Düzenli Evimiz & Hayatımız

Görev tamamdır
Günlük görev harici dışında yapılanlarla kamburum çıktı
Ev tabii ki dağınık... kırlentler havada uçuşuyor çünkü çocuklar kuduruyor

Hoşbuldum Eski düzenime dönemiyorum bir türlü. Sürekli 2 çocukla seyahat etmekten her şeyin düzeni bozuldu. Eskiden her aldığımı yerine koyardım veya küçük sepetim vardı ona koyar daha sonra yerine yerleştirirdim. Evim dubleks birde aşağı yukarı tam bir curcuna oldu.

Ben topluyorum da gece uyanıp bir şeyler atıştırma alışkanlığı olan bir kocam var.

Sen içerken miden bulanıyomuydu? Onun niye bulansın öyle düşün. Bulantıları keşke hissetselerdi eğilip kussalardı belki biraz anlarlardı.

Kapalı yerde içerse üstüne siner balkonda içip hemen yaklaşmıycak sana yatağa girmeden önce içmiycek.
Bırakmadıktan sonra hep alıcan azda olsa o kokuyu. Hamilelikte olmayan kokuları bile alıyoruz çokta şeetme

bende hamıle oldugum kesınlesmeden öncelerı mıde bulantısı oluyordu , sigara içtiğimde ılk ıkı nefesden sonra kendıme ıskence edıyormusum gıbı gelıyordu keyıf almıyordum bosuna buna para verıp kendımı zehırlıyorum dıyordum kendıme gunde 5 tane fılan ıcıyordum son zamanlarda , sonra hamıle oldugumu anlayınca ıcmedım 1 hafta oldu alıskanlıkdan ınsanın canı cekıyor ama ırade denen sey bunun ıcın var zararı sadece bana olsa tamam ama bebegede olacak o yuzden bu rıske gıremezdım.hamıleyken sıgara ıcen ınsanlar gordum bende bazılarının bulanmıyor demekkı .
uyumadan once ıcıyor yataga gelınce kokuyor , sabah kalkınca da sıgara ıcen ınsanlarda agız kokusu oluyor suan ıgrenc gelıyor bunlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…