- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Benim de aklıma o geldi ama atmıyor bir şey olmazmış. Bir gün bağırsaklarını eline vericemHiç fikrim yok kız. Kocan atsın çöpe. Bu çözüm geldi sade aklıma.
Valla. Bu kadar kakasını seven bir çocuk var mı bilmiyorumYaa ahahah
En azından yaratıcı bi sevişValla. Bu kadar kakasını seven bir çocuk var mı bilmiyorum
Ay gıcık gi.Benim de aklıma o geldi ama atmıyor bir şey olmazmış. Bir gün bağırsaklarını eline vericem
Obsesif olun gi. Az sileydinYatarak koltuk sildim aklıma sen geldin.
1, 5 metre koltuk zati büyük olsa hayatta bu kadar sık silmem.Obsesif olun gi. Az sileydin
ayyyyyAma bu şarkıyı yazmam lazım Ayşem. Cisler sarı olar. Kakalar kahverengi olar. Kakalar ördek kakası çok güzel olar. Ortancanin şarkısı
bana da öyle olmustu. bura cok uhrevi bir ortam mesela neremiz pisse nego orayi odev veriyo icine doguyor kadininBen de varım ben de varım. Ne zaman evim pis olsa bu konu karşıma çıkıyor resmen vicdan azabısınız leynn
bende iş yapsam ıyı olur ama esım uyuyor sıgarayı da yasakladım uyanırsa evde savaş çıkar en ıyısı sessızce oturmakay bi ask geldi cam silcem asagi adamlar basmis
aksam 7 de 11 e kadar kendime maraton baslatiyorum cilginlar gibi done done yuvarlana yuvarlana is yapicam
sessizce birak yerine o supurgeyi dostumbende iş yapsam ıyı olur ama esım uyuyor sıgarayı da yasakladım uyanırsa evde savaş çıkar en ıyısı sessızce oturmak
valla hiç dalaşacak halim yok onla ,sessizce birak yerine o supurgeyi dostum
aynen ben nefret ederim kokusu nefesimi daraltiyo birde cok sinirleniyorum sigara kokusuna. benimkine biraktirdim Allah yardimciniz olsunvalla hiç dalaşacak halim yok onla ,
bundan 5 ay önce yine bırakmıstık bırlıkde bır ıkı derken pakete basladı bende basladım yıne sonunu alamadık hazır evdeyken bırakalım yanı olmaz boyle
ben bıraktım bugun 3.gunum ılk gun bıraz zor oluyor kabul ama ben bırakmaya calsıırken o yanımda ıcıyordu yanı , sımdı onun yanında ıcen bırıde olmayacak dısını sıksın bırazaynen ben nefret ederim kokusu nefesimi daraltiyo birde cok sinirleniyorum sigara kokusuna. benimkine biraktirdim Allah yardimciniz olsun
Ayşem ve musluk yaptı ne yaptıysa ikisi temizlik yapınca opsesif olunur dediler. Ayşem ben bugün kendimi zorlayıp yatacam dedi. Sonra zabahinan iş yapmış ikisi. Ben de inandımdi onlara. Yine olan bana oldu. Düdük makarnası gibi kaldım.bsona kaldım dona kaldım
sabir isi vallaben bıraktım bugun 3.gunum ılk gun bıraz zor oluyor kabul ama ben bırakmaya calsıırken o yanımda ıcıyordu yanı , sımdı onun yanında ıcen bırıde olmayacak dısını sıksın bıraz
evet bırkac gun uzerıne gıtmeyeyım alısır tekrar ,sabir isi valla
İyiyim çok şükür canım sağ olasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?