Bugün bazlama yapma günüm ama ödevlerimi de yapacağım örtmenim15 nisan ödevi
Bir çekmece, dolap içi düzenlemek (eşarp, çamaşır, çorap, pijama vs karar sizin)
Nevresim değiştirmek (ben değiştirdim siz mahrum kalmayın )
Bugün eni dağınık bırakmıyoruz, hep elimiz üstünde oluyor
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
Ne yemek yapacuk?
Yeşil mercimek ve tavuklu bulgur pilavı yapıcam ben. Belki çorba.
Cnm dün giremedim ayağım biraz rahatsız iş yapamıyorum ağırıyor. üstüne basınca Da azıyo çok ağrı15 nisan ödevi
Bir çekmece, dolap içi düzenlemek (eşarp, çamaşır, çorap, pijama vs karar sizin)
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
Yatak odasını temizlerken her çekmecesini düzenledşm dışarı çıkmayınca örtü çekmecem de dağılmıyor. Kaldı diğer ödev o da en zoru :/15 nisan ödevi
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
Bende yapayım mantıklı. Ama benim fısfıslı şişelerin fısfısı bozuldu ya :/ du bakalım bulurum bir şey. Bugün marketten alsaydım keşke beyaz sirke geri bıraktım salak gibi :/Eki Görüntüle 2619996
M Musluk Suyu elma sirkeli olan vardı bitirdim onu. Beyaz sirkeyle hazırlıyorum bayaa gidiyor
Yatak odasını temizlerken her çekmecesini düzenledşm dışarı çıkmayınca örtü çekmecem de dağılmıyor. Kaldı diğer ödev o da en zoru :/
Bende yapayım mantıklı. Ama benim fısfıslı şişelerin fısfısı bozuldu ya :/ du bakalım bulurum bir şey. Bugün marketten alsaydım keşke beyaz sirke geri bıraktım salak gibi :/
sac kremı yuzunden dökülüyor olabılır komple suruyorum ben nedense , ayrıca şampuanı değiştirdiğim içinMevsim değişikliğinden olabilir, şampuanı çok kullanınca dökülme yapabilir,saç kremini diplere değdirince döker.ihtimal olarak bunlar geldi aklıma
bende tam hangisi dicektim
Şahane oldu ve çok kolay yapımı mutlaka dene canımbende tam hangisi dicektim
büyük ihtimal kremden o zaman,bazen bende de diplere değiyo ,o zaman baya bi dökülüyo banyoda.bi süre boylara ve uçlara kullanmayı dene istersen,fark eder gibime geliyosac kremı yuzunden dökülüyor olabılır komple suruyorum ben nedense , ayrıca şampuanı değiştirdiğim için
aslında saç kremıne ıhtıyacım yok benım ama duzlestırıcı kullanıyorum bazen o zaman daha ıyı oluyor dıye krem suruyordum sımdı evdeyım sureklı de duzlestırıcı kullanmıyorum gerek yok aslında surmemınbüyük ihtimal kremden o zaman,bazen bende de diplere değiyo ,o zaman baya bi dökülüyo banyoda.bi süre boylara ve uçlara kullanmayı dene istersen,fark eder gibime geliyo
Akşama yap, akşam kahvaltısı olurİnsan bi saat önce paylaşır şunu,kahvaltıya yapardım
İzleyince vazgeçtim çok meşakkatli buAkşama yap, akşam kahvaltısı olur
Kız yok çok kolay yapımı, hiç uğraştırmıyor aslındaİzleyince vazgeçtim çok meşakkatli bukim uğraşcak herife de diyememki bi çörek aç da yiyek diye valla kapının önüne koyar beni artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?