Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün bazlama yapma günüm ama ödevlerimi de yapacağım örtmenim

Cnm dün giremedim ayağım biraz rahatsız iş yapamıyorum ağırıyor. üstüne basınca Da azıyo çok ağrı

Yatak odasını temizlerken her çekmecesini düzenledşm dışarı çıkmayınca örtü çekmecem de dağılmıyor. Kaldı diğer ödev o da en zoru :/
Eki Görüntüle 2619996

M Musluk Suyu elma sirkeli olan vardı bitirdim onu. Beyaz sirkeyle hazırlıyorum bayaa gidiyor
Bende yapayım mantıklı. Ama benim fısfıslı şişelerin fısfısı bozuldu ya :/ du bakalım bulurum bir şey. Bugün marketten alsaydım keşke beyaz sirke geri bıraktım salak gibi :/

Fısfıs biten falan yoksa normal bulaşık derterjanı şişesinede olur döküp kulanırsın

Öldüm bittim ama iş bitmedi
Bir çörek yaptım ki yok böyle bir şey çıtır çıtır, börek bence çörek bile değil
Eşimin iş yerine, dışardan yemek söylemiyorlar, orda da yemek çıkmıyor artık birde onun yemek yükü bindi omzuma

sac kremı yuzunden dökülüyor olabılır komple suruyorum ben nedense , ayrıca şampuanı değiştirdiğim için
büyük ihtimal kremden o zaman,bazen bende de diplere değiyo ,o zaman baya bi dökülüyo banyoda.bi süre boylara ve uçlara kullanmayı dene istersen,fark eder gibime geliyo

büyük ihtimal kremden o zaman,bazen bende de diplere değiyo ,o zaman baya bi dökülüyo banyoda.bi süre boylara ve uçlara kullanmayı dene istersen,fark eder gibime geliyo
aslında saç kremıne ıhtıyacım yok benım ama duzlestırıcı kullanıyorum bazen o zaman daha ıyı oluyor dıye krem suruyordum sımdı evdeyım sureklı de duzlestırıcı kullanmıyorum gerek yok aslında surmemın

Bu saate kadar neler yaptım

Nevresim değiştirdim
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım yaptık hep beraber, eşimi gönderdim
Kahvaltıyı mutfağı topladım
Buzdolabını düzenledim
Çörek hamuru yoğurdum
Sütlaçı ocağa koydum
Çöreği yaptım fırına attım, sütlacı pişirdim fırınladım
Wc, banyo temizledim, çöp kovalarını değiştirdim
Çamaşır astım
Balkonu sildim
Yeni çamaşır attım makineye
Kuşun kafesi temizledim
Evi süpürdüm

Akşam yemeği yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…