Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok iyi hızlı başladın
Eline sağlık ve kolay gelsin
Teşekkür ederim. İnşaallah kolay gelir Süpür, sil falan günlük aktivitem zaten, onda problem yokta düzene sokmakta zorlanıyorum. İnşaallah olacak. İnanıyorum yani, umut ediyor da olabilirim.

Teşekkür ederim. ♥ İnşaallah kolay gelir Süpür, sil falan günlük aktivitem zaten, onda problem yokta düzene sokmakta zorlanıyorum. İnşaallah olacak. İnanıyorum yani, umut ediyor da olabilirim.
düzende ben de umut ediyorum

nasıl yapıyorsunuz , yararı ne oluyor ?
bende zeytınyagı ve hındıstancevızı yagı surerım sacıma
İki üç kaşık kuru mayayı suyla eritiyorum.şampuan kıvamına gelince saç diplerine sürüp poşet sarıyorum kafama.1 saat falan bekletip yıkıyorum.saçı besliyo güçlendirip sağlıklı uzamasını sağlıyo.ama ilk defa uygulanıcaksa bileğinin iç tarafına az bişey sürüp biraz beklemek gerekiyo.cildin kızarırsa mayaya karşı alerjin var demektir.kızarmıyosa sorun yok ,saça ilk uygulamada 15 20 dk bekletmek yeterli.daha sonrakilerde süreyi uzatabilirsin

bende bı denerım bu ara saclarım cok dokulmeye basladı sampuan degıstırdıgım ıcın sanırım ,

M I N E R V A hosgeldin. bnde ayniydim. Evi sil supur konusunda skntim yoktu ama duzenli degildim. Bu grup sayesinde su an evim onceye gore cok cok duzenli.
Benim en verimli oldugum zamanlar sabah ilk kalktigim zamanlar. Her gun sabah kalktigimda kahvaltidan once bir yeri duzenliyorum.
Bir yerden basla yavas yavas duzene giriyor emin ol. Planli is yapmayida seviyorum. Mesela her odanin durumuna gore zaman verip o surede bitirmeye calisiyorum.
Buraya gelirsen istemesende duzenli olursun

bende bı denerım bu ara saclarım cok dokulmeye basladı sampuan degıstırdıgım ıcın sanırım ,
Dökülmeyi de azaltıyo.mayanın içinde saçın ihtiyacı olan bütün mineraller varmış.benim saçlarım ince telli olduğu için fönle kurutunca bile uçları çok çabuk kırılır yıpranır, bi mayayı bi de gliserini tek geçerim saç bakımında ,tavsiye ederim yani

ben mayayı annemden duymustum yzuune maske yapıyordu lekeler ıcın cok ıyıymıs
saclarım gür ve saglıklıdır benım ara ara dökülmeler oluyor , kısa kestırdıgım zaman daha cabuk uzasınlar dıye zeytınyagı ve yumurta surerım , son zamanlarda ıse hındıstancevızı yagına basladım ama ıstıkrarlı yapamıyorum

Dış kapıyı hallettim
Eline sağlık
Teşekkür ederim. ♥ İnşaallah kolay gelir Süpür, sil falan günlük aktivitem zaten, onda problem yokta düzene sokmakta zorlanıyorum. İnşaallah olacak. İnanıyorum yani, umut ediyor da olabilirim.
Olur olur hiç merak etme, mesela yatmadan önce mutfağı ve dağınıklığı toplamadan yatma, buna bir kaç gün dikkat edersen alışıyorsun zaten
Evet kuzum.ay oğlakta küçülüyo diye maske zamanı
Kaşımı bile alamadım anlıyor musun malim
Cocuklarla kek yaptik. Cay demledim. Kizima tv actim. Cizgi film izliyor. Kucugu babasina postaladim. Az keyif yapmak benimde hakkim
Tabi ki hakkın,iyi yapmışsın

Mevsim değişikliğinden olabilir, şampuanı çok kullanınca dökülme yapabilir,saç kremini diplere değdirince döker.ihtimal olarak bunlar geldi aklıma

Aboo sende mi iki hafta önce ben de hacı dayı gibi dolaşıyodum evde

Nego o piskolojiye ne diyim bilemedim

İşlere başlamadan bende çok gerildim ellerim uyuşuk başladım. Allah beterinden korusun geçmiyor daha bayaaaada geçmiycek bu durum
Sağlıkla atlatalimda şu süreci inş ,herkez aynı durumda diye avutuyorum ben kendimi,bide işe güce verince zaman geciyo,sadece sevdiklerimi ozledim çok ,özellikle dedemi ananemi su zamanlarinda göremiyorum ona uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…