Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız efo kuş tekse konuştursanıza yavru çünkü hemen öğrenir konuşur

Selam, kasırga geçmiş bir evin salonundaki üstünde ne ararsanız bulacağınız koltuğundan yazıyorum.
Şimdi son aylarda -ki bayağı fazla bu son aylar-düzenim çok bozuldu ama öyle böyle değil. Geçtiğim psikolojik dönemlerden bahsedip, sorunun kaynağına inmeyeyim; bayağı tembele bağladım. Bende istiyorum yapayım ama elim gitmiyor. Sağa sola gitmekten her şeyin yeri ve düzeni bozuldu. Mesela kitaplığımda ne ararsanız bulabilirsiniz. Saç maşalarım, düzleştiricim... her şeyi ait olduğu yere koy diyeceksiniz ama ait oldukları yerlerinde şu sıralar hayatı oldukça karışık vaziyette. Elimi atamıyorum o karışık yerlere. Bir şeyr başlıyorum bir saat sonra hop başka bir şeye atlıyorum. Zamanı eskisi gibi iyi kullanamıyorum. Uzar gider bu böyle. Şimdi bana deyin bu ölü toprağını ben üzerimden nasıl atayım?

Tek canım yeni geldi zaten, konuşuruyorum sürekli. Annecim, aşkım diyorum bol bol
Bir kelimeye ağırlık ver,bir hafta on gün gidin gelin o kelimeyi söyleyin.içinde s ş ç t olan kelimeleri kolay kapıyolar.senin çocuklara söylesen yeter zaten onlar öğretir kuşa konuşmayı

ahh ayak uzat otur kahve iç devri nerde sabah 9 bucuk gibi kahvaltı yap sonra hopppp temizlik ev sil süpür mutfagı topla makınayı bosalt doldur 2 makina camaşır yıka kuruyanı topla kaldır tuvalet banyoyu yıka savaş alanına dönmüş cocuk odasının üstesinden gel bu arada koca cocuk acıktı yedir topla süt pişti yogurt mayala şimdi azıcık oturdum kalkıp gidem sütlaç yapayım balkonda kalan camasırı toplayayım ütüde yarına:))

Evet ikinci kez yapmakta istiyor ama yapamadım. Anneeaaağğğğ anneeaağğğ diye bağırıp durdu bebe. Gerçekten etkili biraz pis koktu ama olsun.

Hoş geldin aramıza
Çok basit hiç gözünde büyütme. Süre tutarak yapacaksın. Şimdi mesela o koltuğun üsdündekileri 17:15 e kadar topla hadi, sonra buraya görev tamam diye yaz. Yeni görev vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…