Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir haftadır benim terlik mini fırının üstünde.ben indiriyom ertesi gün yine fırının üstünde herife dedim niye terliği oraya koyuyon inatla ,bana bi mesaj mı vermeye çalışıyon meğer benim herif her gün evi süpürüp siliyomuş o yüzden oraya koyuyomuş az önce söylediben de diyom bu ev niye kirlenmiyo.herif benden hamarat çıktı yeminle

Mistik bir şeyler çıkacak diye soluksuz okudum
Enişte evde kalsın bence bundan sonra

Mistik bir şeyler çıkacak diye soluksuz okudum
Enişte evde kalsın bence bundan sonra
Yaa sorma ben de saf saf söyleniyom niye bu terlik hep burda diye meğer olay başkaymış resmen rezillik
Demin de halıya kırıntı döktüm diye beni azarladı yeni süpürdüm niye döküyon diye resmen roller tersine döndü

ya bir film vardı ya Kemal Sunal ın, erkekler evde kadınlar işte.
Terlik niye fırının üstünde ama o kısmı anlamadım
Süper ya Kocam kırıntı döktüm diye kızacak tövbe estağfurullah görülmüş şey değil

Yerdeki terliği fırının üstüne koyuyo süpürürken,niye geri yere koymuyo orayı ben de anlamadım
Aynen şaban filmi gibi oldu.bugün diyoki beni anamın evine yollamazsın di mi diyo
Dedim bi yanlışını görim dooru ananın evine yallah

Koysaydı annamazdın ki bende mistik bişy bekledim baya emekli işi çıktı

Offf öldürdün beni ya

Allahım milletin bebesi elinde ki telefona çıldırır, bizim yeni kuş deli çıktı ya kafesten yeni çıkardım, sabah çıkarmıştım birde , Allahım bir naz bir trip, omzumda tepem de elimde, telefona saldırıyor
Bu eve akıllı giren deli çıkar net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…