Onu bende yapıyorum bazen Sağa sola koşturarak
hoşgeldinSelam, kasırga geçmiş bir evin salonundaki üstünde ne ararsanız bulacağınız koltuğundan yazıyorum.
Şimdi son aylarda -ki bayağı fazla bu son aylar-düzenim çok bozuldu ama öyle böyle değil. Geçtiğim psikolojik dönemlerden bahsedip, sorunun kaynağına inmeyeyim; bayağı tembele bağladım. Bende istiyorum yapayım ama elim gitmiyor. Sağa sola gitmekten her şeyin yeri ve düzeni bozuldu. Mesela kitaplığımda ne ararsanız bulabilirsiniz. Saç maşalarım, düzleştiricim... her şeyi ait olduğu yere koy diyeceksiniz ama ait oldukları yerlerinde şu sıralar hayatı oldukça karışık vaziyette. Elimi atamıyorum o karışık yerlere. Bir şeyr başlıyorum bir saat sonra hop başka bir şeye atlıyorum. Zamanı eskisi gibi iyi kullanamıyorum. Uzar gider bu böyle. Şimdi bana deyin bu ölü toprağını ben üzerimden nasıl atayım?
Çocuklara da yapabilir miyizİki üç kaşık kuru mayayı suyla eritiyorum.şampuan kıvamına gelince saç diplerine sürüp poşet sarıyorum kafama.1 saat falan bekletip yıkıyorum.saçı besliyo güçlendirip sağlıklı uzamasını sağlıyo.ama ilk defa uygulanıcaksa bileğinin iç tarafına az bişey sürüp biraz beklemek gerekiyo.cildin kızarırsa mayaya karşı alerjin var demektir.kızarmıyosa sorun yok ,saça ilk uygulamada 15 20 dk bekletmek yeterli.daha sonrakilerde süreyi uzatabilirsin
Geçmiş olsun canımGittim ben, başım hala ağrıyor furucam ha
Bilmiyorum kuzum ne desem yalan olur şimdi.zeytinyağı sür kuzucuğa benceÇocuklara da yapabilir miyiz
Badem yağı demişlerdi. Hiç sürmedim. Saçları çok uzun ama çok cansız. Kestirmek istemiyor ben de üzmek istemiyorum.Bilmiyorum kuzum ne desem yalan olur şimdi.zeytinyağı sür kuzucuğa bence
kesim günleri var istersen o zaman uçlarından bir iki santim kesebililirsin.canlanması için çok kesmeye gerek yok.ben sana haber veririm istersenBadem yağı demişlerdi. Hiç sürmedim. Saçları çok uzun ama çok cansız. Kestirmek istemiyor ben de üzmek istemiyorum.
Yani diğer zamanlar da yapılan maskeşerden ne farkı oluyor kiEvet kuzum.ay oğlakta küçülüyo diye maske zamanı
Hicri takvime göre bakım kesim boya vs yapılıyo kuzum.dolunaydan itibaren ay küçülürken yapılan bakımlar daha etkili oluyo cilt daha iyi emiyo bu tür şeyleriYani diğer zamanlar da yapılan maskeşerden ne farkı oluyor kigarneiırın (yazmayı da beceremedim ) peeling i var 3 ü 1 arada olandan 3 sene önce almıştım o olur mu ki bozulmadı hala sağlam
Dediğim peeling olur mu ki yapauom hemen.Hicri takvime göre bakım kesim boya vs yapılıyo kuzum.dolunaydan itibaren ay küçülürken yapılan bakımlar daha etkili oluyo cilt daha iyi emiyo bu tür şeyleri
Olur sanırım köklere bakım yapıcaksan ,bakım bakımdır sonuçtaDediğim peeling olur mu ki yapauom hemen.
Yaptım yüzüm ay gibi parladı. Karar mışımOlur sanırım köklere bakım yapıcaksan ,bakım bakımdır sonuçta
Oğlumun nevresimlerini az önce degistirdim ama kocam uyuyor yazık uyandirmayayim bir nevresim icin15 nisan ödevi
Bir çekmece, dolap içi düzenlemek (eşarp, çamaşır, çorap, pijama vs karar sizin)
Nevresim değiştirmek (ben değiştirdim siz mahrum kalmayın )
Bugün eni dağınık bırakmıyoruz, hep elimiz üstünde oluyor
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Ben de sandım saç ürünü, meğer yüz içinmişYaptım yüzüm ay gibi parladı. Karar mışım
Eline sağlık ve kolay gelsin canımOğlumun nevresimlerini az önce degistirdim ama kocam uyuyor yazık uyandirmayayim bir nevresim icinsalonu topladım Oğlumun odasını topladım mutfağı dün akşam ellememiştim onu toparlayayım kahvaltıya kadar sonra cam sileyim diyorum yağmur yağmıştı sanki çamur yağmış gibi
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGunaydin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?