Yani erdikHala bu soruyu soruyorsunuz ya ne diyeyim
Mistik bir şeyler çıkacak diye soluksuz okudumBir haftadır benim terlik mini fırının üstünde.ben indiriyom ertesi gün yine fırının üstündeherife dedim niye terliği oraya koyuyon inatla bana bi mesaj mı vermeye çalışıyon meğer benim herif her gün evi süpürüp siliyomuş o yüzden oraya koyuyomuş az önce söyledi ben de diyom bu ev niye kirlenmiyo.herif benden hamarat çıktı yeminle
Yaa sorma ben de saf saf söyleniyom niye bu terlik hep burda diye meğer olay başkaymış resmen rezillikMistik bir şeyler çıkacak diye soluksuz okudum
Enişte evde kalsın bence bundan sonra
Yaa sorma ben de saf saf söyleniyom niye bu terlik hep burda diye meğer olay başkaymış resmen rezillik
Demin de halıya kırıntı döktüm diye beni azarladı yeni süpürdüm niye döküyon diyeresmen roller tersine döndü
Yerdeki terliği fırının üstüne koyuyo süpürürken,niye geri yere koymuyo orayı ben de anlamadımya bir film vardı ya Kemal Sunal ın, erkekler evde kadınlar işte.
Terlik niye fırının üstünde ama o kısmı anlamadım
Süper ya Kocam kırıntı döktüm diye kızacak tövbe estağfurullah görülmüş şey değil
Yerdeki terliği fırının üstüne koyuyo süpürürken,niye geri yere koymuyo orayı ben de anlamadım
Aynen şaban filmi gibi oldu.bugün diyoki beni anamın evine yollamazsın di mi diyo
Dedim bi yanlışını görim dooru ananın evine yallah
Offf öldürdün beni yaYerdeki terliği fırının üstüne koyuyo süpürürken,niye geri yere koymuyo orayı ben de anlamadım
Aynen şaban filmi gibi oldu.bugün diyoki beni anamın evine yollamazsın di mi diyo
Dedim bi yanlışını görim dooru ananın evine yallah
Bence de çok mantıklıKoysaydı annamazdın kibende mistik bişy bekledim baya emekli işi çıktı
Bence de çok mantıklımaksat işi gözüme sokmak.ah aklıma gelmedi ki kucacım yaptığın bana öğrendiğin kendine diyeydim keşke
O seviyeye gelmeden işe başlar inşallahDomates falan ekerse, açık oturumları çok izlerse baya emekli moduna girmiş demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?