Maske günü mü bugünSaçıma maya maskesi yaptım
Dış kapıyı hallettim14 nisan ödevi
Bütün çöp kovalarını dezenfekte etmek
Dış kapıyı ve eşiğini silmek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
Teşekkür ederim.Çok iyi hızlı başladın
Eline sağlık ve kolay gelsin
nasıl yapıyorsunuz , yararı ne oluyor ?Saçıma maya maskesi yaptım
düzende ben de umut ediyorumTeşekkür ederim. ♥ İnşaallah kolay gelirSüpür, sil falan günlük aktivitem zaten, onda problem yokta düzene sokmakta zorlanıyorum. İnşaallah olacak. İnanıyorum yani, umut ediyor da olabilirim.
Evet kuzum.ay oğlakta küçülüyo diye maske zamanıMaske günü mü bugün
İki üç kaşık kuru mayayı suyla eritiyorum.şampuan kıvamına gelince saç diplerine sürüp poşet sarıyorum kafama.1 saat falan bekletip yıkıyorum.saçı besliyo güçlendirip sağlıklı uzamasını sağlıyo.ama ilk defa uygulanıcaksa bileğinin iç tarafına az bişey sürüp biraz beklemek gerekiyo.cildin kızarırsa mayaya karşı alerjin var demektir.kızarmıyosa sorun yok ,saça ilk uygulamada 15 20 dk bekletmek yeterli.daha sonrakilerde süreyi uzatabilirsinnasıl yapıyorsunuz , yararı ne oluyor ?
bende zeytınyagı ve hındıstancevızı yagı surerım sacıma
bende bı denerım bu ara saclarım cok dokulmeye basladı sampuan degıstırdıgım ıcın sanırım ,İki üç kaşık kuru mayayı suyla eritiyorum.şampuan kıvamına gelince saç diplerine sürüp poşet sarıyorum kafama.1 saat falan bekletip yıkıyorum.saçı besliyo güçlendirip sağlıklı uzamasını sağlıyo.ama ilk defa uygulanıcaksa bileğinin iç tarafına az bişey sürüp biraz beklemek gerekiyo.cildin kızarırsa mayaya karşı alerjin var demektir.kızarmıyosa sorun yok ,saça ilk uygulamada 15 20 dk bekletmek yeterli.daha sonrakilerde süreyi uzatabilirsin
Dökülmeyi de azaltıyo.mayanın içinde saçın ihtiyacı olan bütün mineraller varmış.benim saçlarım ince telli olduğu için fönle kurutunca bile uçları çok çabuk kırılır yıpranır, bi mayayı bi de gliserini tek geçerim saç bakımında ,tavsiye ederim yanibende bı denerım bu ara saclarım cok dokulmeye basladı sampuan degıstırdıgım ıcın sanırım ,
ben mayayı annemden duymustum yzuune maske yapıyordu lekeler ıcın cok ıyıymısDökülmeyi de azaltıyo.mayanın içinde saçın ihtiyacı olan bütün mineraller varmış.benim saçlarım ince telli olduğu için fönle kurutunca bile uçları çok çabuk kırılır yıpranır, bi mayayı bi de gliserini tek geçerim saç bakımında ,tavsiye ederim yani
Eline sağlıkDış kapıyı hallettim
Olur olur hiç merak etme, mesela yatmadan önce mutfağı ve dağınıklığı toplamadan yatma, buna bir kaç gün dikkat edersen alışıyorsun zatenTeşekkür ederim. ♥ İnşaallah kolay gelirSüpür, sil falan günlük aktivitem zaten, onda problem yokta düzene sokmakta zorlanıyorum. İnşaallah olacak. İnanıyorum yani, umut ediyor da olabilirim.
Kaşımı bile alamadım anlıyor musun malimEvet kuzum.ay oğlakta küçülüyo diye maske zamanı
Tabi ki hakkın,iyi yapmışsınCocuklarla kek yaptik. Cay demledim. Kizima tv actim. Cizgi film izliyor. Kucugu babasina postaladim. Az keyif yapmak benimde hakkim
İyiyim çok şükür
Mevsim değişikliğinden olabilir, şampuanı çok kullanınca dökülme yapabilir,saç kremini diplere değdirince döker.ihtimal olarak bunlar geldi aklımaben mayayı annemden duymustum yzuune maske yapıyordu lekeler ıcın cok ıyıymıs
saclarım gür ve saglıklıdır benım ara ara dökülmeler oluyor , kısa kestırdıgım zaman daha cabuk uzasınlar dıye zeytınyagı ve yumurta surerım , son zamanlarda ıse hındıstancevızı yagına basladım ama ıstıkrarlı yapamıyorum
Aboo sende miEline sağlık
Olur olur hiç merak etme, mesela yatmadan önce mutfağı ve dağınıklığı toplamadan yatma, buna bir kaç gün dikkat edersen alışıyorsun zaten
Kaşımı bile alamadım anlıyor musun malim
Tabi ki hakkın,iyi yapmışsın
Sağlıkla atlatalimda şu süreci inş ,herkez aynı durumda diye avutuyorum ben kendimi,bide işe güce verince zaman geciyo,sadece sevdiklerimi ozledim çok ,özellikle dedemi ananemi su zamanlarinda göremiyorum ona uzuluyorumNego o piskolojiye ne diyim bilemedim
İşlere başlamadan bende çok gerildim ellerim uyuşuk başladım. Allah beterinden korusun geçmiyor daha bayaaaada geçmiycek bu durum
Sen yinede muafsin çok yorma kendini çocuk olunca zaten yorulcan dinlenme bakAma sabah 10 dan gece 12ye kadar da yatmıyorsunuz da
Şaka bir yana artık evdeyim bakalım belki bi iki şuralarda takılmamın tembelliğime bi faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?