Hayırlı cumalar tatlım. Neyin var
Evde tıkılıp kaldın tabi. Geçecek az kaldı inşAllahÖdem hep ödem :)
Diyorum ama ona göre ev daima pis ne anlar o salakDe ki ;bak ev pırıl pırıl bişey biliyoruz da giriyoruz
Neden buraya girmemize bu kadar takılıyorlar anlamıyorum kiBenimki de biliyor. Hatta yönetici birkaç kişiyi siteden atti dedim, seni de atsin da gireme artık dedi
Ver eline bezi o zaman hadi bana nasıl yapacağımı göster deDiyorum ama ona göre ev daima pis ne anlar o salak
Neden buraya girmemize bu kadar takılıyorlar anlamıyorum ki
Çok etkileniyormuşum burdan ve de çok zamam geçiyormuşumDiyorum ama ona göre ev daima pis ne anlar o salak
Neden buraya girmemize bu kadar takılıyorlar anlamıyorum ki
Yok diyorum ki memnun değilsen temizlik malzemelerinin yerini biliyorsunVer eline bezi o zaman hadi bana nasıl yapacağımı göster de
Çok biliyor onlar.Çok etkileniyormuşum burdan ve de çok zamam geçiyormuşum
Çok etkileniyormuşum burdan ve de çok zamam geçiyormuşum
Hayırlı cumalarHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Allah aşkına sabahtan akşama kadar evdeyim. Karantinadan önce de sürekli evdeydim. Hava soğuktu falan.Yok diyorum ki memnun değilsen temizlik malzemelerinin yerini biliyorsun
Çok biliyor onlar.
2 mutlu olup sohbet etmemiz batıyor adamlara. Onlar tüm gün sosyaleşip gezerken sıkıntı yokAllah aşkına sabahtan akşama kadar evdeyim. Karantinadan önce de sürekli evdeydim. Hava soğuktu falan.
Günlerce eşim ve çocuklarımdan başka insan görmüyorum. Burada sohbet edip stresimizi atıyoruz. O bile batıyor.
İlk adım ayakkabısimi canım bi fotosunu falan atabilirmisin. ya geçen ay kontrolü vardı doktor almadiysa mama ya gecicez demişti ama bu salgın çıkınca goturmedim kaldı yani zorla yediriyorum yediği kadar sanırım zayifliktan yuruyemiyor bilemedimBoşalttım canım hala aynı ses çıktı. Bakalım şimdi çamaşır yıkıyorum yine şuanlık ses yok. Dün yoruldu zaar
Doktor mama yazmadı mı? Bize mamalar epey fayda etti. Yürümeyi de aklına takma tay tay falan yapıyormuş. Bir de ayakkabı giydirdşn mi yürürken? Benim canavar da 11 aydan 13 aya kadar söylediklerini yaptı ayakkabı giydirdim yürüdü.
Hayırdır?Günaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Çok keyifsizdim gelemedim sormuşsunuz sağolun ❤
Haksız sayılmaz benceÇok etkileniyormuşum burdan ve de çok zamam geçiyormuşum
Kremsiz şampuan canımkizlar balkonun camlari cok tozlu gecenki sildigimde bulasik deterjani doktum. soyle gicir yapan bir karisim tarifiniz var mi?
dün ne oldu kı ben kacırdım orayıGünaydın kizlaaar ❤ sabah kalkayim da temizliğe basliyim dedim. Dün ki olaydan sonra.
bnmkıne bazen bdv dekı konulardan ozellıkle kv gorumcelı olanları okuyup arada kendımınkılere de laf sokusturuyorum dınlemıyorBenim esimde kadinlar kulubune girdigimi biliyor ama ne yapiyorum ne okuyorum hic sormuyor bende soylemiyorum
Bn o konuda her turlu laf soktugum icin buradan ornek vermeme gerek kalmiyorbnmkıne bazen bdv dekı konulardan ozellıkle kv gorumcelı olanları okuyup arada kendımınkılere de laf sokusturuyorum dınlemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?