2.30 olmaz mi3 maratoncusu aranıyooor
Üç olabilir ben gelem3 maratoncusu aranıyooor
2:45te anlaşalım mı2.30 olmaz mi
dinlen bosver sen dun yaptin heraldeHiç basliyamiyom bugün Ayşem gi
Dün bütün gün yattım gi. Tabi sen geçmişi okumadindinlen bosver sen dun yaptin heralde
Nego nun verdiği formülü senin dediğin kremi ve Pudra almaya gönderdim adamı. Eczacı demişti ki bu kremle pudrayı kullanın geçmezse bunu yaparız demiş. Şimdilik kanamıyor bakalım iyileşiyor gibiBebeğin poposu noldu gi. İyi mi biraz daha
Anam bende kızı uyuttum koltuk silicem hazırladım her şeyi burda takılıyorum diyorum namaz mı kılsam ilk sonra mi silsemDün bütün gün yattım gi. Tabi sen geçmişi okumadin
Ay inşallah ya canım. Pişik çok zorNego nun verdiği formülü senin dediğin kremi ve Pudra almaya gönderdim adamı. Eczacı demişti ki bu kremle pudrayı kullanın geçmezse bunu yaparız demiş. Şimdilik kanamıyor bakalım iyileşiyor gibiNego
Benden duymuş olma ama aysem ve musluk obsesif olursunuz dediler dedi diyerek azcık sağda azcık solda yuvarlanmışterliksu nolduki ya okumadim yeer varmis sayfada nasil atladim ben
Benden duymuş olma ama aysem ve musluk obsesif olursunuz dediler dedi diyerek azcık sağda azcık solda yuvarlanmış
anlamadim ama cok güldümBenden duymuş olma ama aysem ve musluk obsesif olursunuz dediler dedi diyerek azcık sağda azcık solda yuvarlanmış
Geçmişi oku hele muslukla senin kulaklarınızı cinlattimanlamadim ama cok güldüm
Hiç fikrim yok kız. Kocan atsın çöpe. Bu çözüm geldi sade aklıma.Oturma odasının halısı hariç her yerini sildim süpürdüm yazmaya halim kalmadı.
Balkonu ve halısı pis onuda yaparım inş ya. :/
Kızlar bir şey sorucam bu oturma odasının balkonunda boş uzun saksılardan vardı içinde toprağıyla duruyordu. Geçen hafta 1 tane arı yuva yapmıştı şimdi 6 olmuş :/
Hele bir tanesinin bacakları kırmızı napcam ben bununla ya. Kımıl zararlısı eşime söylüyorum umurunda değil.
isimi bitirim nasil merak ettim gecmise gidiyim. ay cok yazmayin bi sayfa cogalmasin bana is cikarmayinGeçmişi oku hele muslukla senin kulaklarınızı cinlattim
Ben de varım ben de varım. Ne zaman evim pis olsa bu konu karşıma çıkıyor resmen vicdan azabısınız leynn10 nisan ödevi
Ayrıntılı bir şekilde toz almak, her şeyin tozunu alalım
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Yaa ahahahAma bu şarkıyı yazmam lazım Ayşem. Cisler sarı olar. Kakalar kahverengi olar. Kakalar ördek kakası çok güzel olar. Ortancanin şarkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?