Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tüh ya kötü olmuş üst üste gelmiş, alt kapağını açıp içinde ki suyu boşalttın mı makinenin?

Günaydın canım

Günaydın canım çok şükür sen nasılsın
Boşalttım canım hala aynı ses çıktı. Bakalım şimdi çamaşır yıkıyorum yine şuanlık ses yok. Dün yoruldu zaar
He doğru canım senin ekip kalabalık olsun pogacanin yanına yaparsın 2 buçuğu kapisirlar :)) yaa yerim onu yiyormu son postada :)) benim 2 numara hala zayıf yürümedi de 17 aylik olcak
Doktor mama yazmadı mı? Bize mamalar epey fayda etti. Yürümeyi de aklına takma tay tay falan yapıyormuş. Bir de ayakkabı giydirdşn mi yürürken? Benim canavar da 11 aydan 13 aya kadar söylediklerini yaptı ayakkabı giydirdim yürüdü.

Ben de bir yerden başlayayım. Dün Süpürdüm her yeri ama silme ve toz almaya üşenmiştim
Başla canım hadi
Bulaşık makinesini boşalttım
Biber dolması koydum ocağa
Çocuklara kızartma yaptım
Çamaşır makinesini çalıştırdım oturuyorum
Eline sağlık canım
Alıntıyı bulamayınca acaba dedim bugun odev yok mu diye gelınce gordum odevı aldım ve gıdıyorum
Kolay gelsin

Ya kızlar benim eşim de biliyor üye olduğumu çok sık girdiğimi de biliyor. Artık söylenmeye başladı Bende giriyorum sayfayı kaparken çıkış yapıyorum
Benimki de biliyor. Hatta yönetici birkaç kişiyi siteden atti dedim, seni de atsin da gireme artık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…