Dün ne oldu ki neyi kaçırdımGünaydın kizlaaar ❤ sabah kalkayim da temizliğe basliyim dedim. Dün ki olaydan sonra.
dün noldu kiGünaydın kizlaaar ❤ sabah kalkayim da temizliğe basliyim dedim. Dün ki olaydan sonra.
ben de kacirdimGünaydın hayırlı cumalarsabah namazını kaçırdım yine evi havalandırip çocuklara börek yapicam onlar uyanana kadar inşallah
Her şeyin mi10 nisan ödevi
Ayrıntılı bir şekilde toz almak, her şeyin tozunu alalım
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Ben de bir yerden başlayayım. Dün Süpürdüm her yeri ama silme ve toz almaya üşenmiştimOlur olur bal gibi olur
Boşalttım canım hala aynı ses çıktı. Bakalım şimdi çamaşır yıkıyorum yine şuanlık ses yok. Dün yoruldu zaarTüh ya kötü olmuş üst üste gelmiş, alt kapağını açıp içinde ki suyu boşalttın mı makinenin?
Günaydın canım
Günaydın canımçok şükür sen nasılsın
Doktor mama yazmadı mı? Bize mamalar epey fayda etti. Yürümeyi de aklına takma tay tay falan yapıyormuş. Bir de ayakkabı giydirdşn mi yürürken? Benim canavar da 11 aydan 13 aya kadar söylediklerini yaptı ayakkabı giydirdim yürüdü.He doğru canım senin ekip kalabalık olsun pogacanin yanına yaparsın 2 buçuğu kapisirlar :)) yaa yerim onu yiyormu son postada :)) benim 2 numara hala zayıf yürümedi de 17 aylik olcak
Benimki de sadece üye olduğumu biliyor bu kadar girdiğimi bilmiyorBi de o var. Üyeliğimi bilmiyor bilse kızar gizlice giriyorum o yaklaşınca ev araba sayfası açıyorum
Basılmasak bariBenimki de sadece üye olduğumu biliyor bu kadar girdiğimi bilmiyor
Eyyyyvah eyvah bide mesajları okursaBasılmasak bari
Benimki de sadece üye olduğumu biliyor bu kadar girdiğimi bilmiyor
Ya kızlar benim eşim de biliyor üye olduğumu çok sık girdiğimi de biliyor. Artık söylenmeye başladıBasılmasak bari
Alıntıyı bulamayınca acaba dedim bugun odev yok mu diye gelınce gordum odevı aldım ve gıdıyorum10 nisan ödevi
Ayrıntılı bir şekilde toz almak, her şeyin tozunu alalım
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
De ki ;bak ev pırıl pırıl bişey biliyoruz da giriyoruzYa kızlar benim eşim de biliyor üye olduğumu çok sık girdiğimi de biliyor. Artık söylenmeye başladıBende giriyorum sayfayı kaparken çıkış yapıyorum
Başla canım hadiBen de bir yerden başlayayım. Dün Süpürdüm her yeri ama silme ve toz almaya üşenmiştim
Eline sağlık canımBulaşık makinesini boşalttım
Biber dolması koydum ocağa
Çocuklara kızartma yaptım
Çamaşır makinesini çalıştırdım oturuyorum
Kolay gelsinAlıntıyı bulamayınca acaba dedim bugun odev yok mu diye gelınce gordum odevı aldım ve gıdıyorum
Çok çok mantıklı savunmaDe ki ;bak ev pırıl pırıl bişey biliyoruz da giriyoruz
Hayırlı cumalar tatlım. Neyin varGünaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Çok keyifsizdim gelemedim sormuşsunuz sağolun ❤
Benimki de biliyor. Hatta yönetici birkaç kişiyi siteden atti dedim, seni de atsin da gireme artık dediYa kızlar benim eşim de biliyor üye olduğumu çok sık girdiğimi de biliyor. Artık söylenmeye başladıBende giriyorum sayfayı kaparken çıkış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?