Tamam bekliyoruz fotoİyiyim çok şükürtüm kolilerimi bitirdim hazır iyiyken birazdan odalardan gün sonu fotileri atcam inşallah sen nasılsıın?
Bugün icabına bakıcam onlarınAboo sende miiki hafta önce ben de hacı dayı gibi dolaşıyodum evde
Eline sağlık canımİyi akşamlar kızlar.
Bugün elbise katlama günü oldu benim için.Çocukların dolaplarını katladım. Çekmecelerini düzenledim. İki sepet çamaşır katladım. Sabah da gece yikananlari asmıştım. Banyoyu yıkadım. Kirli sepetini yıkayıp havalandırdım. Bir de bütün evi süpürdüm. Rutin işleri yaptım. Ödev neydi onu da unuttum.
kızımın öğretmeni artık mesajla ödev veriyor. Onu yaptirdim, telefona pek bakamadım..
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Zeytinyağı ve yumurta sarısı güzel besliyor, çocukken annem yapardı saçımaBadem yağı demişlerdi. Hiç sürmedim. Saçları çok uzun ama çok cansız. Kestirmek istemiyor ben de üzmek istemiyorum.
Günaydın canımGünaydın ❤
Dün kalan işlerden banyo vardı şimdi erkenden girdim her yerini bi temizliyip çıkiyim.
Ödevde aldım
göster onlara gününüTamam bekliyoruz foto
Bugün icabına bakıcam onların
Eline sağlık canım
Sağol canım
Zeytinyağı ve yumurta sarısı güzel besliyor, çocukken annem yapardı saçıma
Günaydın canım
Bende çöp kovalarini temizledim:)) bende mi geriden gidiyorum
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar. Oglum erken kalktı uykum varBanyo wc temizledim kahvaltı hazırlıycam şimdi odevleri aldım
Bende çöp kovalarini temizledim:)) bende mi geriden gidiyorum
Günaydın canımGunaydin kizlar dun cocuklar etrafa heo kirinti dokmus. Sabah sabah butun evi girgirladim
Günaydin ben nevresim değiştirmeyi seciom,zaten değiştirecektir iyi oldu15 nisan ödevi
Bir çekmece, dolap içi düzenlemek (eşarp, çamaşır, çorap, pijama vs karar sizin)
Nevresim değiştirmek (ben değiştirdim siz mahrum kalmayın )
Bugün eni dağınık bırakmıyoruz, hep elimiz üstünde oluyor
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Başka ne koyuyoruz içine bu dusakabinleri silmek için miydi geçen okumuştum öyle bisiEki Görüntüle 2619996
M Musluk Suyu elma sirkeli olan vardı bitirdim onu. Beyaz sirkeyle hazırlıyorum bayaa gidiyor
Başka ne koyuyoruz içine bu dusakabinleri silmek için miydi geçen okumuştum öyle bisi
aramizda kalsin is yapamdigim zamanlar odevi biriktiriyorum 1 gunde yapiyorum. sonra da oglana donup odevler neden yapilmiyor diyorumÇöp kovasınıda şey ettim bi gün sonradan geliyorum ama ossun
aramizda kalsin is yapamdigim zamanlar odevi biriktiriyorum 1 gunde yapiyorum. sonra da oglana donup odevler neden yapilmiyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?