler şimdi bir de bir şey olrsa vicdan azabı çekerim. :/ korona falan değillerdir inş.

yoktur insallah birsey. ama yine de hemen.beddua etme

İnş yaa dayanamadım yaptıkları bir bir gözümün önüne geldi. Huyumuda biliyorum bir şey olursa vicsan yaparım ama dayanamadım. :/
aklina getirmemeye calis. kp le anlasamam fazla uzun zamandir konusmuyordum kandilini kutlayana kadar butun kaslarim kasilmis. kendimize ediyoruz onlarin cok kafaya taktiklarini dusunmuyorum

aklina getirmemeye calis. kp le anlasamam fazla uzun zamandir konusmuyordum kandilini kutlayana kadar butun kaslarim kasilmis. kendimize ediyoruz onlarin cok kafaya taktiklarini dusunmuyorum
Aynen öyle. Umurlarında değil dünya. Neyse ya iyiymiş zaten eşim konuşmuş.

Bu çocukların da en olmaz zamanda hastalanması insanın ömründen 10 yıl götürüyor yahu iyi mi şimdi
sormaa. atesi var biraz uzerini incelttim de bakalim sabaha belli olur. dun yikamistim ben giydirdikten sonra uzerini cikarmis insallah ondan olmustur

sormaa. atesi var biraz uzerini incelttim de bakalim sabaha belli olur. dun yikamistim ben giydirdikten sonra uzerini cikarmis insallah ondan olmustur
Çok geçmiş olsun canım ağrı kesici versen geceyi belki rahat geçirir inşallah sabaha biseyi kalmaz.

Buzdolabı temizlendi ev silinip süpürüldü
Yaptım canım kalkmışken ocağı lavaboyu ve koridoru ve salon kapısının tozlarını da sildim
Ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…