- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
2 canlısın sen burası bol bol domestos kokuyor.Bende geldim ama bakıp çıkacağım şartlar ağır geldi
Hoşbulduk... tavuk suyu çorba için tavukları ocağa atayım, salona uçuyorumHoş geldin aramıza
Çok basit hiç gözünde büyütme. Süre tutarak yapacaksın. Şimdi mesela o koltuğun üsdündekileri 17:15 e kadar topla hadi, sonra buraya görev tamam diye yaz. Yeni görev vericem
Kız ben öğrenmez demedim ki.o harfleri daha kolay öğreniyolar.benim kuşları hep ben konuştururdum.hele bi tane çıtır diye kuşum vardı 60 kelimeye yakın konuşuyodu.bi de öğrendiklerini karıştırıp kendi ürettiği kelimeler oluyodu
Selam, kasırga geçmiş bir evin salonundaki üstünde ne ararsanız bulacağınız koltuğundan yazıyorum.
Şimdi son aylarda -ki bayağı fazla bu son aylar-düzenim çok bozuldu ama öyle böyle değil. Geçtiğim psikolojik dönemlerden bahsedip, sorunun kaynağına inmeyeyim; bayağı tembele bağladım. Bende istiyorum yapayım ama elim gitmiyor. Sağa sola gitmekten her şeyin yeri ve düzeni bozuldu. Mesela kitaplığımda ne ararsanız bulabilirsiniz. Saç maşalarım, düzleştiricim... her şeyi ait olduğu yere koy diyeceksiniz ama ait oldukları yerlerinde şu sıralar hayatı oldukça karışık vaziyette. Elimi atamıyorum o karışık yerlere. Bir şeyr başlıyorum bir saat sonra hop başka bir şeye atlıyorum. Zamanı eskisi gibi iyi kullanamıyorum. Uzar gider bu böyle. Şimdi bana deyin bu ölü toprağını ben üzerimden nasıl atayım?
Kız ben öğrenmez demedim ki.o harfleri daha kolay öğreniyolar.benim kuşları hep ben konuştururdum.hele bi tane çıtır diye kuşum vardı 60 kelimeye yakın konuşuyodu.bi de öğrendiklerini karıştırıp kendi ürettiği kelimeler oluyodu
Mesela beninkinin Hapşullah diye bi kelimesi vardı düşün artık
Annecim olur mu, babacım öğretmiycemBir kelimeye ağırlık ver,bir hafta on gün gidin gelin o kelimeyi söyleyin.içinde s ş ç t olan kelimeleri kolay kapıyolar.senin çocuklara söylesen yeter zaten onlar öğretir kuşa konuşmayı
Kolay gelsinahh ayak uzat otur kahve iç devri nerdesabah 9 bucuk gibi kahvaltı yap sonra hopppp temizlik ev sil süpür mutfagı topla makınayı bosalt doldur 2 makina camaşır yıka kuruyanı topla kaldır tuvalet banyoyu yıka savaş alanına dönmüş cocuk odasının üstesinden gel bu arada koca cocuk acıktı yedir topla süt pişti yogurt mayala şimdi azıcık oturdum kalkıp gidem sütlaç yapayım balkonda kalan camasırı toplayayım ütüde yarına:))
Babacık yok yok babacık
Hoş geldinBende geldim ama bakıp çıkacağım şartlar ağır geldi
Hoşbuldum☺Annecim olur mu, babacım öğretmiycem
Kolay gelsin
Babacık yok yok babacık
Hoş geldinbiraz takıl belki beğenirsin
Yok kız .hapşuu çok yaşa demeyi öğrettik.maşallahı da öğretmiştik tabi.mix yapmıştı kendinceÇok konuşurken hapşurdun tabi
Ne diyorsun yaaaKız ben öğrenmez demedim ki.o harfleri daha kolay öğreniyolar.benim kuşları hep ben konuştururdum.hele bi tane çıtır diye kuşum vardı 60 kelimeye yakın konuşuyodu.bi de öğrendiklerini karıştırıp kendi ürettiği kelimeler oluyodu
Mesela beninkinin Hapşullah diye bi kelimesi vardı düşün artık
Yani bizde 24 saat iş yapmıyoruzHoşbuldum☺
Ama Yok yok benim kendi yöntemim iyiymiş
8-10 arası ev işi
10-12 arası yatış
12-8 uyku
Olur olur öğrenir.daha neler neler öğrenir.oynama şıkıdım şıkıdım bile derAnnecim olur mu, babacım öğretmiycem
Kolay gelsin
Babacık yok yok babacık
Hoş geldinbiraz takıl belki beğenirsin
Kimin kuşu tabiYok kız .hapşuu çok yaşa demeyi öğrettik.maşallahı da öğretmiştik tabi.mix yapmıştı kendince
YaaOlur olur öğrenir.daha neler neler öğrenir.oynama şıkıdım şıkıdım bile der
Ciddiyim
Ya evin neşesidir o şimdiNe diyorsun yaaa
Ya buna zaten kanım çok kaynadı giden çok hırçındı. Bunu içime sokasım geliyor
Ama sabah 10 dan gece 12ye kadar da yatmıyorsunuz daYani bizde 24 saat iş yapmıyoruz
Ablam derdi hep kuşu da kendin gibi manyak yaptın diyeKimin kuşu tabi
Yaa
Çocuklardan kıskanıyorum, paylaşamıyorum. Şimdi onlar odasında ben kuşu seviyorumYa evin neşesidir o şimdi
HoşbuldumHoşgeldin :)
Tamam harikasın, şimdi diğer dediğin malzemelerin hepsini yerine koy saç maşası vs yazmıştın ya. Birde artık aldığın şeyi hemen işin bitince yerine koy, böyle yaparsan bir hafta sonra ki düzenine inanamazsınTavukları koydum
Salonda ne varsa koltuk üstü-altı topladım.
Yukarı odaya çıkarmak üzere sepete koydum.
Görev 17.12 itibari ile tamamlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?