Düzenli Evimiz & Hayatımız

.
Bende terliksuu gibi dakika tutarak iş yapayım bari.
5 e kadar çamaşır katlıycam
Onu bende yapıyorum bazen Sağa sola koşturarak hoşgeldin

İyi akşamlar kızlar.
Bugün elbise katlama günü oldu benim için. Çocukların dolaplarını katladım. Çekmecelerini düzenledim. İki sepet çamaşır katladım. Sabah da gece yikananlari asmıştım. Banyoyu yıkadım. Kirli sepetini yıkayıp havalandırdım. Bir de bütün evi süpürdüm. Rutin işleri yaptım. Ödev neydi onu da unuttum.
kızımın öğretmeni artık mesajla ödev veriyor. Onu yaptirdim, telefona pek bakamadım..

Çocuklara da yapabilir miyiz

Badem yağı demişlerdi. Hiç sürmedim. Saçları çok uzun ama çok cansız. Kestirmek istemiyor ben de üzmek istemiyorum.
kesim günleri var istersen o zaman uçlarından bir iki santim kesebililirsin.canlanması için çok kesmeye gerek yok.ben sana haber veririm istersen

Evet kuzum.ay oğlakta küçülüyo diye maske zamanı
Yani diğer zamanlar da yapılan maskeşerden ne farkı oluyor ki garneiırın (yazmayı da beceremedim ) peeling i var 3 ü 1 arada olandan 3 sene önce almıştım o olur mu ki bozulmadı hala sağlam

Yani diğer zamanlar da yapılan maskeşerden ne farkı oluyor ki garneiırın (yazmayı da beceremedim ) peeling i var 3 ü 1 arada olandan 3 sene önce almıştım o olur mu ki bozulmadı hala sağlam
Hicri takvime göre bakım kesim boya vs yapılıyo kuzum.dolunaydan itibaren ay küçülürken yapılan bakımlar daha etkili oluyo cilt daha iyi emiyo bu tür şeyleri

Oğlumun nevresimlerini az önce degistirdim ama kocam uyuyor yazık uyandirmayayim bir nevresim icin salonu topladım Oğlumun odasını topladım mutfağı dün akşam ellememiştim onu toparlayayım kahvaltıya kadar sonra cam sileyim diyorum yağmur yağmıştı sanki çamur yağmış gibi

Eline sağlık ve kolay gelsin canım
Günaydın canım
Gunaydin kızlar
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…