Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de varım ben de varım. Ne zaman evim pis olsa bu konu karşıma çıkıyor resmen vicdan azabısınız leynn
bana da öyle olmustu. bura cok uhrevi bir ortam mesela neremiz pisse nego orayi odev veriyo icine doguyor kadinin

ay bi ask geldi cam silcem asagi adamlar basmis
aksam 7 de 11 e kadar kendime maraton baslatiyorum cilginlar gibi done done yuvarlana yuvarlana is yapicam
bende iş yapsam ıyı olur ama esım uyuyor sıgarayı da yasakladım uyanırsa evde savaş çıkar en ıyısı sessızce oturmak

valla hiç dalaşacak halim yok onla ,
bundan 5 ay önce yine bırakmıstık bırlıkde bır ıkı derken pakete basladı bende basladım yıne sonunu alamadık hazır evdeyken bırakalım yanı olmaz boyle
aynen ben nefret ederim kokusu nefesimi daraltiyo birde cok sinirleniyorum sigara kokusuna. benimkine biraktirdim Allah yardimciniz olsun

aynen ben nefret ederim kokusu nefesimi daraltiyo birde cok sinirleniyorum sigara kokusuna. benimkine biraktirdim Allah yardimciniz olsun
ben bıraktım bugun 3.gunum ılk gun bıraz zor oluyor kabul ama ben bırakmaya calsıırken o yanımda ıcıyordu yanı , sımdı onun yanında ıcen bırıde olmayacak dısını sıksın bıraz

terlik yaaa hic boyle gulmemistim

Amazing family nasılsın canım, temizlik yapmasan da sohbete gelsene
İyiyim çok şükür canım sağ olasın
Temizlik yapmıyorum ama eşime öncülük yapıyorum. Daha benim kadar düzenli yapamıyor her işi
Çocuklarda evde çok sıkılıyor onlarla ilgileniyorum genelde bende. Akşamları yatmadan okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı inşallah sohbete de katılırım vaktim oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…