Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün mutfak ve toparlama harici bişe yapmadım. Bi balkonu yîkadım mermerlerini sildim o kadar.bugünde bişe yapmıcam. Tabi mutfak bulaşık Allahın emri. Bul.mak.boşalttım. Bide eşim akşam ise giderse belki bi süpürge tutarım

Valla görümcem vermişti onunla denedim şöyle bir şeydi. İlk adım ayakkabısimi bilmiyorum. Zayıflıktan değildir. Benim kız 20 aylık 10 kilo koşuyor. Ayakkabıyla dene

Eklentiler

• Screenshot_20200410_135253.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 16
sigarayı bıraktım bugun 3. gunum .. bugun kocamın ıcmesıne de ızın vermıyorum dıye benımle dalasmaya basladı mutfagın duvarlarını sıl bende dolaplarını sıleyım hem zaman gecer dıyorum ne gerek varmıs duvar sılmeye duvar da ne varmıs , anasının evınde pıslık ıcınde yasadıgı ıcın herseyı gereksız goruyor ayı.

sigarayı bıraktım bugun 3. gunum .. bugun kocamın ıcmesıne de ızın vermıyorum dıye benımle dalasmaya basladı mutfagın duvarlarını sıl bende dolaplarını sıleyım hem zaman gecer dıyorum ne gerek varmıs duvar sılmeye duvar da ne varmıs , anasının evınde pıslık ıcınde yasadıgı ıcın herseyı gereksız goruyor ayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…