YaaaÇocuklardan kıskanıyorum, paylaşamıyorum. Şimdi onlar odasında ben kuşu seviyorum
Sende alsana kuşYaaaallah muhabbetinizi arttırsın evde hayvan çok güzel bişey.ben çok özlüyorum valla
Her zaman beklerizAma sabah 10 dan gece 12ye kadar da yatmıyorsunuz da
Şaka bir yana artık evdeyim bakalım belki bi iki şuralarda takılmamın tembelliğime bi faydası olur. ☺
Benim adam evde hayvan istemiyo.hele hayvanları kafeste görmeye dayanamıyo.o yüzden almıyo.belki ilerde çocuk olur da büyürse o zaman ısrar ederler de alırız,sırf bu yüzden doğurabilirimSende alsana kuşvirüs bitsin de
Sefa Doğanay
Ne kadar abartıyolar iki kızıyoruz diye
Kafeste durmasın özgür takılsın o zamanBenim adam evde hayvan istemiyo.hele hayvanları kafeste görmeye dayanamıyo.o yüzden almıyo.belki ilerde çocuk olur da büyürse o zaman ısrar ederler de alırız,sırf bu yüzden doğurabilirim
Bir gece de zehirleyecem derken kendimi gördüm
Ne kadar abartıyolar iki kızıyoruz diye
Kitaplıkta olmaması gereken ne varsa yerine koydum (yerleri de her ne kadar dağınık olsa da).
Şimdi çorbamı yapmaya girişiyorum. Çocukları yedireceğim.
Yıkanan çamaşırları asacağım.
Kızımın canlı ders bitimine dek terası süpürüp silmem gerek.
Akşam ütü yapacağım.
Yarın kozmetik ürünlerimin olduğu çekmeceleri düzenleyeceğim. Oradan birbirine girmiş neresi varsa artık oraya geçerim diye düşünüyorum
Amin, cümlemizinGazan mübarek olsun
Amin, cümlemizin
2 çocuk var. Biri 6'ya doğru kanatlandı gidiyor, diğeri haziranda 2 yaşına bodoslama dalıp 3 yaşa yelken açacakKaç çocuk var yaş kaç girişte form doldurdun mu
2 çocuk var. Biri 6'ya doğru kanatlandı gidiyor, diğeri haziranda 2 yaşına bodoslama dalıp 3 yaşa yelken açacakBen 25 ile 26 arasında kanat çırpıyorum.
Not: Girişte form kısmını ironi olarak alıyorum. İroni dimi? İroni de
Eylül'de, "Daha dün annemizin kollarında yaşarken," diye ilkokula uğurlayacağız. Şimdi anaokuluAllah bağışlasın ana sınıfımı 1.sınıf mı?
Çok iyi hızlı başladınKitaplıkta olmaması gereken ne varsa yerine koydum (yerleri de her ne kadar dağınık olsa da).
Şimdi çorbamı yapmaya girişiyorum. Çocukları yedireceğim.
Yıkanan çamaşırları asacağım.
Kızımın canlı ders bitimine dek terası süpürüp silmem gerek.
Akşam ütü yapacağım.
Yarın kozmetik ürünlerimin olduğu çekmeceleri düzenleyeceğim. Oradan birbirine girmiş neresi varsa artık oraya geçerim diye düşünüyorum
Eksili eksili cok severimKısır yapıcam akşama, bugün de böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?