geçmiş olsun , dıkkat etmenız gerek cocuklarda var ıyı olmanız lazımOturup da doğru düzgün öğün yapmıyorum, hep atıştırma modu. Üç gündür başım ondan ağrıyor sanırım açlıktan yani dengesiz yemekten
iş yapacak bır durumum yok ev temız bundan sonra daaha dıkkatlı olucam yatıcamDoktorun oyle dediyse bekle bakalim canm. Ayaginin altina yastik al bol bol dinlen. Ev isi falan yapma bir sure. Esin yapsin. Kendini cok yorma
Aynen en iyisi yatmak. Ilk kizimda bende 12. Haftaya kadar yatmistim. Riske atmamak icin.[
iş yapacak bır durumum yok ev temız bundan sonra daaha dıkkatlı olucam yatıcam
Olabilir canim su surecte dengeli beslenip bagisikligi guclu tutmak onemli.Oturup da doğru düzgün öğün yapmıyorum, hep atıştırma modu. Üç gündür başım ondan ağrıyor sanırım açlıktan yani dengesiz yemekten
Kızı doyurur eşlik ederim2 de bi maraton yapsak mıceddize rahmet
Üst mutfak dolapları nı sildim tezgah arası çamaşır suyulwndı ev süpürüldü mutfak çöp kovası temizlendi14 nisan ödevi
Bütün çöp kovalarını dezenfekte etmek
Dış kapıyı ve eşiğini silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Amiin, eski ilacımdan varmış ondan aldım şimdi, bebek istiyorum diye değiştirmiştik bu ağır diyeYaa Allah şifa versin canım, ne olacak peki ilaç durumun?
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimmpawlover gecmis olsun
Geçmiş olsun :/Amiin, eski ilacımdan varmış ondan aldım şimdi, bebek istiyorum diye değiştirmiştik bu ağır diye
Teşekkür ederimm
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun :/
Ben beklerim no problem yatarım az dahaÖdeve bakıyorum bi yarım saat daha araya bişeyler girdi.
Siz başlıycakmısınız?
Teşekkür ederiimm
koydum corbayi tavuklu sehriye corbasi. hadi baslayalimayseMsb ne çorbası pişiriyosun? Yapta başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?