Üçüncü ödevi yapabilemiyorum kocam dursa köpeğim oyuncaklarını saçıyo köpeğim dursa kocam koltuk yastıklarını yere atıyo
Daha iyiyim bugün çok şükür sen nasılsın ?canım nasıl oldun ?
Gene niye dayak yedim acaba
ıdare eder , birgünüm diğerini tutmuyorDaha iyiyim bugün çok şükür sen nasılsın ?
Görev tamamdır15 nisan ödevi
Bir çekmece, dolap içi düzenlemek (eşarp, çamaşır, çorap, pijama vs karar sizin)
Nevresim değiştirmek (ben değiştirdim siz mahrum kalmayın )
Bugün eni dağınık bırakmıyoruz, hep elimiz üstünde oluyor
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Hoşbuldum.
Onu bende yapıyorum bazen Sağa sola koşturarakhoşgeldin
Tdk sözlük açılımı mıymış butembellik demeyelim de kendi kiymetini bilmekte diyelim kulağa daha havali geliyo mali
HoşbuldumM I N E R V A hosgeldin. bnde ayniydim. Evi sil supur konusunda skntim yoktu ama duzenli degildim. Bu grup sayesinde su an evim onceye gore cok cok duzenli.
Benim en verimli oldugum zamanlar sabah ilk kalktigim zamanlar. Her gun sabah kalktigimda kahvaltidan once bir yeri duzenliyorum.
Bir yerden basla yavas yavas duzene giriyor emin ol. Planli is yapmayida seviyorum. Mesela her odanin durumuna gore zaman verip o surede bitirmeye calisiyorum.
Buraya gelirsen istemesende duzenli olursun
Ben topluyorum da gece uyanıp bir şeyler atıştırma alışkanlığı olan bir kocam var.Eline sağlık
Olur olur hiç merak etme, mesela yatmadan önce mutfağı ve dağınıklığı toplamadan yatma, buna bir kaç gün dikkat edersen alışıyorsun zaten
Kaşımı bile alamadım anlıyor musun malim
Tabi ki hakkın,iyi yapmışsın
Tdk sözlük açılımı mıymış bu
Düzenli evler göreceğiz inşaallahdüzende ben de umut ediyorum
Bence anlamı değişilebilir yani bana uyaryok bu samdan ve malii lugatina göre
Bence anlamı değişilebilir yani bana uyar
benım ıcın bırakmasını beklemek sacma olur zaten , benım ıcın ne zaman bırsey yaptı kı
sonucta sadece bnm bebegım degıl onunda dusunmesı lazım , balkonda ıcıyor zaten ama ıcerı geldıgınde kokusu gelıyor bana mıdem bulanıyor ..
acaba mıdelerı bulanmıyor mu ? bnm yavastan rahatsız olmaya basladı mıdem
bende hamıle oldugum kesınlesmeden öncelerı mıde bulantısı oluyordu , sigara içtiğimde ılk ıkı nefesden sonra kendıme ıskence edıyormusum gıbı gelıyordu keyıf almıyordum bosuna buna para verıp kendımı zehırlıyorum dıyordum kendıme gunde 5 tane fılan ıcıyordum son zamanlarda , sonra hamıle oldugumu anlayınca ıcmedım 1 hafta oldu alıskanlıkdan ınsanın canı cekıyor ama ırade denen sey bunun ıcın var zararı sadece bana olsa tamam ama bebegede olacak o yuzden bu rıske gıremezdım.hamıleyken sıgara ıcen ınsanlar gordum bende bazılarının bulanmıyor demekkı .Sen içerken miden bulanıyomuydu? Onun niye bulansın öyle düşün. Bulantıları keşke hissetselerdi eğilip kussalardı belki biraz anlarlardı.
Kapalı yerde içerse üstüne siner balkonda içip hemen yaklaşmıycak sana yatağa girmeden önce içmiycek.
Bırakmadıktan sonra hep alıcan azda olsa o kokuyu. Hamilelikte olmayan kokuları bile alıyoruz çokta şeetme
Bu dönemde hepimiz öyleyiz malesef sen moralini yüksek tutıdare eder , birgünüm diğerini tutmuyor
bırgun ıyı bırgun cok agrılarım oluyor gıbıBu dönemde hepimiz öyleyiz malesef sen moralini yüksek tut
Kesinlikleideal anlamını buldu değil mi malii
bence bizim bulduğumuz isim cuk oldu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?