Kız efo kuş tekse konuştursanıza yavru çünkü hemen öğrenir konuşurAllahım milletin bebesi elinde ki telefona çıldırır, bizim yeni kuş deli çıktı yakafesten yeni çıkardım, sabah çıkarmıştım birde , Allahım bir naz bir trip, omzumda tepem de elimde, telefona saldırıyor
Bu eve akıllı giren deli çıkar net
pıt diye al kız bişey olmaz hemen alırsın izi bile kalmazAyy saçıma kaka yaptı
Tek canım yeni geldi zaten, konuşuruyorum sürekli. Annecim, aşkım diyorum bol bolKız efo kuş tekse konuştursanıza yavru çünkü hemen öğrenir konuşur
Alıştım zaten artık alıyorumpıt diye al kız bişey olmaz hemen alırdın izi bile kalmaz
Bende @terliksuu gibi dakika tutarak iş yapayım bari.
5 e kadar çamaşır katlıycam
Ayy saçıma kaka yaptı
Tek canım yeni geldi zaten, konuşuruyorum sürekli. Annecim, aşkım diyorum bol bol
Tuttum işte saat 5, hem yazıyor hem katlıyorum, çok fonksiyonluyumDk tutmamışsın ki 5 dk tutulurmu lan
yerim öperim onun burnunu
Nasıl yani kız taktik verin hele, ben bilmiyorumNego gece söyleyecen dedirtmek istediklerini
Bir kelimeye ağırlık ver,bir hafta on gün gidin gelin o kelimeyi söyleyin.içinde s ş ç t olan kelimeleri kolay kapıyolar.senin çocuklara söylesen yeter zaten onlar öğretir kuşa konuşmayıTek canım yeni geldi zaten, konuşuruyorum sürekli. Annecim, aşkım diyorum bol bol
Nasıl yani kız taktik verin hele, ben bilmiyorum
Hayır sabah söylicekNego gece söyleyecen dedirtmek istediklerini
Evet ikinci kez yapmakta istiyor ama yapamadım. Anneeaaağğğğ anneeaağğğ diye bağırıp durdu bebe. Gerçekten etkili biraz pis koktu ama olsun.Sen bunu yap o banyo spreyleri tırt diycen.
Çok fazlaysa durula ikinci kere yap.
Yada az bişey çamaşır deterjanı al süngere.
Akşam yumurta kaynattığım kabı ve ketılı temizledim sirkeyle yeni gibi oluyor kirece çok etkili
Hayır sabah söylicek
Evet ikinci kez yapmakta istiyor ama yapamadım. Anneeaaağğğğ anneeaağğğ diye bağırıp durdu bebe. Gerçekten etkili biraz pis koktu ama olsun.
Hoş geldin aramızaSelam, kasırga geçmiş bir evin salonundaki üstünde ne ararsanız bulacağınız koltuğundan yazıyorum.
Şimdi son aylarda -ki bayağı fazla bu son aylar-düzenim çok bozuldu ama öyle böyle değil. Geçtiğim psikolojik dönemlerden bahsedip, sorunun kaynağına inmeyeyim; bayağı tembele bağladım. Bende istiyorum yapayım ama elim gitmiyor. Sağa sola gitmekten her şeyin yeri ve düzeni bozuldu. Mesela kitaplığımda ne ararsanız bulabilirsiniz. Saç maşalarım, düzleştiricim... her şeyi ait olduğu yere koy diyeceksiniz ama ait oldukları yerlerinde şu sıralar hayatı oldukça karışık vaziyette. Elimi atamıyorum o karışık yerlere. Bir şeyr başlıyorum bir saat sonra hop başka bir şeye atlıyorum. Zamanı eskisi gibi iyi kullanamıyorum. Uzar gider bu böyle. Şimdi bana deyin bu ölü toprağını ben üzerimden nasıl atayım?
Gece sinsice üfleyecen sonra diycen aaa zamane kuşları nelerde biliyolar hep tv den öğreniyolar bunları
Ciddiye alayım mı bunları benHayvan uykulu gibiyken kapar diye biliyorum. Zaten konuşmayan yoktur kafesin dibinde konuşcan hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?